AC: Revelations - az új karakterekről bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 19.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer jóvoltából lehullt a lepel Ezio és Altair új szövetségeseiről és ellenségeiről, valamint pár multiplayer kasztról is. Mivel hőseink tetteiket egyedül képtelenek kivitelezeni, az Assassin's Creed: Revelations erős történetet generál minden szereplő köré. És ez így van rendjén.

Ezio és Altair harmadik, egyben utolsó fejezetében nagy szerepet játszik Manuel Palaeologos, egy gazdag bizánci nemes, aki politikai hatalmát szeretné növelni az Oszmán Birodalomban. Nem rest piszkos eszközökhöz nyúlni, ennek tetejébe még a templomosokkal is szövetségre lép.

Albrecht Durer valóságban is létező festménye, a "fiatal velencei nő" portréja ihlette Sofia Sorto karakterét, aki szinte észrevehetetlen szerelmi érdeklődést mutat Ezio felé. Küzd tanulságos múltja ellen, és az orvgyilkosok egyik szimpatizánsa.

Ezio találkozni fog a fiatal Szulejmán szultánnal is, aki már életében is nagy figyelmet fordít családja felé, ugyanakkor önmagával is háborúban áll, s mindenáron a birodalom következő uralkodója szeretne lenni.

Itáliai hősünk Konstantinápolyban fut össze Yusuf Tazimmal, aki az orgyilkosok mestere és barátságos rivalizásban van Ezioval. Ő tanítja meg neki a kampós penge csínját-bínját.

A Ubisoft szerint a multiplayer élmény érdekesebb és értelmesebb lesz a Brotherhoodban látottaknál, s a single-playerhez hasonló többletet ad az online háztetőkre merészkedők számára. Lássuk, milyen kasztokkal kápráztatnak el minket:

  • Guardian - tagja a templomosoknak, ám magukat Guardian of Truth-nak nevezik. Pontos feladatuk még nem ismert.
  • Sentinel - orgyilkosok csoportja, aki egyszer már fegyverszünetet kötött az Oszmán Birodalommal, ám számításukba hiba csúszott, és átálltak az assassinok közé. A bosszú vezérli őket.
  • Bombardier és Vanguard - mindenben kötődnek a templomosokhoz, ám mindezt nem jópofiból teszik, hanem a pénz és a hatalom miatt.

A franciák megerősítették, hogy minden kampányban szereplő fontosabb személy benne lesz játszható karakterként a multiplayerben.

17.
17.
ferikesz
fú a kampós penge az vmi uj fegyver lesz ???
16.
16.
ferikesz
Zohi: ez komoly lesz olyan rész amiben Dezmondal kell New-Yorkba öldökölni??? xDDD
15.
15.
ferikesz
fúúú ez nagyon fasza játék.én imádom az AC játékokat és ezt a részt is már elő rendeltem az 576.hu-ról
14.
14.
Zohi
Hallottam olyan hírt is hogy a további részekben Desmondal kell majd a modern világban helyt állni Assassin ként,hát arra nagyon kiváncsi lennék hogylenne megoldva (pl Desmondal New Yorkban öldökölni xD)
13.
13.
kebi90
#2: Azt remélem én is, így el tudnák tolni más kultúra felé, esetleg másik szálon majd a frencsájzt :) ami szerintem nem is lenne rossz ötlet a jövőben pl: japán vagy esetleg kína.

#6: A pisztolyt én is csipáztam, de általában a számszeríjat meg a mérgezett nyilacskákat használtam, azok remélem még meglesznek.
11.
11.
vuliem
#10: Use the Google :D Amúgy benne van a DLC is az alapjáték mellett... asszem.
10.
10.
mark825
nekem is kéne az ACB de most vettem egy gamet. az ACB Davinci edition jobb mint a sima ACB ???
9.
9.
Mortis
Én még mindig reménykedek a magyar szereplőkbe.n Nem mondok le róluk semmi pénzért. :D

8.
8.
gustaved
Csak annyit szeretnék kérdezni hogyha megvan az ACB és az uj DLC t nem fizeted ki akkor ugye játszhatsz ugyanugy a multival ugyértem másokkal.
7.
7.
armino8
#3: Én már végigtoltam a castlevania-t 100%-ra vagyis csak 86%ra mert ugye van már a reverie dlc csak szerencse,hogy működik a store...se......Meg most nemsokára jön a befejező dlc aminek a címe pedig: Resurrection.
ACB-t csak ajánlani tudom,az is megvan már 100ra!
6.
6.
Mateclus
Egyedül csak az a baj hogy ha eltünnek az ilyenek mint a pisztoly meg 1 csomó ilyesmi s nem tudom hogy igy mit hozznak ossze....
5.
5.
Vurgi
#4: Ja, én is ma reggel olvastam már a blogodon erről! xD
4.
4.
SL89
Errol a hirrol mar 2 napja blogot irtam :P
3.
3.
vuliem
Meg kéne már szereznem a Brotherhood-ot, de egyelőre most a Castlevanián a sor, majd utána jöhet az AC.
2.
2.
felegyi
Egyre érdekesebb a már amúgy is érdekes alapfelállás... reméltem hogy más kultúra Assassinjai is benne lesznek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...