Red Faction: Armageddon - trailer a történetről

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 17.
  • Videó
Link másolása
Nem feltétlenül kell játszani az előző részekkel, hogy értsd a Red Faction: Armageddon történetét, ugyanakkor utalás lesz majd bőven a korábbi játékokra. Az új epizódban Alec Mason és Samanya unokáját, Darius Masont irányíthatjuk majd - lássuk bővebben, milyen konfliktusba kerül ez a lókötő!

2170-ben járunk, Dariust pedig csőbe húzzák: egy Marauder pap kinyittat vele egy ősi Marauder templomot, melynek következtében régóta téliálmot alvó marsi lények szabadulnak ki. A Marson eljön a világvége - no, nem mintha annyira jó buli lenne ott lakni -, ezért pedig mindenki Dariust hibáztatja. Hősünkkel mindenki szembeszáll, az egyetlen megoldás, ha csatlakozik a Red Factionhöz, tisztára mossa a nevét, és felszabadítja a Mars lakosságát pontosan úgy, ahogy azt a nagyapja is tette.

A Red Faction: Armageddon június 10-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. 

14.
14.
Rune
#13: Inkább a Dead Space-re hajaz, ami csak az előnyére válik.
13.
13.
l.rics16
én elsö red faction amivel toltam az a gerilla volt szal igy utána ezek a szörnyes dolgok valahogy ugy tünnek mintha lost planetet kopiznák igaz a gerilla jobban teccet mint a lost planet
12.
12.
PcSanyko
#11: Én kipróbáltam a demót és nekem tetszik!Elég jóra sikerült. :D
11.
11.
Xenomorf
Woww megnéztem pár videót róla, nem rossz tetszik a cucc, úgy látszik beújítottak néhány szörnyet :P
10.
10.
Xenomorf
Ez a Marson elszabadult lényekről John Carpenter: A Mars szelleme, Ice Cube főszereplésével ( Jason Statham is játszik benne :D ) jut róla eszembe.
Én csak az első két résszel toltam, nem volt rossz egyik sem, bár a 2. résztől azért szebb grafikát vártam volna mikor megjelent, a mostaniaknál úgy veszem észre ezzel nincs gond :)
9.
9.
Mortis
A rombolhatóság megint rendesen oda fog b*szni, mint eddig is. A többi? Meglátjuk.
8.
8.
FlyrG
Én nem ismerem a játék elődjeit, de az ennek a demóját egy ismerősöm megmutatta. Hát az az igazság, hogy leesett az állam. Oda voltam a kb. 80%-ban rombolható környezetért. Mikor éppen előttem volt egy rohadt nagy fal belelőttem egyet a fekete lyuk fegyverrel és se híre se hamva. :D A másik nagy alkotás a mágnes fegyver. :D Rálőttem egyet a szörnyre aztán egy másikat a falra és a kis drága átzúzódott a falon. :D Ámultam és bámultam. :D D e a legjobb az a kütyü ami minden elpusztított cuccot visszaépít úgy ahogy volt. :D Szerintem elképesztő a játék :D tuti vétel :D
7.
7.
LINK 21
demot letekertem...felejtőőőőss... kritikán alúli ...jelzőkkel nem illetném..elemzésbe se....- esem ...de egyet elárulok ...ezt ne . !!
6.
6.
terenceHill
#5: Ja meg igaziból soha sincs vége a harcnak, csak ha elvégezted a dolgod, akkor menekülés, mert végtelenségig jönnek. Kivéve a kisebb-nagyobb küldetéseknél, ott vége van a "complete" felirattal. :)
5.
5.
terenceHill
#1: hasonló érzésein vannak a gerrilával. Én most nyomom, de a harcok olyan gázok, hogy az már hihetetlen. Teljesen értelmetlen. Mindig annyian jönnek az EDFtől, mint méhek támadása. Ömlenek feléd és hiába lövöd ki az utolsót is, rögtön jön egy másik osztag. Mondjuk a káosz egy része tetszik, mert egyből egy háború robban ki, ha harc van. egyből jönnek segíteni a lakosok. Annak jó a hangulata. Van benne fedezék mozdulat is, de minek. Ha fedezékbe megyek egy másodperc múlva már mögöttem is vannak és lőnek. És nem fedezik a hátam. Ezért úgy kell játszani, hogy ha vesztés van, akkor menekülés a safehouseba.
4.
4.
sata150
ELINDULT A FIZETŐS ANDROID MARKET ITTHON IS.
3.
3.
crazymonkey
Én a régebbi verzákkal nem toltam csak a gerillával . Igaz nem a legjobb játék de én azért unalomból végigtoltam :P Erre a részre nagyon kíváncsi leszek hátha üti az elődjét .
2.
2.
Rune
A legelső Red Faction játszása közben engem sivárság érézése kerülgetett. A többiről se halottam sok jót, úgyhogy nem is pazaroltam rájuk az energiámat.

Ez viszont eddig egész meggyőző. Az biztos, hogy a haját nem fogja letenni senki sem a történettől, de legalább a játékmenet fejlődőtt valamit. Ez is több, mint a semmi.
1.
1.
Már egy csomószor próbálkoztam a gerillával is, de valahogy olyan hülye érzésem van vele kapcsolatban. Hiába vannak benne npc-k, járművek, mégis olyan üres az egész játék, a fegyverek nagyon rosszak, a harc közben is üresség érzés fojtogat, a tálalás, story, egyáltalán nem tetszett, olyan budget érzés volt egyfolytában a játék. Mindenből van benne egy kicsi, de semmi sincs megcsinálva rendesen. Nem szeretem az új keltetű red factionokat, pedig az első szerintem az egyik legjobb fps volt a maga idejében. :( A kettő óta mélyrepülés a cím _számomra_ !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...