FIFA 12 - itt az első hivatalos gameplay trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 27.
  • Videó
Link másolása
A múltkor kiszivárgott anyag után megérkezett a FIFA 12 első hivatalos gameplay trailere. A videó az új ütközésmodellt mutatja be, és bár mindössze egy perc hosszú, már most látszik, hogy korrekt munkát végeztek a tisztelt fejlesztők. Az előzetesért erre fáradjatok, rajongók ne hagyják ki!

Ha már holnap BL-döntő lesz, hangolódjunk picit valami idevágó előzetessel: a FIFA 12 új trailerében a következő rész ütközésmodelljét vehetjük szemügyre közel egy percen keresztül. A FIFA 12 várhatóan ősszel fog megjelenni, és a létező összes platformon tiszteletét teszi majd. A trailert danez11 küldte be, köszönjük!

33.
33.
Hycker
Kassai Viktor is befigyel :D
32.
32.
xboxman
#20 nekem az NFL és FIFA is nagyon bejön számos rész meg van mind kettőböl
de az nfl is csak egy 80 százalékos sport. És ezt úgy mondom hogy jártam NFL és foci edzésre is. Mind a kettőt meg untam de nagyon. De a fifa 12-őt nagyon várom. az nfl-t pedig nem mert kb 7 napra jó a game.
31.
31.
amd33
Az tény hogy a foci lófasz a grundon a harokkal még tök jó amúgy a számomra a legjobb sport a kézilabda pörgös minden benne van, agresszív 7 gólos hátrányból is képesek foirdítani egyes csapatok amúgy várom a fifa 12 elleszünk vele.
30.
30.
KenyeresB
Nem győzött meg a videó, sőt, olyan "mesés" grafikája lett a korábbi részekhez képest. Már valahogy nem tudom beleélni magam, hogy ezek "igazi" játékosok, "igazi" pályán. Azaz érzésem, hogy ez bizony tömör szimuláció, ami nem hozza az igazi meccsek feelingjét. Nekem a PS3-as FIFA 2008 van még, szerintem abban még megvolt a lendület. Bár kitudja, lehet tévedek, mindenesetre ez tuti, hogy nem lesz vétel. Tucatjáték egy tuvatkiadótól. Nyugodj békében FIFA sorozat :(
29.
29.
Kriccs
#17: Erre inkább nem írnék semmit. Elfogadom, hogy ez a véleményed és kész, fogadd el Te is az enyémet.
27.
27.
Sarkadi
Nem vett le a lábamról,kezd a FIFA is átnyúlni a CoD-ok szintjére,minden évben ki KELL adni egy újabb részt,ami semmiben sem változik....
26.
26.
dzsiádzsó
0:34 EPIC fail, Pepe biztosan nem labdát rúgná el, hanem a bokáját törné el Villa-nak, ehjj Fifa Fifa...

Amúgy évről évre egyre drámaibb a változás, csak nehogy összekeverjem a lemezeket, és 11-el nyomjam le feleslegesen újra az idényt :P :D..
25.
25.
#3: pontosan! Évek óta hiányolom a ruha fizikáját..
24.
24.
.LnB
#22: Legyen ez a végszó :)
23.
23.
gucho
nagyon várom, mint minden évben
22.
22.
bergkamp
.LnB: a indoklásaid véleményem szerint korrektek és jól látod a dolgokat. de ettől még maga a sport szerethető szerintem:)
21.
21.
wardprod
Foci, Hofi?

Hasadni vágyóknak: http://www.youtube.com/watch?v=c-qtdR9BwUw
20.
20.
.LnB
#19: Jelenleg is nézem NBA-t az is formálódott, gyorsult, átalakult, egyszóval, modernizálódott, lásd pl. a center poszt teljes átalakulását, átértelmezését napjainkban. De sajnos (te szavaddal élve) a focit szapulom, mert hiába nem ön hibájából torzul el ennyire a játék de ez van, ezt látod ha leülsz meccset nézni. Értem teljesen a mondandódat, és jó meglátás. De sajnos mikor leülök nézni nem ez jut eszembe.
19.
19.
Folti90
#17: Ne a focit szapuld, mert nagyon jó "játék". Az, hogy hisztis pics@k játszák, és a Fifa impotens modón cselekszik, idióta döntéseket hoz, és lehetőséget biztosít arra hogy minden hatalom egy ember kezében koncentrálódjon= sztem ezt a sportot nagyon elkurták!!! Egyet senki se felejtsen el, az a sportoló aki, jogtalanul akar ekőnyhöz jutni, az nem fair, és a szememben nem is játékos/sportoló. De ott van a birkozás azzal pl. mit műveltek, vagy az nba is egy vicc lett, valaki pislog, az már falt!!! Nézz meg egy régi Bulls meccset, azt hogy Pippen hogy játszik!!!!!
18.
18.
nasario
#2: Akkor írogass NFL hírekhez,ne itt rontsd a levegőt :)

