Új Batman-játékot készít a Warner Bros.?

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
A kiadó nemrégiben több domain nevet is bejegyeztetett, melyek kétségtelenül arra utalnak, hogy új akciójáték van készülőben kedvenc denevéremberünk főszereplésével. A pletykák szerint akár folytatása lehet az Arkham Citynek, de a legvalószínűbb, hogy letölthető arcade játékkal lesz dolgunk.

A megvásárolt webcímek többsége egy-egy valós képregény címei voltak régebben, így joggal reménykedhetünk abban, hogy jó pár népszerű olvasott és már végigizgult történetet videojáték formájában is üdvözölhetünk. Pontosan ezek a domainnevek kerültek levédetésre:

  • batmanhush.com
  • batmanhushgame.com 
  • batmanredhoods.com 
  • batmanimpostors.com 
  • batmanknightfell.com


A Batman Hush képregény 2002-2003-ban futott, melyben igazságosztónkat egy ismeretlen alak, név szerint Hush zaklatta, aki Batman életének egyfajta torz árnyékául értelmezhető. A Red Hoodsot már animációs filmben is láthattuk, melyben a jelenlegi Robin haldoklik Joker és Ras al'Ghul közbenjárása miatt - vagy mégsem? De a Red Hoods cím egyben utalhat is Joker egy, 50-es években napvilágot látott kalandjára is.

Az Impostors a Detective Comics tavalyi története, amely egy kis csaló sztorija, aki a felmenőit a 80-as években randalírozó Nemesis-hez hasonlítja. Megkapta a maga mini-sorozatát is. A Kinghtfellnek talán köze lehet a Batman: Knightfallhoz, mely a 90-es évek egyik legmeghatározóbb története volt. Bruce Wayne itt átmenetileg lemond az igazságosztó szerepéről egy másik srác sérülése miatt. Átértékeli életét, magányba menekül, még segítője, Alfred is elpártol mellőle egy ideig.

Akár XBLA-en megjelenő címként, akár a Rocksteady következő munkáinak egyikét takarják a fenti domainnevek, megnyugodhatunk, hiszen mindenképpen csak jól járhatunk. Várjuk a további infókat!

4.
4.
giga321
#3: Hirtelen azthittem hogy az Assassin's Creed-ről beszélsz , aztán kapcsoltam hogy az Arkham City , csak nekem fura volt mert én rövidülésként az AC-ét alapból az Assassin's Creed-e értem :D
3.
3.
IceColdKillah
Még meg sem jelent az AC, de már azon gondolkoznak hogy hogyan tovább? Tipikus.
2.
2.
Sarkadi
Majd ha már tudunk valami biztosabbat,akkor mondok véleményt. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...