Renegade Ops - újabb játékmeneti trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 19.
  • Videó
Link másolása
A nyár arcade slágere lehet az Avalanche Studios Renegade Ops-a, élvezetes felülnézetes duhajkodás válhat belőle a letölthető címek piacán is. A SEGA kiadta a játék legújabb trailerét, melyben ismét robbanásokkal, járművezetéssel és lövöldözéssel tarkított koktéllal próbál puszit nyomni az arcunkra.

A Renegade Ops PC-re, XBLA-re és PSN-re látja meg napvilágot a nyár folyamán, a kétségtelenül magvas single tombolás mellett a játék egyértelmű erőssége a kooperatív játékmód. Offline két játékos eshet neki osztott képernyőn, míg online egyszerre négyen. Az ellenséges vonalak mögött minden sarkon, minden fa lombja alatt dúl a harc, célunk az, hogy minél nagyobb robbanásokat vitelezzünk ki, és ezzel felkerüljünk az online ranglisták előkelő helyeire.

12.
12.
wigyory
Eszméletlenűl komoly grafikát varázsoltak ennek a játéknak, és igy jó hangulatot áraszt.Én is kedvet kaptam ehhez a zúzós gamehez-már várós!
11.
11.
xxxgamer4ever
Azzannyát, hát ezt tuti beszerzem, kíváncsi leszek hogy megy ha a kezemben az irányítás..... A grafika pedig azonnal elrabolta a szívem! :) Váááárom!
9.
9.
shooter1234
#6: Az annó még nagyon jó játék volt. A tankos/járműves részről nekem meg a mass destruction jut az eszembe. Amúgy régebben meg crimsonlandosni szoktam, az is valami hasonló nyomon indult el, mint ez.
8.
8.
Ez egyszerűen kell és kész! Beszarás mekkora hentelést fogok én ezzel művelni. Nyam-nyam, fincsi cucc!
7.
7.
attila 999
nagyon jo.kar hogy keves az ilyen anyag.ezert is varos a cucc
6.
6.
Scoo
Nagyon jó gamenek tűnik! A helikopteres résznél nekem a Desert Strike jutott az eszembe. Régi szép megadrive-os idők :) http://youtu.be/vt-yhuZn9yY
5.
5.
shooter1234
Hmmm... ez nekem is tetszik! Már alig várom a megjelenését. Szép grafika, egy egyszerű felülnézetes játékban.
4.
4.
Vurgi
#3: hallod én is, tisztára magával ragadott a hangulat! :D Ha úgy alakul, akkor tuti, hogy megveszem.
3.
3.
Dresa
#1: Én is pont ezt akartam irni h mi ez a cryengine ? :P
Egész kedvet kaptam hozzá, ugyhogy ilyen agyatlan de jópofa játékok jöhetnének még, hasonló grafikával :)
1.
1.
hakydakillah
Nagyon tetszenek a vizuális effektek. Bírom az ilyen régi stílusban megvalósított, de grafikailag felturbózott játékokat. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...