Csúszik a Child of Eden PS3-as változata

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 23.
  • Csúszás
Link másolása
Tetsuya Mizuguchi egyedi ötletekkel megspékelt lövöldözős ritmusjátéka ugyan júniusban csont nélkül megjelenik Xbox 360-ra, a frissen megerősített hírek szerint a PS3-as változaton még további utómunkálatok szükségesek. Ősznél előbb senki ne várjon a Child of Edenre a Sony konzolján.

Az IGN információi szerint a Rez-stílusú Child of Eden nem áll készen a megjelenésre PS3-on, így a Ubisoft megerősítette, hogy csak szeptemberben jelenik meg a japánok konzoljára. Úgy tűnik, hogy az Xbox 360-as verziót nem érinti a késés, így az június közepén háboríthatatlanul landolhat a boltok polcain.

A Child of Eden teljes mértékben épül jelen korunk mozgásérzékelős technológiáira, az élénken színes világ az eletronikus zene ritmusaira változik, Kinecttel vagy Move-val vezérelve próbálhatunk helyt állni serény lövöldözések közepette. Van benne egyediség éppen elég. Egyébként új trailerrel is tudunk szolgálni, nosza, tekintsétek meg, ha valami innovációra vártok:

14.
14.
wigyory
Ez meg mi a rák? Nem sokat vettem ki az egészből hogy valójában mi lenne a teljes játék sikere. Valóban látványos, de most itt mi-miért is van. Mint PS3-as ha lehet kimaradok ebből a "csoda" termékfelhasználói kőrből. Nem tudom hogy kinek lenne ez készitve-nekem túlságosan semmilyen.
13.
13.
Yami
Ennél értelmetlenebb dolgot is rég láttam már...
12.
12.
Mortis
#11: Lehet kontrollerrel is irányítani, igen.
11.
11.
Irasalgor
Egyébként én ki akarom próbálni, mert szerintem nem akkora nagy baromság...csak azt nem tudom hogy Kinect nélkül is lehet-e tolni majd :)
10.
10.
myrte
kipróbálni kipróbálnám, de szerintem megunnám, nem egy izgalmakkal teli játéknak néz ki
9.
9.
XDannyL
Ahogy látom nem csak nekem nem tetszik x)
8.
8.
KenyeresB
Hu, szerintem hagyják is ki a PS3-at ebből a borzalomból...
7.
7.
XDannyL
6.
6.
Mortis
Jó ötletnek tartom. Azzal együtt is, hogy én utálom ezt a zenei stílust. De hogy ez teljes árú, dobozos játékként jelenik meg? Röhejes. Annyi tartalom lesz benne, mint egy jobb XBLA címben...
5.
5.
crazymonkey
Most őszintén ki fog ezzel játszani ?
4.
4.
Dark_Temptation
látványos , de nagy HÜLYESÉG az egész
3.
3.
Joc1
Nekem ebbe belefájdul a szemem -.-" xD
2.
2.
Irasalgor
Ez ugye játszható lesz Kinect nélkül is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...