Brink - színt visz az FPS-világba

  • Írta: InGen
  • 2011. május 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő héten jelenik meg a Brink, így ennek örömére még kellett valami okosat mondani róla. A fejlesztő Splash Damage például örül annak, hogy a manapság divatos sötét árnyalatok helyett ők színt visznek az FPS-ek műfajába. És ezt most tényleg lehet szó szerint érteni.

Mi volt a divat az utóbbi pár évben az FPS-ek terén? Sötét, nyomasztó színek - legalábbis Oliver Leonardi, a Splash Damage főnöke szerint, aki úgy gondolta, hogy ideje lenne szakítani ezzel a megszokással, és valami vidámabbat, színesebbet alkotni. Így alakult ki végül a Brink egyedi színvilága.


Azt persze Leonardi is belátta egy interjúban, hogy mire befjezik a játékot, esetleg menet közben már kijött olyan shooter, ami elszakadt a szürkés képi világtól, de ez nem gátolta meg őket abban, hogy a Brink minden bájtjával küzdjenek a száraz, íztelen színek ellen.

Ennek megfelelően alakult ki a játék helyszíne is: "Az Ark egy sziget a Csendes-óceán közepén. A helyet ellepi a fény, s körbeveszi az óceán, ami gyakorlatilag tükörként szolgál, így még több fényt ad a szigetnek, s ez a fény aztán ugrál mindenhova, így szinte előtörnek a világos színek" - mondta a Splash Damage feje.

Hogy mindez mennyire sikerült, az ki fog derülni a Gamekapocs saját tesztjéből.

19.
19.
..::RoLiSoAp::..
#12: Killzone azt irja a game elején: állítsd akkorára a fényerőt h lásd az emblámát középen. h mit?hol? ott keresgéltem kb ojan sötét volt
18.
18.
..::RoLiSoAp::..
#17: #16 és a Black Ops? nem egy napfényes tengerpart asse...
17.
17.
elite_hun
#16: Bioshock? Zöld kék sárga itt ott piros. Kb ennyi volt. és az nem nyomasztó? :D
Amúgy emg amikor elkezdték ezt a játékot még semmit nem lehetett tudni a buleltstorm-ról kb.
16.
16.
Józsi_Doe
Sötét és nyomasztó színű FPS-ek?

Hmm Bioshock1-2, Borderlands, Bulletstorm - mind rikítóan színes volt, de a Crysis2-t és a COD-okat sem mondanám Noir-os színvilágúnak.
15.
15.
Mortis
Valóban kezdenek túlsúlyba kerülni a fakó színvilággal operáló játékok(pl. a közeljövőből majd az új Deus Ex). De egyértelműen nem lehet azt mondani, hogy kihalóban lennének a színesebbek(lásd majd a Duke Nukem Forever-t). Szóval amit mondott a kedves úr, az nem teljesen igaz, bár valóban nagyon ígéretes ez a Brink. Pedig az elején kételkedtem. :)
14.
14.
DzsungelCsirke
#11: A Rage single része talán jobb lehet, de mivel multival nem igen rendelkezik egy autós száguldást leszámítva, ezért ez igencsak merész kijelentés a Brinkkel szemben.
13.
13.
elite_hun
#11: Ennyi erővel hasonlítsuk össze a COD-ot és a WoW-ot....idióta
12.
12.
AnimeWarlord
Remélem nem kell megint a brighness-t meg a kontrasztot 100%-ra rakni, hogy lássak is valamit a játékból. Pl: KZ-t még 100%-on sem lehet látni rendesen-.-
11.
11.
mark825
nekem ez a game olyan semilyen. jonak jo de nem tom az én világom inkább KILZZONE :D de azért a BRINKET meg a RAGE-t inkább ne hasonlítsuk össze egyértelműen RAGE!!!!!!!! :D 6x jobb lesz :D
10.
10.
FekaFOB
9.
9.
gorezalan
hat nem toom, nekem a bulletstorm is eleg szines volt, uh nem hiszem h szinek teren barmi ujdonsaggal elo tudnak rukkolni. erdekes azonban a battlefield szeru csapat felepittes, kivancsi leszek h oldjak meg. trailerek alapjan azonban nem mutat semmi olyant, amitol aszondanam, h huuu ez h odabasz :)) ellentetben a battlefield 3-al :D
8.
8.
Donpedro
A Splash Damage eddig is minőségit alkotott mindig multi részről (ET,ETQW), szerintem a Brink se lesz csalódás.
7.
7.
shatterhand
grafikától nem ájulok el, de ettől még első napos vétel lesz
inkább az erős customization, meg a változatos multija ami érdekel
6.
6.
pjoco
Borderlandsal majd a Rage-t kellesz összehasonlítani! :D
5.
5.
pjoco
Világosat akarnak? Battlefield Bad Company 2-ben néha olyan világos van hogy nem látni semmit! xD Hülye HDR effektek! :D
4.
4.
Stormblast
Pénzt így nem adnék most érte ismeretlenül, de megoldom, hogy teszteljem, aztán majd meglátom
2.
2.
IceColdKillah
Ha majd tesztelitek, akkor hasonlítsátok össze a Borderlands-el! XD
1.
1.
cast22
Én személy szerint nem tudom eldönteni, hogy most nagyon tetszik, vagy nagyon utálni fogom, de mindenképpen kíváncsi vagyok rá. Majd a teszt alapján úgy is kiderül, videók alapján nem ítélkezem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...