E3 2011: A FIFA-sorozat jövője

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Hír
Link másolása
Az EA sajtóeseménye alkalmával a cég sportjátékokra szakosodott divíziója bejelentette a Football Club elnevezésű rendszerét, amellyel a világ legszenvedélyesebb sportrajongóit bevonják a hatalmas online FIFA közösségbe. A kezdeményezés a FIFA 12 megjelenésével indul, idén ősszel.

Az EA Sports Football Club összeköti a játékosokat, és minden alkalommal valós idejű tartalomat szolgáltat. Ki kell választanunk kedvenc csapatunkat, és csatlakozhatunk a real-time eseményekhez, meccsezhetünk barátainkkal vagy a riválisainkkal  - egyszóval millió játékossal világszerte.

A FIFA-rajongók állandó étvágya, a sport iránti szeretete miatt jött létre a rendszer - mondta Matt Bilbey, a FIFA-frencsájz menedzsere. A Football Club lényegében közösségi élménnyel kecsegtet, összehozza a focirajongókat, folyamatosan versenghetünk, nyomon követhetjük saját és barátaink statisztikáit, elért eredményeit, az egész szezon során tapasztalati pontot nyerhetünk. Szintet léphetünk, és továbbépíthetjük karrierünket, számos kihívást teljesíthetünk a weben keresztül, és minden apró rezdülést megoszthatunk a közösségi site-okon.

A Support Your Club fícsör értelmében támogathatjuk kedvenc csapatunkat a rangsorok aktuális állapotára nézve, elkerülve a kiesést az online ligákban. Minden héten új challenge-ek és új vetélkedések és út történéseket várhatunk.

A valóságban zajló mérkőzések is nagyban befolyásolják az aktuális tartalmat, a Football Club teljesen ingyenes szolgáltatás, rajtja ősszel várható a FIFA 12 debütjekor. PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

3.
3.
Mortis
"A FIFA-rajongók állandó étvágya, a sport iránti szeretete miatt jött létre a rendszer..."

xD Azért nem veszett még ki a humor, a fejlesztőkből.

Ha tényleg ingyenes lesz s nem lesz behozhatatlan hátránya az abszolút "pénz nélküli" játékosoknak, akkor jó ötlet lehet. Egyébként csak vakítás az egész.
2.
2.
Auron
Egy gameplay videót vártam azért.
1.
1.
laci911021
hát azt hiszem játszok majd egy meccset a rooney ellen ugyis utálom azt a favágót! :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...