TDU2 - érkezik az ingyenes Exploraiton DLC

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 9.
  • Letöltés
Link másolása
Elsőként a PC-s játékosok részesülnek a Test Drive Unlimited 2 soron következő letölthető tartalmában, őket követik rövid időn belül a konzolos játékosok. Annak ellenére, hogy izmos frissítéssel van dolgunk, egy lyukas garast se kell érte leszurkolnunk. Van még ilyen a mai világban.

Mire fel a gáláns gesztus? A fejlesztésért felelős Eden Games korábban azt nyilatkozta, hogy a soron következő DLC-jével elnézést kérnek a rajongóktól a TDU 2 kicsit balul elsült rajtjáért, utalva ezzel a számos szerveroldali hibákra. Az Exploration-csomag PC-re már megjelent, s rövidesen az Xbox 360-as és PS3-as változatokhoz is elérhetővé válik.

Lássuk mit tartalmaz az ingyenes csomag:

  • 20 új esemény
  • 2 új játékmód: Extreme Convoy (ahol elég egyetlen hiba, és a küldetés véget ér), valamint a Timed Convoy (szimpla konvoj-küldetés, de időre)
  • Minden befejezett event után új roncsautókhoz férhetünk hozzá
  • 20 új roncs és 2 új verda (10 roncs=1 autó): Lancia Stratos ralis változata és a Dodge Charger 1969
  • 3 új fefedezhető pálya
  • Egy új szett ruha - férfiaknak és nőknek
  • 2 új multiplayer verseny - konkrétan a Lancia Stratos volánja mögött
  • 3D támogatás beépítése PC-s és PS3-on
  • TV media: Help Channel (új funkciókról és tartalmakról nyújt segítséget)

Ezen felül számos hibajavítást és játékmeneti finomhangolást is tartalmaz a csomag, ha eddig valami miatt nagyon fájt a fejed, mindenképpen érdemes feltenned az Exploration DLC-t, nagy esély van rá, hogy az általad is ismert bugot már kijavították. A fontos változtatások listáját itt találod.

13.
13.
Sakee
Most jön ingyen DLC? 3 hét után eladtam,mert a megvalósítást leszámítva( grafika,autók "érzete") nem lett volna rossz,de tele volt hibákkal....Jókor.
12.
12.
Ibanez78
#3: ??? Cserélt dobozos változat már nem is jó? Talán nem csak goldosoknak kellene beletenni az esőt, és akkor tényleg azt kapja a user, amit ígértek.
11.
11.
IceColdKillah
Nekem még nem volt alkalmam játszani a játékkal, de a haveromnál láttam, és nagyon tetszett. Ő autós-simsnek nevezi! XDD
10.
10.
Józsi_Doe
Nekem bőven elég volt az a cirka 30-40 óra amit eddig beleöltem. Lancia Stratos-ra vagy Dodg-gagyi chargerre nem cserélem le a Veyront sem az Aston One-77-et.
9.
9.
ATi0021
7. Az új roncsokhoz meg kell csinálni a bombás küldetéseket és ha meg van, akkor adja csak be a roncsot. Sőt a térképen jelzi is, hogy kb merre fele keresgélj.
8.
8.
ATi0021
PC-re már megjelent csütörtökön. A konzolokra meg majd megjelenik, ha elfogadja az updatet az MS és Sony.

Amúgy elég bugos lett a DLC. Az roncsautókat számon tartó adatbázis szétesett, így össze vissza beadja a dolgokat. A másik a klub szerver behalt. És sajnos egyre több a hackker, akik sorra beadják maguknak az összes meg nem jelent kocsit, pénzt, stb.

Bár az Eden Games azt ígérte hogy hamarosan javítják a felmerült hibákat. Plusz érdekesség ami nincs bent a hírben, hogy megtalálható néhány új bolt, köztük a jövendőbeli (DLC2) motorboltok, sőt aukciós ház is. :)
7.
7.
shooter1234
Keresgettem roncs autókat, de eddig még egyet sem találtam. Hol vannak ezek a játékban? Gondolom nem út mellett.
6.
6.
dareal
#2: nekem esik az eső, bár nekem eredeti ;)
5.
5.
dareal
néztem, hogy mi ez, oszt a leírásnál látom, hogy ez a múltheti peccs :) egyik cimbora már szét is küldte, megcsinált mindent ami ebben jött. de asszondja, hogy ez is bugos, a roncsautókból elég volt neki 4 (10 helyett) és már meg is kapta az új autót :)
4.
4.
aruha
én meg nagyon kipróbálnám,de ehhez egy izom gép kell
3.
3.
hali74
#2: Vedd meg és majd ott is lesz változó idöjárás!
2.
2.
Ibanez78
Jó lenne, ha ezzel a frissítéssel végre Hawaii-on is esne az eső, nem csak Ibiza-n (Offline-ba), mert az előző hibajavítással nekem csak Ibizán esik.
1.
1.
Csoola
szép gesztus, ráadásul szerintem alapbol sem rossz játék a lehuzások ellenére, ahogy az elsö is nagyon király volt :) mondjuk én x360on játszok, pc-s tapasztalataim nincsenek a játékrol, de nekem igy tökéletesen megfelel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...