Multiplayer is lesz a Dragon Age 3-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egyenesen az Official PlayStation Magazine szellőztette meg a legfrissebb pletykákat a BioWare fantasy szerepjátékának folytatásáról. Az értesülések szerint a fejlesztők már javában dolgoznak a harmadik részen, melynek kiemelkedő fícsörének a többjátékos szegmens bizonyul majd.

A pletyka alapja egészen a "legbelsőbb körök mendemondáiból" ered, legalábbis az OPM így látja a helyzetet.

"Még több elfszex! A Dragon Age 3 már úton van, multiplayer komponenssel kiegészülve" - pontosan ez olvasható a sorok között, melyre több rajongó is felkaphatja a fejét. Véleményünk szerint a Dragon Age online szegmense hasonló lehet, mint amit 2002-ben, a Neverwinter Nightsban láttunk. Elképzelhető, hogy kooperatív módban is végigtolhatjuk a játékot? Lehet, hogy kalandmodulokat gyárthatunk majd az erre szolgáló szerkesztőfelületen, amivel aztán haverjaink online szórakozását alapozhatjuk meg, mi pedig a Kalandmester szerepét tölhetjük be?

Túl sok a kérdőjel, s ezek csupán kósza felvetések, a Dragon Age 3-at bizonyára jó sokára jelentheti be a Bio"are, elvégre a második rész is frissnek mondható, s abból sem hozták ki még a maximumot. A Mass Effectekhez és a Dragon Age-ekhez sem érkezett multiplayer, de korábban maga a kanadai csapat is kifejezte érdeklődését az iránt, hogy a jövőben többjátékos módokat szeretne készíteni játékaihoz.

Lehet, hogy a Dragon Age 3 lesz az első fecske? Kíváncsian várjuk!

21.
21.
p3ti
Ott futnak 3man melletted... igazából az első részénél sem értettem miért nem játszhatna 1ik span velem , miért csak a gép? Na de ha olyan f*s lesz mint a kiegészítőnek szánt 2. Rész .. akkor menjen az EA a rákba.
20.
20.
adikas
Remélem a játékmenet újra az első részhez fog igazodni,sőt egészen jó lenne ha újra a kamarás bőrébe bújhatnánk.
19.
19.
Noozi
#18: én ezért is nem szeretem az előzményeket sem..pazarlásnak tartom az egészet..nagyon is jó volt az első rész story menete..miért nem lehetett azt folytatni?bár ha a 3. rész valami agy csattanóval folyatódik amihez kell Hawke is akkor érthető =)
18.
18.
Hambrus
Most fejeztem be a dragon age 2-t és kellemes csalódás volt. Nem olyan jó a hangulata mint az 1-nek de ugye már nem a világ megmentése a cél és oda az újdonság varázsa de korrekt lett a folytatás.
17.
17.
Attila8911
Nekem tetszett a 2, és pl a harcrendszer igenis fejlődött az 1hez képest.
Multi meg 1 baromság v coop v single.
16.
16.
IceColdKillah
EMBEREK! Ez 100%-ig értelmetlen! A fantasy mmorpg-kel tele van a piac. Ha valaki ilyen stílusban szeretne játszani, akkor arra ott a wow. Ha valaki már unja a wow-ot és szeretne valami mást annak meg ott lesz az swtor. Ennyi. SZVSZ!
15.
15.
Noozi
#14: én is így látom pontosan. az egy valóban értékesebb,jobb volt de a 2. epizódnak is megvannaka saját pozitív részei(épp msot tolom ps3 on eddig 20 órám benne)
14.
14.
Netsu
#11: Szerintem a 2 sem volt egy kalap szar, egyszerűen csak butítottak rajta rengeteget. De ugyanúgy baromi addikt volt, én például le sem bírtam tenni egészen addig, amíg végig nem vittem. A hangulata tényleg valódi Dragon Age hangulat volt, ebben panaszunk nem lehetett. Tapasztalataim szerint ezzel nem vagyok egyedül.
11.
11.
l.rics16
#8 csak a dragon age 2 volt egy kalap a szar az 1 az kurva jó volt és ha szar lett volna valszeg nem jön ki második rész mondjuk én készültem arra hogy nem lesz jó a 2. rész ha visszamegyünk a játékok történetén szinte minden játék ami sikeres volt és csináltak második részt megbukot vagy azért mert tul gyorsan elkészitették és alig öltek bele időt mivel a készitőknek ugyis csak a pénz számit vagy azért mert tul nagyok voltak az elvárások mint a maffia 2 nél az 1 évekig kb a legjobb grafikáju játék volt és a legjobb sandbox a 2 meg nem tunt ki sehol főleg a gta 4 mellet na de letérek erről a témártól mielött vami fanboy gyerek leüvölti a hajam azé mert leszolom a maffiat
10.
10.
Mortis
*facepalm*

Oké, van még egy húzása a BioWare-nak és többé nem veszek tőlük játékot, ami miatt csődbe mennek. xD

Szánalmas, ami ott folyik mostanában. Profitorientáltság, profit hátán...
7.
7.
leviske
#4: A BioWare játékokban eddig az volt a jó, hogy 5x lazán végigjátszottad úgy, hogy mindig találtál valami újat.

Multi legyen az agyatlan lövöldözős FSP-kben, ne egy RPG-ben.

A cikkhez: Nem igazán hiszem, hogy messze volna a bejelentés. Kivéve, ha Decembert már messzi időpontnak tartjuk.
6.
6.
Teuton
Na meg annyival is kevesebb energiát fektet a single-be.
5.
5.
Teuton
#4: Valamihez illik a multi, és van amihez nem.

Egy szerepjátékhoz szerintem inkább egy coop dukál.
4.
4.
Noozi
#2: hála az égnek..:) végigtolod egyszer a játékot single aztán pedig még 5x haverokkal.vagy single után több száz órát beleteszel farmolásba,questekbe bossokban ami a játékban nem is volt ja..Szemét rohadék banda mi mindent le akarnak nyomni a torkunkon!
3.
3.
NYakamy
Szerintem nem lenne vészes egy multi a játékba, de én is inkább valami coop formációt tudnék elképzelni.
2.
2.
Netsu
Ezek mindenáron le akarják nyomni a torkunkon azt a rohadt Multit... Kezdenek egyre inkább ellenszenvessé válni...
1.
1.
g.man580
Hát ha olyan lesz mint a 2 hogy egy városba játszódik az egész akkor hozzá se fogok nyúlni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...