HWSW: Internet jegyrendszerben - a tv2.mobilnet

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően holnap elindul az első olyan co-branded mobilnet-szolgáltatás, ahol egy mobilszolgáltató nem távközlési céget, hanem médiavállalatot választott partnerül. Jön a tv2.mobilnet, a Vodafone hálózati hátterével, írja a HWSW.

A TV2 tévécsatornát üzemeltető MTM SBS Zrt. és a Vodafone Magyarország ma jelentette be a közösen kialakított tv2.mobilnet részleteit, mely az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően olyan megoldást kínál az internetezőknek, mely eddig nem volt jellemző a hazai piacon. A feltöltőkártyás rendszerre épülő szolgáltatás ugyanis négy különböző időtartamra szóló internetjegyet kínál - a szolgáltatáshoz a TV2 exkluzív videotartalmakat is kínál.

A múlt héten kiszivárgott, elsőként a HWSW által közölt információ, mely szerint szövetségre lép a TV2 és a Vodafone, csupán két kérdést hagyott nyitva: milyen értékesítési partnerrel és milyen konstrukcióban kínálja a két cég a mobilnet-szolgáltatást. Az Index múlt héten a tévécsatornára hivatkozva megszellőztette, hogy a cégek kereskedelmi partnere a Tesco lesz, ezt a mai sajtótájékoztatón megerősítették - országszerte 80 üzletben, illetve a Vodafone webshopjában lehet majd megvenni a feltöltőkártyás konstrukciót.

A Vodafone így a mobiladat-piacon még jobban elhúzhat a Telenortól, és megközelítheti a T-Mobile-t - a teljes cikket a HWSW-n tudjátok elolvasni!

28.
28.
Raziel88
A TV2 az egy nagy szutyok. Még egy állítólagos Batman film folytatást is bemutattak az Arkham City trailerjével. Egy állítólagos film kritikus beszél a játék trailerről.

http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater

Szánalmas. Ennyi a véleményem a TV2-ről.
27.
27.
Berencsit
Látom elvagytok. :)) szerintem igenis van helye, az oldalon az ilyen témáknak is.. mert tényleg vannak akiket érdekelnek. nameg ha valakit nem érdekel, minek ír ide hülye kommenteket?? ha engem nem érdekelne, rá se kattintanék a témára. :D
26.
26.
fojesz
#25: Hehe, te hol olvastál itt ilyet? Valamit nagyon elnéztél, öreg. (Nem szeretném leírni a fanboy szót, még magadra vennéd.)
25.
25.
Vendu
Ez a fojesz beszél itt lázításról azt ő az aki minden hírével ezt csinálja a PC NEM JÁTÉKRA VALÓ, meg MOBILTELEFONON már sokkal JOBB JÁTSZANI típusú híreivel amit a HWSW bulvármagazinról szed.
24.
24.
futurenoise
Tesco gazdaságos internet.
23.
23.
szasza88
Nagy kár, hogy még van TV2 és több hozzá hasonló szennycsatorna. Amit ezek a kereskedelmi adók '97 óta leműveltek az túltesz minden határon, a népbutítás nem fejezi ki eléggé a tevékenységüket. Tompa fejek, magyarul beszélők, de magyarokat gyűlölők és még sorolhatnám...

Jah és mehet a moderálás, mert erről szól a demokrácia és a szólásszabadság ugye... :)
21.
21.
Teuton
20.
20.
Teuton
#13: Mindennek megvan a maga helye, politizálni a politikai oldalakon kell, játékhíreket meg itt kell közzétenni.
Játszótérre se visznek ki üllőt-kalapácsot, kovácsműhelybe se visznek műanyag vödröt.
17.
17.
Netsu
#16: Köszönöm a választ! És remélem,nem vetted túl támadónak a kommentemet,nem annak szántam.
16.
16.
fojesz
#13: Itt nem arról volt szó, hogy mi az igazság, és mi nem. Felőlem, azt ír mindenki, amit akar, de Turulszem kommentjének már politikai vonatkozása volt (mégha ezt nem is egyértelműen fejezte ki, csak szimplán provokatív módon), ami itt semmilyen körülmények között nem fér meg, hacsak nincs valamilyen úton-módon köze a játékokhoz. Turulszem ráadásul nem először nyilvánult meg így, ami baromi zavaró, és ráadásul a szimpla lázításon kívül semmire nem jó.

Ez a hír pedig egy HWSW-hír, 2-3 naponta szokott lenni ilyen: itt az érdekesebb anyagokat mutatjuk csak be, hogy akit érdekelnek a hardverek, a mobiltelefonok és más hasonló dolgok, azok tudjanak erről is tájékozódni, és kapjanak egy kis ízelítőt abból, hogy mit lehet olvasni a HWSW-n.
13.
13.
Netsu
#12: Nem szeretnék belefolyni,és bocsánat,hogy mégis megteszem,de ezt nem tarthatom magamban: Az igazság mindenkit megillet,és mindenkire tartozik,nem csak a kurucinfó látogatóira. Amúgy,ha ez egy játékoldal,akkor mit keres itt az Oscar,és egyáltalán ez a hír? Ezen kívül azt sem értem,miért kell bannal fenyegetni azt,aki az igazat hirdeti? (Itt most nem a #11-es kommentre gondoltam,hanem a #4-es kommentre) Elég baj az,hogy egy hazug,és álszent világban élünk,miért kell ezeket az eszméket követni még itt is?
9.
9.
andaluziaikutya
7.
7.
Mortis
Úristen...A Puszéros mizéria után megfogadtam, hogy tudomást sem veszek többé a TV2-ről. Nincs komment.
3.
3.
Samu
#2: Anyám a teszkóban nézné az okostelefonján a JóbanRosszban kétmilliomodik epizódját...De szép kombó,hogy találtak ezek egymásra! :D
2.
2.
Jackie Estacado
Pff...ki a fene akarna ilyet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...