WRC 2 - megjelenés és apróságok

  • Írta: InGen
  • 2011. június 17.
  • Hír
Link másolása
A WRC, avagy becsületes nevén a WRC: FIA World Rally Championship 2010 sikeresen elérte, hogy a WRC név, mint olyan, visszakerüljön a játékosok tudatába. Az anyag még úgy is sikeres volt, hogy nem teljesített minden téren kiemelkedően, így nem csoda, hogy már szivárognak az infók a folytatásról.

A 2011-es verziót már a Black Bean Games és az olasz Milestone együtt fejlesztik, így van rá esély, hogy némileg nagyobb erőforrások megmozgatásával több tartalmat és kifinomultabb játékmenetet tudnak összehozni. S úgy látszik, ez is a cél, a készítők ugyanis kiemelik: az új rész minden tekintetben több és jobb lesz, mint elődje.



Ez azt jelenti, hogy 90 szakaszt kapunk 15 helyszínen, 25 különböző terepen, mindezt különböző időjárási feltételek mellett, valamint 9 kategóriányi autó közül szelektálhatunk. Utóbbiak magukban foglalják a rali hőskorától, az 1960-as évektől kezdve egészen a közeli jövő járgányait is. A srácok nagy lehetőségnek látják, hogy a MINI visszatér a ralis életbe, s hamarosan a Volkswagen is ezt tervezi, így arra számítanak, hogy a sportág népszerűbb lesz, mint valaha.

A készítők ezen kívül egy teljesen újragondolt karrier módot, bajnokság módot, 16 fős online multiplayert és számos egyéb, kisebb-nagyobb fejlesztést ígérnek az elődhöz képest.

A WRC 2, vagy hosszabb nevén a WRC: FIA World Rally Championship 2011 idén októberben jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

9.
9.
XDannyL
Alapvetően nincs probléma a DiRT-el, csak mondjuk annyi változtatást lehetne eszközölni, amiket ide ti is írtatok. Több és hosszabb pálya. És én külön hangsúlyt fektetnék az időjárásra. (valósághű viselkedés esős, saras úton, stb) Pár váratlan égszakadás is dobna a játék hangulatán :P
8.
8.
aludttej
RICHARD BURNS RALLY 2-T AKAROOOOK!!! :D Ez is olyan promó, mint a dirt 3 előtt volt, és abból is mi lett... egyedül csak a grafika jó, a többi nem nagy cucc, az íránítás meg csapnivaló, kormánnyal is élvezhetetlen. A WRC-nél is hiába ígérnet fűt-fát, ha olyan irányítása meg fizikája lesz mint az előző résznek, fél órát sem lesz a gépemen. De azért majd adok neki egy esélyt.
7.
7.
gamma
szűk hosszú 20 perces szakaszok pályák rendes törés és profi szimuláció kéne már, ja és nem csillivilli mű grafika, persze erre nincs igény így nem is lesz soha
3.
3.
lackosor6
Nah már csak keverni kéne a Dirt3 motorjával és kész lenne a tökéletes RALLY játék!
1.
1.
Józsi_Doe
Nem volt rossz játék a 2010-es sem, csak nagyon hamar meg lehetett unni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...