E3 2011: PlayStation 3-exkluzív a Dust 514

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A CCP vezérigazgatója a Sony sajtókonferenciáján erősítette meg a korábbi pletykákat: a Dust 514 kizárólag PlayStation 3-ra fog megjelenni, de ennek ellenére állandó összeköttetésben áll majd a PC-s EVE Online-nal. A játékról vadi új látnivalókat is kaptunk, feltétlenül nézzétek meg őket!

Néhány napja, még az E3 előtt a CCP kiadott néhány screenshotot a Dust 514-ből: a galériánkban is megtekinthető képek jobbalsó sarkában már akkor árulkodó volt a PS3 logó. A CCP vezérigazgatója, Hilmar Veigar Petursson végül a Sony sajtókonferenciáján erősítette meg a híreket: igen, igazak a pletykák, a Dust 514 kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg.

Az MMOFPS folyamatos összeköttetésben áll majd a PC-s EVE Online-nal, hogy mégis milyen módon, az már nem derült ki, de az univerzum közös, ezért valószínűleg megoldható dolog. A CCP emellett azt is bejelentette: a játék támogatja majd az immár 8,8 millió leszállított példánnyal büszkélkedő PlayStation Move-ot, és valamilyen úton a PlayStation Vita-t is használni fogja. A Dust 514 jövőre jelenik meg, a bétateszt még idén várható.

9.
9.
XDannyL
Szerintem baromi jó kis game lesz :P
Az eleje nagyon hasonlít a Halo-hoz (a kapszulák miatt is), de így első ránézésre földbe tiporja az Xbox FPS királyát =D
8.
8.
Kocsis92
nem biztos hogy vágom, hogy egy pc exkluzív játék ohgy fog kapcsolódni egy ps-exkluzívval, de lepjenek meg:D jónak tűnik:) amíg még pc-snek volt írva mindenki örült neki h jajj EVE fps blabla, most h kiderült h ps, már szar,átlagos koppintás?:)
7.
7.
Richi12
ez nagyobb game mint a killzone
sokkal nagyobb!!!!
egy egész univerzum van benne vagyis inkább csak galaxis de akkor is sokkal nagyobb a game mint a killzone!!!!
6.
6.
KenyeresB
Killzone koppintás, semmi más
5.
5.
wigyory
Nekem eddig bejön a game, de valójában ez mind kevés amit tudhatunk róla-kell még sok infó-hogy vételben gondolkodjam ha megjelenik.
4.
4.
wardprod
#3: Űr mmo-rpg-jének univerzumával összekötött fps. Sok ilyen van ja.
2.
2.
LINK 21
jahjjjj de nagy veszteség .....nem tudom feldolgozni :( ... jahjjj fps -ből alig akad ......... én még nem is hallottam erről a cuccról asszem ...vagy nem ? :S :D.....de nem nagy eresztés...de hát ne legyen igazam,h ez egy grafikailag okés cucc de másban meg ........ :S .....Microsoknak jön a halo :D sanyiéknak ez jár e :D :D .....meg lesz itt pöffögtetni való ..nem ez az izé e ..sztem... ude ? :D jön mindenre minden szent fütyüüüűlös szűz mária .
1.
1.
deviques
Na, ez azért nem semmi! Ha MOVE-val lehet benne körbelőni a népet, akkor lehet, hogy csak veszek egy műanyagpisztolyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...