The Witcher 2 - videón az élő világ

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 7.
  • Videó
Link másolása
A CD Projekt RED nem csupán bombasztikus történettel kápráztatja el a szerepjátékok rajongóit, hanem igyekeznek teljesen élethűvé varázsolni ezt nyomasztó és kemény fantasy világot - a legapróbb részletekig. Érdemes odafigyelnünk az élő, lélegző környezetünkre - erről tanúskodik az új előzetes.

A falvak, városok lakói élik mindennapi életüket: dolgoznak, a halászok a parton tevékenykednek, a kovácsok kalapálják az izzó vasat, az utcákon lázas élet folyik, a kocsmákban hangos a zeneszó és a söröskupák felett hagymaszagú beszélgetés zajlik. Fenyegető jelenlétünkre a félénk asszonyok összerezzenek, persze amig meg nem szabadítjuk őket gondjaiktől. Az időjárás változatossága szintén reális: bármikor eleredhet az eső, a lakosok ilyenkor menedéket keresnek, éjjelente nyugovóra térnek. A The Witcher 2 minden porcikájában valós képet fest, igen, tényleg ilyen lehet a lengyel fantasy egyik meghatározó világában kalandozni. Május 17-ig csak kibírjuk valahogy.

16.
16.
15.
15.
Speper
14.
14.
Raziel88
#13: Az előző is 18+-os volt. :D Mi ez a lengyel Playboy? :D
13.
13.
hedzsooo
#1: Zsiiir, de a Dragon Age 2 ota nem merek elorendelni mar ! ^^ Pedig ez a The Witcher 2 es az uj Deus Ex is nagyon jol nez ki az elozetesekben ! :-D

Ami pedig a The Witcher 2 elo vilagot illeti es reszleteit, tenyleg gyonyoru, de ez most szigoruan 18+ : https://picasaweb.google.com/Hedzsooo/18TheWitcher2?feat=directlink
12.
12.
hedzsooo
#1: Igen, kiraly ! ;D A Dragon Age 2 ota viszont nem merek elorendelni mar nagyon, pedig az Deus Ex es ez a Witcher 2 is nagyon bejon az elozetesek alapjan. ^^ :-)
11.
11.
Józsi_Doe
lehet fenyegetni a népet? nagyszerű!! >:)
10.
10.
felegyi
10 nap... azt hiszem újrarakom a rendszert hogy a lehető legjobban tudjam futtatni :)
9.
9.
vuliem
Ez az én konfigomon biztosan nem fut el... remélem lesz konzolos verzió és nem kell az Elder Srcolls V-ig várni egy színvonalas RPG-re... vagy ha csak utána is érkezne az átirat... úgy is jó csak jöjjön :D
8.
8.
Xy-on
Nagyon tetszik alig várom, sajnálom hogy ez nem lesz szinkronos nekem nagyon bejött a magyar szinkron voltak benne kisebb bakik de am sztem minden karakter hangja el lett találva. Ami azt illeti nagyon élőnek tűnik a város.
7.
7.
SLi
"The cook cooks."
hát ez hatalmas :)
ettől még várós, persze.
6.
6.
Inmediasress
Úgy látom tanultak a Gothic-tól illetve a fejlesztőitől a Piranha bytes tól.
Tetszik hogy itt is próbálkoznak az élő városok megalkotásával eddig csak Piranha gameknél találkoztam hasonló városokkal.
5.
5.
Attila8911
Azt hiszem ez lesz az a game ami megmutatja hogy na most ilyennek kell lennie egy rpgnek és aki ezután kiad vmit az minimum ilyen legyen ha nem jobb.
4.
4.
mdr88
3.
3.
JoHnNiEE
Eh, 3adszorra kezdtem el az első részt. Nem tehetek róla 1 óra játékidő után egyszerűen megunom :/ , Vhogy nem köt le. Nem állnak kézre a dolgok, se a harcrendszer, se a kameraállás, a párbeszédrendszerről nem is beszélve. Az egész fura. Igaz először a szinkronos verzióval kezdtem, az hamar kiölte a feelinget. Gondoltam, fél év után, nézzük meg ismét ,hátha "beértem" , próbáljuk teljesen angolul. De még így sem volt az igazi.
Mindenesetre a második rész sokkal ígéretesebbnek néz ki.
2.
2.
thernielle
... éppen emiatt a játék miatt kezdtem el összerakni az új konfigomat, jövő hét végére meg is lesz; azt hiszem, hogy mindig az ehhez hasonló RPG-mérföldkövek voltak azok, amik motiválni bírtak, hogy újra meg újra ráköltsek 100k kreditet a gépemre :P

Most már csak reménykedjünk benne, hogy megérte. Ez is. Nagyon bízom a srácokban :)
1.
1.
The Lone Drow
Már nem sok van hátra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...