Nagy Gears of War 3-bejelentés, még ma

  • Írta: InGen
  • 2011. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A legnehezebb fajta hír ez a "hír is, meg nem is", de azért nem mehetünk el szó nélkül bármi mellett, amin a Gears of War-felirat valamilyen formában megjelenik. Ezért tehát mindenkinek fontos tudnia, hogy ma valami nagyobb Gears of War 3-mal kapcsolatos bejelentésre számíthatunk.

Azt még érdemes tudni a dologgal kapcsolatban, hogy a Microsoft a héten egy nagyobb lélegzetvételű eseményt tart a sajtó számára, mégpedig San Franciscóban. A dolgot lehetne akár X11-nek is hívni, de hivatalosan nem ez a neve, mégha a lényeg nem is változik: rengeteg Xbox 360-nal kapcsolatos hírt és újdonságot várhatunk.


Valószínűleg ehhez kapcsolódik Rod Fegusson, Gears-producer rövid, de velős Twitter-üzenete, miszerint ma valami nagy Gears 3-bejelentést kapunk. Ha tippelnünk kellene, akkor persze azt mondanánk, hogy megkapjuk a végleges megjelenési dátumot vagy a béta kezdetének időpontját. Utóbbihoz hozzáférést kapott mindenki, aki a Bulletstorm Epic Editiont vásárolta meg, így ők kezdhetnek imádkozni egy mielőbbi dátumért.

A Gears 3 többjátékos része egyébként komoly fejlesztéseket kap az előzőhöz képest: a legfontosabb változás, hogy minden hoszt az Epic saját dedikált szerverein fog futni, amivel megoldják a Gears 2 legnagyobb problémáját, vagyis, hogy a hosztoló játékos előnyt élvezhetett.

9.
9.
NinjaNorb
#8: Én 10 felett abbahagytam a számolástXD
7.
7.
wildláma
#4: az 1-et kihagyni? akkor mi lesz a Fénybombával? Kb az alapján megy a 2. rész.

Amikor én először xbox360-at vettem (core csomag, sokan azt se tudják miről beszélek, de akkro még csak core meg premium volt), 110k-ért, az első játék a GOW1-volt amit megvettem hozzá. Vicces volt, mert nem volt hozzá HDD-m meg memóriakártyám sem, ezért mindig elölről kellett kezdeni a kampányt, mert ugyebár nem mentett. De nem egyszer végigtoltuk egyhuzomban :D
6.
6.
McDuff
4.
4.
hakydakillah
2. GOW2 multija nálam 2 éven át, napi több órát vett el az életemből :-) Azóta már nem annyira aktívan, de rendszeresen játszom.
De a történetet nézve, nem jó, ha egy trilógiát a 3ik résszel kezded, a GOW1-ből sokat nem veszítesz, de GOW2-t nem szabadna kihagyni. Ha az összekötő videókat megfilmesítenék, + pár akció jelenetet, akkor állat film születhetne.
1.
1.
Mortis
Szerintem ez még mindig csak vakítás. Valami kis hír lesz, amit felfújnak az elején, hogy nagyobbat szóljon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...