Gearbox - magyarázzuk a Duke Nukem-késést

  • Írta: InGen
  • 2011. március 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem más, mint a Gearbox fejese, Randy Pitchford beszélt egy kicsit arról, hogy miért késik megint az egyébként már 12 éve folyamatosan késő játék. A magyarázat semmi különös dologról nem rántja le a leplet: egyszerűen kellett nekik még egy kis idő a befejezéshez.

Randy Pitchford szerint nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, és nincs semmi trükk a késés mögött, egyszerűen csak szükségük volt még egy kis időre az utolsó simítások elvégzéséhez. Ha már tizenkét évet vártunk, mit számít az a plusz egy hónap, nem igaz?


Pitchford elmondása alapján eredetileg azt gondolták, hogy végezni fognak májusra, sőt elképzelhető, hogy még most is végeznének, de ennyi várakozás után nem merik megkockáztatni, hogy a végleges termékbe esetleg apró hibák vagy hiányosságok csússzanak.

"Nem vagyunk tökéletesek abban, hogy megjósoljuk a bizonytalan kimenetelű dolgokat, de abban tökéletesek vagyunk, hogy elérjük a kitűzött céljainkat, és keményen dolgozzunk értük" -mondja Pitchford, aki szerint egyébként a rajongók odaadása és támogatása nagyon jót tesz a morálnak, és emiatt még jobb a hangulat a fejlesztők között.

A Duke Nukem Forever június 10-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on.

22.
22.
Shadowsomi
#17: Ezzel én is így vagyok :D Sokkal szórakoztatóbbak voltak a régi játékok. Persze vannak most is jók. De hát ezeket elfelejtjük 2-3 év alatt, ellenben a régebbiekkel. De remélem ezzel a játékkel kapcsolatban nem lesz ebben igazam.
21.
21.
ilor14
gondolom a forever nem a játék elkészítési időre utal hanem, hogy éljen örökké duke!
vagy, hogy örökké játszani fognak vele (bár ezt kétlem)
20.
20.
gamma
nem kéne azt hinni hogy milyen jó ez magyar szinkron vagy akármilyen más nyelven húú de béna kár elkúrni bele kéne törődni, hogy az ilyenekhez nem szabad hozzá nyúlni angolul az igazi és kész úgy jön át a feeling, ha magyarok fejlesztették volna és magyar lenne a játék akkor aztmondom okéé de így... persze kinek mi tetszik, van akit nem zavar
19.
19.
dante92
De azért gondoljatok bele: nem a Gearbox csinálja már 12 éve a játékot, szerintem olyan 2-3 éve.Az, hogy ők csúsztatják, azt elnézem.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ha megjelenik a játék, sajnos nagyon jó szívvel is 8 pontot ér el, a legtöbb helyen pedig 7-et (esetleg 6-ot, amiért 12 évet vártunk és gyakorlatilag nem kapunk semmit)
18.
18.
Zoom3r
#17: íme egy jó kis honlap, nagyon jó a régi cuccokkal játszani amiken felbőttem
http://www.1980-games.com/
17.
17.
shooter1234
#15: Szégyen/nem szégyen, én meg mai is előveszem a nes emulatort, aztán tankozok, mariozok, vagy nyomok/nyomunk egy contra force -ot haverral. :)
16.
16.
Raidermeister
Am ps1-en én is 3x vagy 4x legalább kitoltam
15.
15.
Raidermeister
#12 A Ps1-et illetően tökre igazad van és szégyen nem szégyen én még mostanában is előveszem a Syphon Filter 1,2,3-at és a több faxa game-ket de sajnos a mostanában a nagy nevek is csak a grafikát tudják felmutatni és nincs meg az a feeling mint a régebbieknél. :(
14.
14.
Berencsit
vajon mennyit fog még késni.... és remélem nem csak egy 10-12-órás kampányt kapunk. ennyi idő alatt összedobhattak egy jó sztorit. mondjuk az első 8-évben azon gondolkodtak, hogy mi legyen a játékban.... :D
13.
13.
daenath
#12: Nem minden a grafika, ha hatalmas a jatek elmeny ( mint DN 3D-ben) akkor szerintem masodlagos a grafika (marmint nekem biztos)
#9: Tokre ez jutot eszembe nekem is ma, mert egyorokevalosagig tart meg mejlenik a gama :D
12.
12.
Sarkadi
PS1-en az egyik legbetegebb,de mégis legszórakoztatóbb játékok egyike volt.A látott előzetes alapján hozza majd azt a szintet,bár a grafikája nem vert földhöz.
11.
11.
lolman598
#9: ezen besírtam :,DDDD
9.
9.
IceColdKillah
Azon gondolkozok, hogy a puszta véletlen miatt nevezték el Forever-nek? XDDD
8.
8.
caleb007
Ebből a játékból időközben kinőttem. Én már csak azért várom, hogy végre adják már ki, hogy utána a Colonial Marines-szel foglalkozzanak.
7.
7.
Mortis
Pedig szerintem teli lesz bug-okkal. Megérzés. Majd meglátjuk.
6.
6.
hakydakillah
Majd jön az új vidi, amiben már az évszámot ragasztják át 201x-re :-)
2.
2.
Cyberpunk
12 év várakozás után sztem semmit nem fog hozzátenni a játék világhoz. Mondom ezt azután hogy sokat játszottam ez elődeivel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...