Survival mód a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban

  • Írta: InGen
  • 2011. május 28.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos leleplezés óta nem telik el nap, hogy ne kapnánk valami új infómorzsát a Modern Warfare 3-mal kapcsolatban. Most éppen a fejlesztők azt részletezték, milyen lesz a Spec Ops módon belül helyet kapó Survival, ami talán a Horde egyfajta továbbgondolásának tekinthető.

A Call of Duty: Black Ops egyik legnépszerűbb játékmódja a közös zombiirtás, így az Infinity Wardnak is ki kellett találnia valamit, hogy tartsa a lépést. Ennek megfelelően a Modern Warfare 3-ban a Spec Ops módon belül mutatkozik be a Survival, ahol társainkkal összefogva küzdhetünk a rohamozó ellenfeleik hordái ellen. Az egész hasonlít a Gears of War hordájára, vagy a Halo hasonló Firefight című játékmódjára.


Mindezt az Infinity Ward megbolondította egy kis tower defense-utánérzéssel, így a hullámok után minden játékos pénzt kap, amiből aztán vehetünk automatizált ágyúkat és más okosságokat, amelyek segítenek az ellenfelek elpusztításában.

Ráadásul nem csak sima afgán bakákra számíthatunk, hanem akár kamikaze afgán bakákra is, sőt robbanótöltettel felszerelt kutyákra, meg hatalmas, páncélozott katonákra is, akik egyszerűen nekirontanak a csapatnak, hiszen nagyon nehéz szétlőni őket. Mindig változtatnunk kell majd a használt stratégián, s máshogy küzdeni az egyes ellenféltípusok ellen.

Persze pályákból is többfélét kapunk, a fejlesztők egyelőre egy példát hoztak: ez egy tipikus hidegháborús környezetbe helyezett bunker, illetve radarállomás, amit minden oldalról rohamoznak a rosszarcúak.

22.
22.
crazymonkey
Ez az nem kell összevetni a BF3-al mert teljesen más kategória XD
20.
20.
NinjaNorb
#9: 2ik világháborúba is csinálták ezt erre képeztek ki kutyákat
19.
19.
Cuppak
18.
18.
robin7
nem tudom mit kell itt a grafikán parázni :S az eddigi cod is jó graffal volt ez is és értelmetlen összevetni a bf3-al mert rohadtul más a kettő. egyébként szerintem nagyon jó lesz ez a mód is, és kérem infinitybe még nem csalódtunk ezt ne felejtsük el!!! :D
17.
17.
K/G.
#15: A látottak alapján azzal most semmi nem tudja felvenni a versenyt, semmi, ami jelenleg a piacon van. Csak egyet ne felejts: a BF3 bevallottan a következő generációra készül.(ill. annak talán első fecskéje) Nem a mai konzolokra. Sajnos azokon bőven nem úgy fog kinézni, mint a látott demókon. A MW3 ezzel szemben jelen generációs játék. Nem a legszebb, de szerintem nem is ronda.
15.
15.
aruha
Azért remélem hogy legalább megpróbál felérni a Battlefield 3 grafikájával...
13.
13.
Skyer
#9: "Kapd el csibész, kapd e.. - BOOOOOOOOOOOOOM!"
12.
12.
..::RoLiSoAp::..
#11: Bocsi, #9 es commentre reagáltam!
11.
11.
..::RoLiSoAp::..
#8: Az MW2-t úgy nevezték asszem a CNN en h a terroristák kiképző szimulátora, a NO RUSSIAN pálya miatt. Lehet ezért is nagyot kap majd a médiában. Robbanó chivavák xD
10.
10.
..::RoLiSoAp::..
#8: Jah ez télleh elég putri vót a BO ban, de gondolom azért csinálták, mivel az MW2 ben összehekkelték az egésszet és vágod, a heckereknek megvan minden fegyó te meg ott kűzdesz vmi alappal. ígymeg csak a prestige szint volt amiért lehetne hekkelni.
9.
9.
giga321
robbanótöltettel felszerelt kutyákra, <--- WTF?

Nehogy már csóri kutyára robbanótöltetet rakjanak már azt a harc közepén meg felrobbantják, Állatvédők oda meg vissza lesznek ezért.:D
8.
8.
steve 18
#3: ja meg legyenek szintek benne... hogy pontot szedsz oszt úgy tudod fejleszteni a fegyókat hogy kapsz hozzá mikor szintet lépsz..... A black ops-ba ez volt a szar hogy elkezdtél multizni oszt minden fegyver megvan meg minden cucc hozzá..... :)
7.
7.
steve 18
#4: Igaz a zombi mód az rohatt kemény!!! de azért a survivar mód is biztos zsír lesz!!! Valaminek ütnie kell a játékban.....
6.
6.
peter.biro
#3: Köszönöm , igen . Srácok ne keverjük a szezont a fazonnal miért jó egy Kalashnikovval kiirtani egy rakat zombit 10000 tárral ??? Ott lesz a Dead Island ott majd lehet írtani a zombikat kisbaltával ....
5.
5.
Khaszás
Zombie mod is naon jó volt de ez valahogy jobban hangzik :) kíváncsi vagyok :)
4.
4.
AnimeWarlord
Jobban örülnék egy zombis modnak, ugyanis a zombiölés ritka szórakoztató tud lenni egy kemény nap után. Survivor mod meg tuti csak fölidegesítene.
3.
3.
#2: A Black Ops-ban, akartad mondni :)

Amúgy nekem tetszik az ötlet. A zombis az a treyarch sajátja, az iw-nak kellett kitalálnia valami mást, és ez a survival jó lesz szerintem. Csak legyen sok modern cucc, drone-ok meg minden.
2.
2.
peter.biro
Spec nekem a Spec Ops ba nagyon nem jött át a zombiirtás... Ott van zombis játéknak a Dead Island
1.
1.
falselight
"...vagy a Halo hasonló játékmódjára, aminek elfelejtettem a nevét."
haha, ezen jót nevettem. egyébként firefight-nak hívják, ha jól tudom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...