Mortal Kombat - ideiglenesen nem kell online pass

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Ideiglenesen nem kell aktiválni a PS3-as Mortal Kombat online kódját, ezt maga a játék fejlesztőcsapata, a NetherRealm jelentette be. Az engedmény indoka rendkívül egyszerű: a pass a PlayStation Store-ban váltható be, de a szolgáltatás még nem indult el, és nem tudni, meddig kell rá várni.

A Mortal Kombat pont akkor jelent meg, mikor a Sony lelőtte a PlayStation Networköt: a PS3-tulajok azóta nem is játszhattak az új rész online multijával. A jó hír az, hogy a PlayStation Network már működik, más kérdés, hogy a Mortal Kombathoz járó Kombat Passt csak a Store-on keresztül lehet aktiválni, ami ugye még nincs, és a pletykák szerint is csak május 24-én indul újra.

A Warner és a NetherRealm ezért engedményt tett: a játékosoknak ideiglenesen nem kell aktiválniuk a kódot, így Store nélkül is gondtalanul tudnak játszani - természetesen ha az online áruház feltámad, a passt is be kell ütni. A kód egyszer használható fel, a használt játékkal rendelkezők 10 dollárért vehetnek maguknak újat.

A NetherRealm egyébként fű alatt egy hotfixet is kiadott a játékhoz: az új frissítés észrevétlenül lecsúszik a játékhoz, ellenben fontos megjegyezni, hogy ez még nem a korábban bejelentett patch - az anyag főleg a játékbeli egyensúlyon javít, itt elolvasható, hogy pontosan mit.

Köszi, amadeusz gyermeke!

10.
10.
biohazard rex
ez a hotfix ugye boxra is jön?
9.
9.
keiji maeda
ok köszi sráckok :) én is igy sejtettem
8.
8.
Khaszás
#7: Az szerintem mind1.. :) lényeg h legyen store aktiválja aztán vissza vált és magyar accal játszik :) én is remélem h ez lesz mer magyar acc-on van "mindenem"
7.
7.
tundra
#4: Nem, csinálnod kell mondjuk egy osztrák fiókot. A hazai Sony is ezt tanácsolja :D
6.
6.
Khaszás
#4: Nekem is magyar accom van de ha jól emlékszem amikor rámész a activate pass..
akkor vmi olyasmit ír h a store-on aktiválod és letölt valami kis "tartalmat" és utána tudsz játszani tehát mint dlc-nél gondolom szóval szerintem menni fog ...
A multihoz meg a nagy lagok ellen kéne valami pach mer játszhatatlan.. tegnap már volt vmi javulás de még mindig rengeteg a lag gyakorlatilag a hosszabb kombókat csak szerencsével viheted be (vagy érzékeli h benyomtad vagy nem...) a védekezésre is igaz.. szóval remélem ezzel kapcsolatban is lesz vmi
5.
5.
nasario
#4: Pl Uk accal regisztrálod az online Passt és menni fog Magyar acc alatt is......de ez a Fifánál is így van :)
4.
4.
keiji maeda
magyar accountal akkor majd be lehet regelni az online passt ha visszajön a store mert ugye hogy nekünk nincs store , és a fifa 11 nél is magyarral nem engede a kódot beírni azt írta hogy nálad nincs store bla bla bla ???
1.
1.
Kocsis92
ezzel csak az a baj, h tesómmal közösen használjuk a mortalt, hétközbe nála van, hétvégén nálam, és én így nem nagyon fogok tudn ivele multizni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...