Bulletstorm - megjelenés után lesz PC-s demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 21.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games és a People Can Fly szerelemgyerekének, a Bulletstormnak a boltokba kerülés előtt biztosan nem lesz kipróbálható változata a PC-s felhasználók számára. Ezt maga az Epic elnöke, Mark Rein erősítette meg Twitteren. A hírben szó lesz arról is, hogy miért törölték a kampány co-op módját.

Mark Rein szerint a számítógépes demóváltozat biztosan meg fog érkezni, de csak a héten esedékes megjelenés után rövid idővel. Állítása szerint már dolgoznak ezen a PC-s kipróbálható verzión, ám nem tudják a netre fellőni, mielőtt a végleges változat elstartol a boltok polcain.

A brutális lövölde nagy erénye lett volna az, hogy a kampányt kooperatív módban is végigtolhattuk volna cimboráinkkal, ám Cliff Bleszinski leszögezte a The Telegraphnak adott interjújában, hogy törölték ezt a lehetőséget, mivel az "lerombolta volna" a játék legfontosabb mechanikáit.

"Úgy találtuk, hogy a játék átalakult volna a puzzle-lövöldözésből lényegében sílesiklás-szimulátorrá, ahol az embereket az érdekli, hogy milyen gyorsan lehet lejutni a hegy aljára. Tényleg elrontotta volna az élményt, hiszen ilyenkor a játékosokat csak a versengés érdekelné, figyelmen kívül hagyva a tájakat, és nem hoztak volna létre annyi skillshotot."

Nem kell megijedni attól se, hogy netán bennmaradtak volna a két játékosra kihegyezett fejezetek: a Bulletstorm kampánya hamísítatlan single player játék.

Akik a co-op hiánya miatt fanyalognak, számukra jó hír, hogy nem tűnik el teljesen az összedolgozás élménye: a játék multiplayer módja hemzseg a co-op lehetőségektől, főleg a horda módban, ahol akár négy jóbarát fékezheti meg az ellenség rohamát.

A Bulletstorm kedden jelenik meg az Egyesült Államokban, míg Európában pénteken várható a boltokba kerülés.

16.
16.
vesszoman
15#
Mondjuk nekem is az lenne az első lépésem hogy leverem a haverom mint a szél:D.
De én amúgy pont csak a Co-Op miatt vártam erre a gamere. Az benne az eggyik lényeg erre kiveszik Pfffffffff...
15.
15.
lacko6
#12: Nem csak téged...
Amúgy nem tudom hogy a cikk írója tisztában van-e a Co-Op fogalmával?
A Co-Op jelentés koóperatív, tehát összejátszás, ami tudtommal nem a versengést jelenti...
14.
14.
Apostol360
#12: bakker :( pedig milyen frankó lett volna haverokkal henteli áááá ::((
13.
13.
Teuton
#12: Azért egy patch-el igazán visszatehetnék majd bele szerintem is.
12.
12.
vesszoman
Csak engem zavar a CO-OP hiánya?
11.
11.
pjoco
#6: Serios Sam az egyik legjobb agyatlan lövölde szerintem! HD verzióban pedig még jobb szórakozás!
10.
10.
futurenoise
#9: Ízlések és pofonok, nekem gagyi, neked nem. Ez ilyen. :)
9.
9.
Hunt€r
#6: Serious Sam gagyi?Mióta?Szerintem nagyon jó játék.
8.
8.
OLLiE
Úristeeeen :) mégis lesz PC-re ??? a trailerekből úgy tűnt, hogy csak Xboxra és plésztésönre lesz :) uau, nos ennek nagyon örülök :)
6.
6.
futurenoise
#4: Serious Sam-hez inkább ne hasonlítsuk. Annál gagyibb játékot nemigen láttam még. :P
5.
5.
Yagami Light
#3: Még ha megjelenés után is jön ki a demó, akkor is korrekt dolog tőlük, hogy egyáltalán kiadják. Ezt nem minden fejlesztő cég csinálja meg, hogy egyáltalán demót ad ki. Legalább nem szarnak az emberek fejére és megadják nekik a lehetőséget, hogy valami alapján döntsenek, hogy megvegyék a játékot vagy sem.
4.
4.
Mortis
Egy újkori Serious Sam-et várok tőle, kicsit okosabb, összetettebb és jóval szebb változatban. :)
3.
3.
futurenoise
Azt mondjuk sosem értettem, hogy miért jó a megjelenés után demót kiadni.
Aki kicsit is utánaolvas és érdekli, az úgyis megveszi, vagy megnézi a nem hivatalos "demó" verziót. Persze elhiszem, hogy "dolgoznak ezen a PC-s kipróbálható verzión, ám nem tudják időben a netre fellőni, mielőtt a végleges változat elstartol a boltok polcain", de könyörgöm, akkor ezek szerint a PC-s demó lehetősége, 1 héttel a megjelenés előtt jutott eszükbe vagy mi? :P
Ettől függetlenül természetesen nekem is kelleni fog ez a játék. A sok csőfps után (cod, moha) ideje lesz már végre kicsit visszatérni, a 90-es évek hamisítatlan Doom-Quake vonalához. :)
2.
2.
Split
Na de legalább lesz demó, pedig ez az a game, amit látatlanban is megvennék! :D
1.
1.
adikas
Jó kis lövöldözésnek ígérkezik:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...