Én csak annyit jegyeznék meg hogy az Európai Foci:VILÁG SPORT
Amerikai Foci: Amerikai :)
Egyébként szeretem az NFL-t csak nem látom hogy szerepelt volna ez a 3 betű a videóban.....
17.
17.
.LnB
#16: Nézzek meg focimeccset? nane?! "A fociba a játék dominál" erre igen mélységesen kitérnék. Arra a játékra gondolsz aminek a szabályai 1000féle módon támadhatóak, mind néző, mind játékos szempontból. Ahol a bunda mindennapos, és ahol egy világeseményen (gyengébbeknek Világbajnokság) megengedhetik magunak, hogy szabályos gólokat ne adjanak meg. Az a játék, ahol azért nem vezetik be a videóbírót, mert ezzel csökkentenék a tévedés és a korrupció lehetőségét. Ahol a játékosokra olyan értékeket aggasztanak ami emberi ésszel megmagyarázhatatlan, és indokolatlan? Ahol képtelenek bevezetni a fizetési sapkát, és engedik a szeparálódást csapatok között, és hogy egy egy csapat monopolhelyzetbe kerülhet a bajnokságban szereplő társaival szemben mert nagyobb anyagi tőkével rendelkezik? Az a baj, hogy elvakultvagy (jobbesetben) és félsz kinyitni a szemed és megismerni más sportágakat. Én értelmesen össze tudtam foglalni a mondandómat, fogadni merek te erre nem leszel képes.
16.
16.
Kriccs
#14: Hát akkor ütközzék egymást le védőfelszerelés nélkül a kétméteres töppedtagyú NFL-esek. Egyből fetrengenének. Főleg, ha netán 90 percet végig kéne futniuk. Sajnálom, hogy nem akarod megérteni, hogy a fociban a játék dominál és olyanok a szabályok, hogy ezt segítsék elő. Sajnállak, hogy ez fáj a pici szívednek. Az én kedvenc focistám meg a képen van és nem egy céroni tipus. Amúgy ajánlom, hogy nézz meg egy focimeccset az előtt, mielőtt ítélkezel róla. Kezdheted szombat este.
15.
15.
.LnB
#13: Nagyon korrekt a nézőpontod, csak sajnos Puskás ide vagy oda, az már elmúlt. Nem a multból kell táplálkozni. Régen magyarországnak a Kabarét, Hofi Géza jelentette, ma a Labdrugás. Sajnos én a fociba nem látok semmi elismerésre méltót, nagyon eltorzult az egész játék az évek alatt.
14.
14.
.LnB
#10: :D vállalják az ütkőzéseket? :D úristen, hallod a te kedvenc játékosod fociba, bárki lehet. Ha felszerelés nélkül vagy akár azzal is, leütközné Clay Matthews, vagy Ray Lewis például, a te kis milliár eurót érő focisztárod mint a ropi úgy törne szét, hol van a fociba ütközés? maximum a nézőtéren.
13.
13.
galmat
#2: "11hülye férfi kergeti a labdát, majd mikor utolérte, elrugja. "

Az NFL-ben is ez megy, csak ott ha nem szereznek pontot, akkor rúgják el a labdát. :)

Szerintem nem kéne lenézni a focit, főleg nem Puskás országában, de a műesésről igazad van, a legutálatosabb dolog a bundázáson kívül, meg még rakat dolog, a futballhuliganizmusig, ami az NFL-ben nincs meg.
De mindkét sportágnak megvannak a maga szépségei.
Bár az nfl annak ellenére, hogy nagy pénzeket mozgat meg, megpróbál mindig igazságos maradni a draft-rendszerrel, addig az európai fociban a gazdag klubok állva hagyják a kevésbé tehetőseket. Bár majd kiderül változtat-e ezen a FIFA új életbe lépő szabálya.
Na mind1, hosszú lenne itt a két kultúra közti különbséget vesézni, inkább azt mondom:
Hajrá Man Utd! Hajrá Patriots! Hajrá Magyarok! :)
12.
12.
Kriccs
#9: Jó játék volt, az igaz. DE! Azért ha kifizettem érte 9k-t, akkor ne legyen két Birmingham meg Leeds a manager módba... A bírót ne érdekelje, hogy "csak D-s szerelés volt". Az is szabálytalanság, büntetni kell. Legendás szinten meg elképesztő a csalás és még további bugok. Ja tényleg! 5v5- ben hirdették a játékot és odass! Nem indul el 2 kontrollernél többel... Csak egy profilod lehet online... A magyar fordításról meg nem is beszélve. Többször van olyan, hogy 1 nap több meccs van manager módban. Két évben dupláztam a Dortmunddal és megnyertem a BL-t is és az elismertségem 2/5, ami azért valahogy asszem nem túl reális. De mindenképpen meccs közben vannak a legidegesítőbb bugok. Amikor lövés előtt elhagyja játékosod a labdát, amikor homlok egyenest más irányba passzol, stb.
11.
11.
Kriccs
#4: Elivel PC=konzol idéntől.
10.
10.
Kriccs
#2: Ja, majd elfelejtettem. Azok a sírós lányok legalább vállalják az ütközéseket és nem tömik ki magukat mindenféle védőcuccal...

Amúgy attól, hogy Neked nem tetszik a foci még értelmesen is meg lehet fogalmazni. Bocsánat, hogy felvettem a stílusodat.
9.
9.
amd33
A fifa 11 baromira jóra sikeredett ez csak jobb lehet faszért kell fikázni...
8.
8.
Kriccs
#2: Jól van, élvezd azt, hogy 2 óra alatt látsz 10 perc játékot és megcsodálhatod a legújabb reklámokat. Az amerikai sportoknál szarabbak nincsenek a világon...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...