Operation Flashpoint: Red River - launch trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. április 21.
  • Videó
Link másolása
Lassan shooter-túltengésünk lesz: éppen csak végigtoltuk az új SOCOM-ot, hamarosan jön a Duke Nukem Forever és a Black Ops pályacsomagja is. Most pedig megkaptuk az Operation Flashpoint: Red River indító előzetesét, ami persze azt jelenti, hogy hamarosan belevethetjük magunkat a végleges játékba.

A launch trailer a Red River négyfős csapatára koncentrál, így a Rifleman, az Auto Rifleman, a Scout és a Grenadier mind fókuszba kerül. A játék alapvető ismérvei persze maradtak a régiek: hatalmas bejárható területek és realisztikus csatározások várnak minden régi- és új rajongóra.


Bónuszba pedig megkaptuk az Advanced Training Tutorial Video első részét is:

17.
17.
shatterhand
#12: már kezdtem beleélni magam,hogy mégis csak ezt kéne a socom helyett
de ez a buta AI....Hát,ha vmi fontos kéne,hogy legyen akkor ez az. Az elődben is voltak fura helyzetek, de ha még ahhoz képest is butult akkor sok jót nem remélek.
16.
16.
LINK 21
hááááttt :S ....kételkedem ebben a játékban ...de joggal.....ugyanis az a sunos..op az vmim über gyenge volt ...pedig jó is lehetett vna ....de nem harmat gyenge volt .....Lelkesen vártam megvettem becsületbőlő végig -tologattam volt egy...-két jobb rész és pötty egyszer csak ennyi volt jönnek a betük ...há mondom oszt most mi van ? lepuffantottam egy kínai vezért és go home mari* :S lomha irányítás...idegesítő feladatok ...grafika nekem nem fontos...de volt egy két érdekes dolog ...papír virágok :D ...de hát istenem ....ebben meg annyi lesz a külömbség kb sztem ...h nem sok :D ...de ne legyen igazam ...szeretem a szüttyögös lődőzőőőst :D ...szivárványos srácok kalandjait ...swat 3 ..hidden és a dangerus :D ..azok vtak a jó gémek ... :D nah kellemes ünnepeket mindenkinek !:) tóljon egy nagyot a nyúl mindenkinek :)
15.
15.
#12: A harmadik bekezdésben tökéletesen körülírtad a "rossz fps játék" definicióját, ezek után most akkor merjem-e vajon kipróbálni ?! :)
Egyébként én az ilyen open world fps-eket (vagy ami legalábbis megpróbálja elhitetni) sokkal jobban kedvelem, bármennyire is lehet szép egy bf3, teljesen más hangulat, játékélmény. Szóval szerintem várós, de ha az említett "hülyeségek" maradnak és sokszor előjönnek akkor felejtős lesz!
12.
12.
Giggsy
#9: A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. A BF3 single-je, egy CoD-nál valamivel taktikusabb céllövöldének ígérkezik, a OFP meg egy lightos harci szimulátor. Itt a bejárható terület sokkal nagyobb, bármennyire is szeretem a BF szériát, ott nincs ekkora bejárható terület és nem választhatod meg, hogy egy feladatot hogyan hajtod végre. Épp ezért is nem lehet felróni neki a grafikát.

A fegyverek visszarúgásáról meg igazán le lehetne már koppani. A tököm tele van vele, hogy minden óvodás aki fegyvert még csak filmen látott a fegyverek visszarúgásának hiánya miatt sír. A valóságban egy karabély visszarúgása EGYÁLTALÁN NEM VÉSZES! Egy átlag fizikumú férfi is képes egy céltáblát eltalálni egy rövid sorozattal háromszáz méterről. Itt meg kiképzett erős fizikumú tengerészgyalogosok vannak. Beb.szna, ha egy ilyen kezében epilepsziás rohamot járna egy M16-os!

Amúgy játszottam vele pár pályát és eddig bejön, sok mindent javítottak az előző rész hiányosságaiból, cserébe tettek bele néhány új hülyeséget...
Az MI mintha butult volna (az ellenfelek néha nekünk háttal ácsorognak miközben zárótűz alatt állnak, a csapattársaink meg előfordul, hogy lazán belesétálnak a mi tűzsávunkba, miközben tüzelünk - bár általában szólnak előtte, de van, hogy elfelejtik - de a legidegesítőbb mégis az, hogy nem kikerülnek minket, hanem arrébb lökdösnek, ha úgy adódik lazán kilöknek minket a fedezék mögül, megtaszajtanak lövés, vagy célzás közben és ez egy idő után rohadt irritáló tud lenni)
És hát nem tudták kihagyni a tipikus CoD-os marhaságot, hogy minden jelentős feladat ránk van bízva. Mi kérünk légicsapást, mi lőjük ki a tankokat RPG-vel, a helikoptereket Stinger-rel, még akkor is, ha egyébként az RPG fellelési helyéhez a másik két tűzcsapat mérföldekkel közelebb van.

Ezektől eltekintve jó lett, a küldetések változatosak és összetettek, a grafika javult az előző részhez képest, a sztori jobban ki van dolgozva, szóval összességében elégedett vagyok a vétellel.
11.
11.
shatterhand
#9: Ez egy kicsit más azért.
Ott a társak nélküled is elvannak, itt meg parancsot kell osztogatni.
10.
10.
Cuppak
#8 Egyeterétek , nagyon jó játék , nagyon nehezen tudtam letenni :D . Aki szeret taktikázni az próbálja ki !
9.
9.
wardprod
Egy BF3 vidivel összehasonlítva sajnos ez kevés :( Egyikkel sem játszottam még, de sajnos eddig azt kell mondjam, hogy marad a preorder az előzőleg említett mellett. Grafikailag sem túlzottan jó, a fegyverek viselkedése az előző videók alapján szegényes (semmi, vagy kicsiny visszarúgás, stb...). 50Eurós cédula overkill.
8.
8.
NoRush
Nagyszerű játék,csak ajánlani tudom ... :)
7.
7.
nex25
nagyon állat csak egy bibi van: túl nagy távolság van köztünk és az ellenség közt jaah és sokat kell rushollni de ezeket eltekintve nagyon joo
5.
5.
#3: A fejlesztők is csukott szemmel ülnek a monitoraik elött :)
4.
4.
gucho
3.
3.
AkosTorok88
#2: Szerintem még senki se játszott vele ...
2.
2.
Laykray
Én még nem játszottam vele, de a trailer alapján tetszetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...