Parkolópályán a 3DS-exkluzív BloodRayne

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Mostanában felpörögtek az események a BloodRayne körül, kár, hogy csak részben, a múltkori játékbejelentés révén szolgálhattunk jó hírrel. A mostani információk már valamivel kellemetlenebbek: a Majesco elárulta, hogy a tavaly bemutatott 3DS-es BloodRayne munkálatait szüneteltetik.

A BloodRayne: The Shroudról gyakorlatilag alig hallottunk valamit: a játék még tavaly tűnt fel, mégpedig a még javában megjelenés előtt álló Nintendo 3DS külsős játékfelhozatalának E3-as listáján. Azóta a Majesco egy szót sem ejtett az új címről, ami evele rossz előjel, most pedig Rayne hivatalos Facebook oldalán árulta el az egyik rajongó kérdésére, hogy a The Shroud munkálatai szünetelnek.

A kiadó szóvivője úgy nyilatkozott, hogy amint lesz más információjuk, azt megosztják a közönséggel, de miután ilyen hirtelen, mindennemű indoklás nélkül tették félre a projektet, az sem kizárt, hogy végleg búcsút inthetünk tőle. A BloodRayne-nek egyébként korábban létezett egy PSP-s változata is, de ez a játék sem született meg.

A Majesco jelenleg a WayForward közreműködésével dolgozik a BloodRayne: Betrayal című epizódon: az utolsó kalandnak mondott játék Xbox Live-ra és PlayStation Networkre érkezik a nyár folyamán, és stílusát tekintve oldalnézetes akció lesz.

8.
8.
Berencsit
#7: de persze nem 2D-s verziónak. :D
7.
7.
Berencsit
én anno a 2. részével játszottam, akkor még az jónak számított. ;) én személy szerint örülnék 1 folytatásnak.
3.
3.
Yami
Pedig kipróbáltam volna. Biztos érdekes lenne a 3D-s kijelzőn.
2.
2.
Sarkadi
Mivel a berakott kép a BloodRayne 2-ből származik,ami közel 6 éves.
1.
1.
waynerooney108
Grafika nem valami odaba**ós...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...