The Witcher 2 - háromrészes gameplay bemutató

Link másolása
Újabban ha a gamerek a lengyelekre gondolnak, szinte minden kétséget kizáróan a CD Projekt RED és a The Witcher jutnak az eszükbe. A folytatásra immár alig három hónapot kell várni, májusban végre újra belevethetjük magunkat Geralt kalandjaiba. Gameplay bemutató következik.

A Gametrailers.com egy három videóból álló bemutatót tett ma közzé, amelyben egy küldetést követhetünk végig - a felvételeket Tomasz Gop, producer kommentálja. Az első videóban egy kisebb törp várost csodálhatunk meg, illetve annak ivóját, némi minigame bemutatással. A kockapóker újításait már láthattuk egy korábbi előzetesben, most e mellett még látható a szkanderezés is. A második és harmadik videóban lesz egy nagy adag harc, illetve bemutatják az új journalt is. Jöjjenek hát a videók:

13.
13.
felegyi
#12: Ez egy 2009-es hír az első részről;

"A játék 2007-es októberi debütálása óta több mint 1.2 millió példányt értékesítettek a viszonteladók a felhasználók részére. Így beírta magát a nagy játékosok könyvébe, a The Witcher minden idők TOP 100 számítógépes játéka között van marketing szempontjából is."

Másfél év alatt ennyit adtak el belőle...
12.
12.
solyom9511
Konzolra csak akkor jelentetik meg a játékot, ha lesz iránta érdeklődés, és ha a PC kiadásból sok bevételük lesz! :) potyára nem adnak érte pénzt! :D xĐ
11.
11.
The Lone Drow
#6: Nem. Tervezik a kozolost, de amíg nem adják ki a PC-s verziót nem mondanak arról semmit, hogy lesz-e konzolos verzió.

#7. Én is onnnan rendeltem elő a collectors-t :)
10.
10.
felegyi
#9: Ha egy kicsit is utánanéztél volna akkor tudhatnád hogy magyar felirattal jelenik meg!
9.
9.
boxgamer12
Ez amkor kijön egyböl lesz magyar felirat?????:D
7.
7.
felegyi
Én is beszerzem a clollectors-t, már elő is van rendelve (tudtommal pár ezer forinttal olcsóbb ha hamarabb rendeljük elő, de akit ez érdekel akkor playon weboldalán utánanézhet)...

A játék valami woooov... hihetetlen mit alkottak, szkander... mondjuk van még benne bug, de ez még csak pre-beta verzió, van idejük kijavítani! Amúgy azt tudja valaki hogy csak ilyen közeli nézet lesz elérhető? Kattintásost eltörölték?
6.
6.
Dark_Temptation
#5: x360,ps3 1aránt lesz...és ha jól olvastam valahol akkor 1 időben a pcsel
3.
3.
KENKILL
Úristen de várom ezt a játékot, collector'st megveszem az tuti. Köszönöm a videókat.
2.
2.
solyom9511
hééééé,ezt még én írtam ki nektek a facebookra! :)
amúgy várom a gémet nagyon jó volt az első része is! :)
1.
1.
The Lone Drow
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...