Deus Ex: Human Revolution - a szabad választás

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 28.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailerrel jelentkezett az Eidos a Deus Ex augusztus végén érkező harmadik részéből, mely a választásokkal teli játékmenetet prezentálja nekünk. Haladhatunk előre agresszíven harcolva, netán az árnyékokban lopakodva, és a környezethez alkalmazkodva is.

Az előző részekhez hasonlóan nem leszünk megrendezett események résztvevői, játékstílusunkat egyedileg határozhatjuk meg, és igazából csak rajtunk múlik, hogy milyen eszközöket vetünk be a cél érdekében. Leállhatunk nyíltan harcolni is, netán észrevétlenül lopakodhatunk, ha úgy tartja kedvünk, de Adam Jensen a körülményekhez igazodva, verbális eszközökkel is sikerre viheti elképzeléseit. A Deus Ex: Human Revolutionnek nagy előnye lesz a választékosság, s egyszersmind több végigjátszás előtt is nyítva hagyja a kaput.

13.
13.
Neo1989
Ez talán az első ilyen játék ami felkínálja azt a lehetőséget hogy egy pályán és magán a gamen belül is változtass szintet .
Ez nagyon teszik benne a legtöbb gameben csak az elején választható egy szint / vagy valahol még az se , és az az egész játékra szol itt viszont teszik hogy lehet variálni .
Várom a megjelenést :)
12.
12.
Mortis
Na, egy ilyen videóra vártam. Szerintem egy játék lelke a változókban van, a különböző tematikájú dolgok felcserölődésében. Ezt mutatja meg ez a 2 és fél perc. Eddig bizonytalan voltam ezzel a játékban kapcsolatban, de most meggyőztek.

Távcsöves rulez!
11.
11.
DzsungelCsirke
#6: Tényleg valószínű hogy a játékban is előugrik egy menü, majd trailer szerűen végignézed a 3 lehetőséget... Volt már gameplay videó, semmi menü nincs, egyszerűen csak bemutattak három féle játékstílust.
10.
10.
viC88
akár így akár úgy, nekem egyre jobban tetszik
9.
9.
falselight
#8: elképesztő, hogy mennyire hülyének nézik a mai játékosokat.
8.
8.
Teuton
#7: Konzolportról beszélünk, ijesztően nagy az esély erre.
7.
7.
falselight
#6: az nem volna zsír. imádkozzunk, hogy ne így legyen..
6.
6.
shatterhand
#5: máshol is azt olvastam,hogy az bizony a menünek a része
(ne legyen igazam)
5.
5.
falselight
#4: nem hinném, hogy a játékban ki kell választani majd.
4.
4.
shatterhand
de miért kell kiválasztani, hogy hogyan játszom?
nem jobb, ha úgy megyek ahogy akarok és ahogy alakul?
3.
3.
sanyi80
szerintem az ilyen jelegu jatekoknal nem kulcs fontossagu a grafika , inkabb a jatekmenet legyen tokeletes es akkor az mar nekem eleg .Ez az en szemej szerinti velemenyem , egyebkent nekem nagyon tetszik a jatek es biztos vetelnek tunik.
2.
2.
ezzel a játékkal a fő apró problémám az - ezt a trailer elnézve - , hogy grafikailag kissé kevéskének ígérkezik (és túl szögletes)...
1.
1.
bzsp
eddig nem nagyon követtem a játékot, de meg kell hagyni, hogy jónak ígérkezik, a jövőben jobban odafigyelek rá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...