E3 2011: Gears of War 3-as Xbox 360 bundle jön

  • Írta: InGen
  • 2011. június 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A nagy sikert aratott Halo: Reach bundle után a Microsoft egy újabb nagy dobásra készül, ezúttal az Epic Gamesszel karöltve: jön a Gears of War 3-as Xbox 360 bundle szeptemberben, ráadásul a spéci kontroller külön is megvásárolható lesz még az egész csomag megjelenése előtt.

Az Epic Games és a Microsoft elkészíti nekünk a speciális Gears of War 3-as Xbox 360-at, mely idén szeptember 20-án jelenik majd meg, és 399 dollárba fog kerülni. Mindezért cserébe egy külsőleg komolyan pimpelt konzolt kapunk, mely a Halo: Reach bundle-höz hasonlóan egyedi hangeffekteket ad ki magából, s egy 320 GB-os vinyót pattintottak bele.


Jár még a csomaghoz két kontroller, melyek már az újfajta, átalakítható D-paddel vannak ellátva, s szintén Gears-ruhába öltöztek, egy példány a Gears of War 3-ból, headset, és két mini-DLC. Ebből az egyik az Infected Omen Weapon csomag, ami skineket tartalmaz a játék kezdő fegyvereihez, a másik pedig Adam Fenix multiplayer-karakter. Ha csak a kontrollerre fáj a fogad, akkor jó hírünk van: augusztus 20-tól azt külön is meg lehet vásárolni 59,99 dolláros áron, s szintén jár hozzá a két mini-DLC.

1.
1.
Ra1D3n
Ha már ezt a pofás bundle-t nem is veszem meg, mert már pihen egy X360 a szobámban, de a kontrollerből egyet mindenképpen veszek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...