Deus Ex: Human Revolution - interjú a készítőkkel

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 28.
  • Videó
Link másolása
Újabb videointerjú érkezett, ezúttal a Deus Ex: Human Revolution van terítéken. A Warren Spector által útnak indított sorozat új tagja ugyan előzmény lesz, azonban a játékmenetben visszaköszönnek majd a korábbi játékok sajátosságai, köztük a különféle implantátumok is.

A mostani interjúban nem hangzik el túl sok friss információ, viszont a gameplay jelenetek miatt mindenképpen érdemes megnézni a felvételt. Mielőtt valaki tévesen azt hinné, hogy egyszerű akciójátékról van szó, álljon meg egy pillanatra, és nézzen jó alaposan körbe: a beültethető implantátumok, a temérdek választási lehetőség és a rengeteg mellékküldetés simán kiemeli a hentre alapozó átlag közül a játékot.

Jonathan Jacques-Belletete a Human Revolution művészeti direktora a Eurogamernek árulta el, hogy a játék legalább 25 óráig tart majd, de aki ilyen gyorsan végez vele, valószínűleg meg sem próbálja kihasználni a szabadság nyújtotta előnyöket, és a mellékküldetésekkel sem foglalkozik. Mint mondta, az ő tesztereik hétfőtől pénteking, reggel kilenc órától délután ötig tesztelik a játékot, és sok esetben nem tudják befejezni azt. Az új Deus Ex augusztus 23-án kerül a boltokba.

Köszi, leszter!

4.
4.
Quent1n
Egy dolog van ami továbbra sem tetszik, ez a sárgás színvilág. Minden sárga. :P
Egyébként ha csak fele olyan jó lesz mint az 1 akkor érdemes adni neki egy esélyt.
3.
3.
Dresa
#1: Bár ugyan még nem jelent meg ezért nem kezdem el védeni, de szerintem ez jócskán több lesz egy szimpla akció játéknál.. RPG elemek, sunyulós/akciózós/rábeszélős lehetőségek, 20-25 órás játékidő.. szóval az igéretek jónak tűnnek, de h milyen is lesz valójában arra még várni kell sajnos!
2.
2.
MaxiJets
elég várós, csak kár hogy még soká jön.:S
1.
1.
AnimeWarlord
Véleményem szerint az új Deus Ex, nem több egy szimpla akciójátéknál. Viszont Jó tudni, hogy Niko Bellic is dolgozik a játékon... x)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...