Egyre jobb a PS3-as Sniper: Ghost Warrior

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 21.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive folyton azt hangsúlyozza, hogy portékái simán felérnek a nagy kiadók shootereivel, pedig ez koránt sincs így. A tavaly megjelent PC-s és xboxos változat hemzsegett a hibáktól, a fiúk letették az esküt, hogy a nyáron megjelenő playstationös verzió ezek ellentéte lesz. Nézzünk bele!

Új küldetésekkel, új fegyverekkel és multiplayer lehetőségekkel kecsegtet a Sniper: Ghost Warrior, mely éppen a napokban vált arannyá. Az már más kérdés, hogy a lopakodós, távolról aratós játékmenettel mennyire fér össze a tavaly már látott harmatos és agyatlan lövöldözős részek. Reméljük, PS3-on már kevesebb buggal talákozhatunk.

24.
24.
fojesz
23.
23.
kopic
Nem is lehet megnézni a videót! Letörölték!
22.
22.
Én csak azt sajnálom, hogy tegnap lecsúsztam a nap ajánlatáról ami az Overlord2 volt 2.5-ért vagy a teljes kollekció 5 usd-ért :((((
21.
21.
Moldren
#20: edit: címét
(ismétlem: fáradt aggyal)
20.
20.
Moldren
Így este fáradt aggyal, összeolvastam 2 dolgot. Ennek a cikknek a címet és a Hunted: The Demons Forge teszt felirat alatti kis szöveget és ez jött ki:
"Egyre jobb a PS3-as Gears of War"
Reakció:
először: O_O
miután leesett: *facepalm*
19.
19.
gucho
én szerettem ezt a játékot, várom a folytatást
18.
18.
AssaX
17.
17.
Giggsy
#15: Ehem, Box-ról nem nyilatkozhatom, de PC-re azt hiszem három patch is kijött. A második vagy 700 Mega volt és nagyon sok mindent javított, pl a korábban emlegetett "300 méterről is kiszúrnak, miközben ghillie cuccban hasalsz egy bokor alatt" témát is. Az egyetlen gond csak az, hogy ezt realizálva a sniper részek még a legnehezebb fokozaton sem durvák. A hentelős részeken nem sokat javítottak, az eleve is úgy volt szar, ahogy volt, én nem is értem mi szükség volt egyáltalán rá. Aki egy Sniper nevű játékkal játszik, az valószínű nem azért teszi, mert vérpistikézni akar.
Na mindegy. A lényeg, hogy az a 700 megás patch sokmindent javított, aki esetleg még anélkül játszott vele, lehet érdemes lenne még egy próbát tenni, tényleg érezni a különbséget.
16.
16.
K/G.
15.
15.
szogyenyi
Akkor ez most azt jelenti, hogy a PS3 tulajok kapnak egy "reméljük normálisabb" Snipert, a többi platformtulaj pedig szívhatja a fogát, mert még egy jó kiadós patch formájában sem kapnak egy kis hibajavítást sem? :O
14.
14.
Kisjuszker
én imádtam PC-n nagyon hangulatos annak ellenére hogy egy kicsit nagyon durván érzékenyek voltak a MI-k mert rajtad volt a gillie öltözet és több száz méterről kiszúrtak ez egy kicsit zavaró volt benne de amúgy nekem nagyon tetszett :)
13.
13.
Davij98
City interactive.... remélem ezt a játékot nem csinálják meg ugy mint a többit.....
12.
12.
Ghost16
A videot jól megcsinálták :)
10.
10.
Slik
nem rossz játék, főleg hogy a City-től van
9.
9.
bali182
Kíváncsi vagyok, hogy mi változik a korábban megjelent bug-tengerhez képest... Egyet ne felejtsenek a kedves PS3 tulajdonosok: City Interactive =/= Minőség.
8.
8.
AnimeWarlord
Nem tűnik rossznak, de az a City interactive logo azért elbizonytalanít. remélem kapunk külön tesztet.
6.
6.
Jackie Estacado
#5: Hangulatos videó,biztos jóféle:D
Lesz külön teszt erre?
3.
3.
Jackie Estacado
1 videót kérnénk szépen! :)
1.
1.
K2 The Highest
A hibái ellenére én nagyon szerettem PC-n...Legalább a PS3-sok is kapnak belőle:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...