Új Kirby játékot jelentettek be Nintendo DS-re

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A japánok nem hagyják cserben a jó öreg DS-t az év végén sem, hiszen a szigetországban akkor jelenik meg a frissen feltárt Atsumete! Kirby című 2D-s platformjáték. A Famitsu magazin szellőztette meg az első részleteket a játékról, melynek legnagyobb erőssége az, hogy 10 karaktert is irányíthatunk benne.

Természetesen hagyományos, oldalra görgetős 2D-s platformerrel lesz dolgunk az Atsumete! Kirby személyében, a fejlesztők már nem kevés tapasztalattal rendelkeznek sorozatuk megszületése óta, így egy igazán kiforrott kalanddal gazdagodhatnak a rajongók.

 

 

Ám a klasszikus ismérveket a Nintendo elvetette, tehát nem lesz módunkban megenni és ezáltal klónozni az ellenséget, hanem egyfajta csavarként a játék igazi ízét az adja, hogy a játékos egyszerre akár 10 Kirby-karaktert is az irányítása alá vonhat.

Az irányítás teljes mértékben az érintőképernyőn zajlik, szimpla bökéssel kiválasztjuk Kirby-t, és sétálhatunk vele, dupla érintéssel pedig futni kezdenek hőseink a csillagig, majd miután elérték azt, közvetlenük mozgathatjuk őket. Ha valaki netán idő előtt elhalálozna, egy másik Kirby-vel újraéleszthetjük őket, mielőtt lelkük végleg a túlvilágra költözne.

A megreformált irányítás és a számos karakter bizonyára hosszú idejű elfoglaltságot garantál a fanok számára - egyelőre a Japán kiadás a biztos, ez még az év végén megjelenik, sajnos a nyugati verziókat még nem erősítette meg a Nintendo.

3.
3.
myrte
nagyon cukii, úgy kipróbálnám majd
2.
2.
Mortis
Aranyos...aranyos, mint minden Kirby játék. .)
1.
1.
waynerooney108
Jelennek megfele... Egyre több van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...