Mortal Kombat - bemutatkozik Skarlet

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 15.
  • Videó
Link másolása
Mint ismeretes, a legújabb Mortal Kombat harcosfelhozatala hamarosan újabb tagokkal bővül egy-egy DLC formájában. Kenshi, Rain és egy eddig még bejelentetlen hős mellett Skarlet lesz az első, mint újabb játszható karakter a játékban. Az egész nyár folyamán várható utánpótlás.

Skarlet igazi vérengző csaj, Shao Khan egyik utolsó reménysége, az ő történetére helyezi a hangsúlyt a frissen kiadott trailer. Mindegyik új harcos külön letölthető tartalmak formájában érhető majd el, Kenshi, Rain és még valaki a nyár folyamán mutatkoznak majd be.

Kompatibilitási csomagok is érkeznek, melyek azon túl, hogy ingyenes skineket adnak a programhoz, lehetővé teszik, hogy az alapjáték tulajdonosai, akik nem vásárolták meg a DLC-ket, az online játék során képesek legyenek harcolni az új karakterek ellen.

Skarlet a jövő héten válik elérhetővé PSN-en és Xbox Live-on.

9.
9.
gabee369
valaki meg tudja mondani nekem hogy mikor jön eu store-ra a classic costume pakk?? mer usa-n már letölthető, de onnan nem szedhetem le mert a lemezem eu-s. előre is köszi

egyébként örülök az új dlcknek. nálam tuti vásár. szerintem ez lett a legjobb mortal, ez előtt a mortal 2-3 volt még ami megfogott, és órák hosszat tudtam előtte ülni. mert itt nem azt kell nézni hogy mennyi idő a story mód, hanem hogy amikor a haverokkal összeülünk, egy nagy verekedésre... hát az durva. meg ott az online, igen kicsit lagos, de azt egy patch úgyis megoldja. addig meg gyakorolni kell :D
8.
8.
Vopesz
Zsír, bár jobban örülnék, ha végre jönne egy update, ami helyre teszi az online szekciót, mert jelenleg 10-ből 8-szor játszhatatlan a lag miatt.
7.
7.
caleb007
#3: Raident is ki lehet, ő meg a viharisten.
Számomra valahogy az MK univerzuma sose volt összeférhetetlen, mert elméletileg a világok legjobb, legtökösebb harcosai a szereplők ezért bírnak el istenekkel is.
6.
6.
Khaszás
Hát nem néz ki rosszul de 1 karakterért mennyit kell fizetni ? örömmel látom ha jól láttam h Rain is ott lesz kedvenc karim volt talán azt meg gondolom h meg veszem de ha drága akkor hagyom a fenébe és a pach-ről van vmi hír ? mer online game ben rengeteg hiba főként lag lag hátán játszatatlan talán előbb azzal kéne foglalkozni minthogy karaktereket gyártásával bár Skarlet pont az a kari akivel nem hiszem h sok mindent kellet csinálni mer már benne volt a modelje a gameben .
5.
5.
felegyi
#1: Miért is kellene hogy ő legyen a legjobb? A történet szerint nagy harcosok véréből született, de mint mindenkinek neki is van gyenge pontja...
4.
4.
xboxman
nekem meg van és nem vmi nagy játék 4-5 nap alatt meg untam
3.
3.
szogyenyi
#1: Vagy hogy Kratos-t a PS3-as verzióba. Még szép lenne, ha ki lehetne végezni a háború istenét. (Legalábbis én nem tudok róla, hogy le lehetne tépni a fejét, de cáfoljatok rá ha nem lenne igazam)
1.
1.
LtGlove
Szépen fröcsköl. Az ilyen karakterekkel az a baj, hogy elvileg ő kéne legyen a legjobb harcos, de mégis legyőzhető. Ez kb. olyan mind mint amikor Supermant betették a MK vs. DC-be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...