The Witcher 2 - konzolos pletykák megerősítve

  • Írta: InGen
  • 2011. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta rebesgeti már a CD Projekt, hogy a The Witcher 2 maximálisan elképzelhető lenne a konzolokon, ám hivatalos megerősítést eddig még nem kaptunk. Most sem, de egy lépéssel előrébb járunk, ugyanis a fejlesztők egy lengyel TV-nek beszéltek az esetleges konzolos portról.

Nem tudom, milyen lengyel TV-csatorna az, ahol érdekes műsornak számít, amint a CD Projekt egyik fejlesztője arról beszél, hogyan fogják konzolokra ültetni a még PC-re meg sem jelent szerepjátékukat. Elképzelhető persze, hogy a nálunk egykor "virágzó" Fix.tv helyi megfelelőjéről van szó. De ez nem is lényeges, az viszont igen, hogy Michael Kicinski arról beszélt, hogy mindenképpen szeretnék elkészíteni a The Witcher 2 konzolos portjait, s ez egy teljesen új terület lesz a CD Projekt számára.


A The Witcher 2 körüli konzolos pletykák már a játék fejlesztésének kezdete óra keringenek, főleg azért, mert a CD Projekt eredetileg az első részt is el szerette volna hozni Xbox 360-ra és PS3-ra, de erre pénzügyi okok miatt akkor nem volt lehetőség. Azóta a folytatással kapcsolatban a fejlesztők folyamatosan azt nyilatkozták, hogy mindenképpen szeretnék megcsinálni, de konkrétumot sosem tudtak mondani. Az mindesetre bizonyos, hogy a játék felépítését tekintve már alapból úgy készült, hogy konzolokon is játszható legyen, ha kisebb módosítások után is.

A játék körüli felfokozott várakozásokat látva valószínűleg jó döntés lenne egy Xbox 360- vagy PS3-verzió, de egyelőre ami biztos, hogy az anyag május 17-én jelenik meg PC-re.

14.
14.
Noozi
#12: azért annyira giga mega hatalmas butítások nem kellenének :) gow3 u2 nem hiszem,h annyira elmarad a wichertől..
13.
13.
mdr88
Ez a május ez egész jónak ígérkezik RPG szempontból... 17-én ez... 20-án Fable 3... lesz mivel elütni az unalmas perceket... órákat :D:D
12.
12.
Mortis
A következő generáción maximum...Ha reálisan nézzük és nem hatalmas butításokkal.
11.
11.
NinjaNorb
Nem baj ha butítanak rajta valamennyit csak jöjjön:D
10.
10.
felegyi
Az első résszel semmi gond nem lett volna portolásnál, viszont így hogy grafikailag egy Crysis szintű RPG-t kell összerakniuk, hatalmas butítások lesznek konzolon... de most őszintén; kit érdekel? Tényleg örülök hogy Ti is megkaphatjátok életem legjobb játékának folytatását :)!! Viszont erősen ajánlom hogy minden konzolos játssza ki az első részét!!! Utoljára megszegem azt a fogadalmamat hogy nem fejlesztem a gépem belső szerveit, úgyhogy a játék számomra nem csak egy 20-as Collectors E. árába fog kerülni :)...
9.
9.
DzsungelCsirke
#7: Csak nézzétek meg az újratervezett körkörös menüket és a harcrendszert is, konzolon tökéletesen irányítható és átlátható mindkettő. Biztos szem előtt tartották a lehetőséget, és szerintem nyugodtan postázhatjuk a konzolportot, persze CD Projekt minőségben, esetleg pár hónap múlva.
8.
8.
Irasalgor
#7: Annyira jó hogy mondjuk az X360-ban 3*2 mag van...a PSt meg nem tudom :)
7.
7.
hali74
Én olvastam egy forumon nem elkeseritve a konzolosokat de a helyzet az hogy hatalmas nyilt és belátható területek vannak aminel a két mag is nehezen birkozik meg ezért ajánlott a 4 mag 4g ram ezért a jelen helyzetben nem lehet átiratrol beszélni mert folyamatossan töltene a gép ahogy mész elöre 0 élsimitás nélkül a háttér csak homályos valami lenne és ez nem prerendelt háttér hanem valos környezet és nem lineáris mint mondjuk a dragon age 2 ben itt tényleg arra mész ameddig az ut tart árkon bokron tehát teljesen át kell dolgozni a környezetet ami eddig klappol az a harcrendszer,idén senki ne várja mert elkapkodni biztos nem fogják föleg hogy ez az elsö konzol játékuk,ha ez lessz mert hivatalos bejelentés nincs csak van rá reáció és a pc-s fejlesztés is majd 3 éve tart.
6.
6.
Irasalgor
Már csak a grafika miatt is :D
5.
5.
Irasalgor
PC-n ha eldöcög a gépemen biztos hogy végigjátszom, hiszen a kedvenc játékom folytatásáról van szó, de ha kijön X-re, akkor tuti ott is kap egy kört :)
4.
4.
M.invisible
Nem tudom, hogy tényleg ilyen gagyi műsorokat sugárzó csatornán ment e az interjú, azt viszont igen, hogy a lengyel kollégáim szerint nagyon népszerű lett a játék az első rész óta, és sokat foglalkozik vele a média. Meg is érdemlik! Jó lenne egy konzolos port, de akkor már az elsőt sem ártana áthozni. Esetleg PS3-nál mindkettő ráférne a BR-re (talán).
3.
3.
Tacskoexe
Klassz, tuti PS3-as vétel :D
Már egy ideje olyan nagy a felhajtás ekörül a port körül, pedig amikor bejelentették a játékot mondták hogy jön konzolra is, csak aztán elkezdték tagadni, de hogy mi a francnak :/
2.
2.
(_Killer_Fighter_Sniper_)
Ha kijönne PS3-ra tuti beszerezném.
1.
1.
anonymus26
nah királyság tutira beszerzem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...