EA: vissza fogjuk hozni a Mirrors Edge-et

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 3.
  • Hír
Link másolása
Legutóbbi hírünk a Mirrors Edge 2 kapcsán azt volt, hogy a fejlesztés szünetel, ám az Frank Gibeau, EA-főnök szerint a frencsájz nagyon is életben van, és meg fogják találni a módját, hogy visszahozzák a köztudatba. Szóval a mandulaszemű Faith-t nem kell temetni.

Azonban a kiadó addig nem ad zöld utat a projektnek, míg biztos nem lesz abban, hogy az eladások még az első rész bevételeit is kényelmesen túlszárnyalják. Legalábbis a szigorú elemzőik szerint. A 2008-ban megjelent Mirrors Edge bár kedvező kritikákat kapott, a vásárlók csak nagyon lassan ugrottak rá az újdonság erejével ható címre. Legutóbb kissé csalódottak voltunk, mivel arról szóltak a hírek miszernt a Mirrors Edge 2 fejlesztését befagyasztották. A CVG járt utána a pletykáknak, amikor Frank Gibeau-t mikrofonvégre kapta:

"Egyáltalán nincs erről szó. Csupán még ki kell találnunk, hogy hogyan és milyen módon hozzuk vissza a Mirrors Edge-et. Ez a kreatív fejlesztési szakasz része. Tudom, hogy van némi szóbeszéd arról, hogy miként nyírta ki az EA a Mirrors Edge-et. Nos, én vagyok az a srác, aki ezt tette. Én adok zöld utat a játékoknak. Én nem öltem meg, Isten a tanúm. A belső körökben arról folyik a vita, hogy mit kell tennünk annak érdekében, hogy a folytatás üssön. Elmegyünk egyik verziótól a másikig annak érdekében, hogy kétszer vagy háromszor annyit adjuk el belőle, és egy sokkal nagyobb közönséget találjunk meg. Az első játék minőségi szempontból jó volt, de most még nagyobbat kell alkotnunk."

Gibeau hozzátette: "Aktívan dolgozunk a Mirrors Edge-univerzum ötletein, csak még nem találtuk meg a módját annak, hogy miképpen hozzuk vissza - oly módon, hogy a rajongók is izgatottak legyenek, ugyanakkor nagyobb közönség felé is tudjunk nyitni."

Nincs tehát még minden veszve a második rész kapcsán, csak úgy látszik, hogy a DICE elképzelései a folytatásra nem állták meg a helyüket és a nulláról kezdték újra a munkálatokat. A ME 2 a jelek szerint még tervezési fázisban van, így tehát kíméletlenül sokat kell még rá várnunk.

26.
26.
Cuppak
#24 LoL :p, ne itt lopj accountokat :), amúgy mibe kell help?
25.
25.
Cuppak
YESSSSSSSS!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD
24.
24.
Phoenix
valakinek van Origin-je? az megadna az ID -jét?
23.
23.
Phoenix
22.
22.
p3ti
Én imádtam az első részét : ) Kimondottan tetszett a "steril" környezett , szerencsére nekem is HDTV-n futott végig a game . Csatlakozom az előttem szólókhoz , gyönyörű volt a grafikája. Ami viszont csalódás volt számomra ,az a vége volt .. igazán ki hagyhatták volna azt a sok fegyveres részt , nem illet bele a játékba, amúgy a játék 80%ig élveztem nagyon . Kár a végéért , de remélem nem csak én érzem ezt így és a 2. Részében több lesz a látványos parkour rész :D
20.
20.
Több külföldi oldalon azt olvastam, hogy 2 millió fölött van az eladott példányok száma, ami lássuk be (ha igaz) nem rossz teljesítmény egy olyan programtól amiből az első héten Európában összesen 30'000 (harmincezer) fogyott ! :)
Ha ennyi nem elég egy folytatáshoz akkor azt gondolom nagyon nagy szarban van játékpiac. :)
Másfelől én biztos ki se fogom próbálni, mert az első is baromira taszított, de azért szurkolok, mert tényleg egy üde színfolt a tucat fps-ek dömpingje közepette.
19.
19.
Vopesz
#9: Egy fegyvert nem sütöttem el a végigjátszás során, asszem még acsi is járt érte, szóval nem jogos a kifogásod.
18.
18.
biolencse
#9: Te melyik játékkal játszottál??? A Mirror's Edge a legnehezebb fokozaton is végigjátszható úgy, hogy fegyvert még csak nem is fogsz a kezedben.
17.
17.
Mortis
#16: *BF3 után. Ne osszák meg a figyelmüket. Elég nagy projekt az.
16.
16.
Mortis
15.
15.
Mortis
14.
14.
eszeanna
De legalább tudjuk hogy lesz valamikor. Ez a legjobb game amit egyszerűen nem lehet megunni soha de soha.
13.
13.
kriss
mindegy hogy hogy csak jöjjön ki
12.
12.
Gabesz202
Én már leírtam a játékról a véleményem még az előző ME 2 hír hozzászólásainál, úgyhogy most nem részletezném, elég csak annyi, hogy a legjobb game ami létezik!!:)

IceColdKillah: Egy kis segítség...Nem csináltak Faithből Rambót, csak leálltál lövöldözni. Ha párszor végigviszed rájössz te is, hogy még a legnehezebb szinten vezérszem nélkül is csak pár embert muszáj kicsinálni, amúgy végig lehet sprintelni a pályákon..:))) Verekedni meg elég látványosan tud:))
11.
11.
kivenoko
Tényleg piszkosul sokat kell rá még várni, ha elölről kezdték, és ráadásul nem is ez a fő projekt, na meg csak egy háttérban folyó kis projekt (egyenlőre) De én 2013-2014-re tippelek :(
10.
10.
Kyuubi
Hát, ez olyan mintha azt mondta volna hogy kommerszebbé akarja tenni hogy többet adjanak el belőle. Remélem nem lesz a kedvenc játékom második részéből egy Call of Duty klón... :S
9.
9.
IceColdKillah
Annak idején nem tudtam eldönteni hogy ez egy parkour játék amiben lehet lőni, vagy fordítva.... Engem speciel zavartak a lövöldözős jelenetek. Félre ne értsetek, én szeretem az fps-eket! Killzone; Cod; UT;....stb. De itt nem tudtam olyan szinten lövöldözni mint más játékokban. Ebből adódóan reménykedek hogy a játékot úgy is végig lehessen majd vinni hogy még egy pisztolyt se kelljen használnom!
Amúgy sem értem hogy egy ilyen karakterből mint Faith, miért kell majdhogynem egy rambót csinálni? Szerintem sokkal gizdább lenne ha csak a fókuszt használva lekaratézzuk az ellenséget, majd megyünk tovább... Remélem jobb lesz mint az elődje!
6.
6.
ism7id
ez egy nagyon jó hír! az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam :D és a grafika tényleg eszméletlen jó :D
5.
5.
Robbie17
Ááááh :D
Köszönööm ez feldobta a napom:)
4.
4.
Scoo
Nagyon helyes! Fasza kis játék volt.
3.
3.
Sarkadi
Jó ezt hallani,az első örök kedvencem marad,ahogy VenybabyNo1 is irta,FullHD-ban ( 1920x1080 ) lenyűgöző látványa van.
1.
1.
krunkhc
Remélem is hogy lessz . Az első része is nagyon tetszetősre sikeredett biztos ez is jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...