Battlefield 3 - előzetes produceri kommentárral

  • Írta: InGen
  • 2011. április 23.
  • Videó
Link másolása
Habár a hivatalos Battlefield Facebook-oldal még mindig nem érte el az egymillió lájkot, a DICE kiadta a korábban beígért előzetest a producer kommentálásával. Hozzá kell tenni, hogy ez ugyanaz a 12 perces móka, amit már korábban láttunk, csak egy bácsi végig beszél alatta.

A DICE az ígéreteknek megfelelően kiadta a már korábban kiadott 12 perces Fault Line előzetest produceri kommentárral is, így menet közben sok okosságot megtudhatunk a mókás akcentussal beszélő fejlesztőtől. Egy dolog biztos: a játék még mndig nagyon durván néz ki, és alig várjuk, hogy megjelenjen valamikor az év vége felé, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

24.
24.
CJgabor
#22: őőő.... patchelni kéne a játékot és megkapod -.-'
22.
22.
K/G.
#20: Új pályák a BC2höz? Erről hogy a f#szba maradtam le? Huhú, de lerántom, ha még ingyenes. ingyenes?
21.
21.
Stranger
BF BC2-nek az egyjátékos kampánya is izgalmas, de azt az ember megnyeri és aztán nem nagyon játsza ki újra. A lényeg a multiplayer, bár nem volt olyan jó a BC2 multija mint a régebbi verzióké. Elvileg most visszatérnek a régi stílushoz, sok jármű, 64 játékos, plusz szebb grafika és rombolhatóság. Az egyjátékos mód meg le van kakilva. :D Na jó nem, de azért az max. 10 óráig tart a multi meg örök. :D
20.
20.
Cuppak
Én a DICE-ban még soha nem csalódtam , nekem volt pár bugom a játékban , weboldal , felmentem live chatre , 5perc alatt kijavítottak mindent . Mindig jó játékot adnak ki a kezeik közül. Nem rég 4 pályát bfbc2-hez ingyen kiadtak . Szal várós nagyon!!
19.
19.
Cuppak
#18 Hát szerintem BFBC2 Világ egyik legjobb FPS -e :D , nekem nagyon bejön ! Call of duty Black Opsot 2 nap alatt meguntam :(.
17.
17.
CJgabor
#9: mondj egy játékot amibe nem:D
...mert azonnal kipróbálom azt a játékot, ha van ilyen...
#14 előfordulhat h idegesítő lesz, de azok az egy másodperces ujratöltések se vmi reálisak, nehogy azt hidd (pl. BC2)
16.
16.
CJgabor
rem jobb lesz mint a szánalom company 2...
15.
15.
Bisur1996
Nem szeretnék senkit elkeseríteni. De lehet csalódás lesz... egy szebb kivitelű BFBC2 úgymond klón, rövid játékidővel és már-már unalmas megoldásokkal. DE NE LEGYEN IGAZAM!
13.
13.
gucho
az év FPS-e lesz szerintem
12.
12.
K/G.
Oh, azt hittem, hogy a technológiáról fog szólni, ehelyett csak elmondta a nyilvánvalót. :(
11.
11.
anonymus26
10.
10.
solyom9511
Am kajak! :)
A tár úgymond "beragadt" xĐĐĐ
De attól még jó a játék! :) legalább is jó lesz! :#
ki#######tt jó lessssssssssszzzzzz!
9.
9.
valti7
Azt észrevettétek, hogy mikor földrengés van vagy mi az és miközben lõ az LMG-vel akkor a tár vagyis a golyók egyhelyben állnak?
8.
8.
Gorre
#3: Mert olyan rövid lesz a játékideje, hogy csak egy pályát raknak bele
7.
7.
NinjaNorb
Kíváncsi vagyok konzolokon mennyivel lesz gagyibb engem a multi része nem igazán érdekel azt lehet tudni hogy kevesebb lesz a max player viszont vajon milyen effekteket fognak kihagyni a grafikából?
6.
6.
elite_hun
#3: Mert az sokkal jobb lenne ha az egész kampányt megmutatnák -.-
4.
4.
Stranger
Ennek a kommentárnak nincs szöveges változata? Mert amúgy németet tanulok, angolból meg nem értek valami sokat csak ha le van írva :D...
3.
3.
aruha
De vajon mért mindíg csak ezt a 2 pályát mutatják?? De mondjuk igen,sztem is ütni fog a játék
2.
2.
wigyory
Már nem is tudom hogy hányszor néztem meg ezt a trailert, de nagyon tuti. Teljesen valósághű kidolgozás, fények, hangok, látvány -igy ahogy van nagyon ütős game lesz! Csak egy gond van vele, hogy távol van a megjelenés időpontja.
1.
1.
Gorre
Fú a tárazást valami kurvajól megcsinálták (egyéni perverzióm)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...