Mozgásban a Tour de France-játék

  • Írta: InGen
  • 2011. június 29.
  • Videó
Link másolása
A Gamekapocs szerkesztőségébe az utóbbi években egészen konkrétan nulla levél érkezett abban a témában, hogy vajon miért nem készül játék a Tour de France alapján. Ezt a hatalmas lelkesedést látva a világhírű Cyanide úgy döntött, elkészíti azt, amire szó szerint senkinek nincs szüksége.

Habár korábban már írtunk egyszer a készülő Tour de France játékról, ami egyébként abszolút a semmiből tűnt fel, de azt akkor sem, s most sem tudjuk elképzelni, hogy miként is lesz ebből igazi játék. Mivel számomra a Tour de France nézése körülbelül akkora élménnyel ér fel, mintha azt kellene néznem, ahogy valaki nutellás szendvicset eszik (ami köztudottan a világ legunalmasabb dolga), így innentől kezdve az olvasók fantáziájára bízom, hogy kommentekben találgassunk, milyen lesz a játékmenet. Mert az alant látható előzetes bizony nem segít sokat.

48.
48.
Knapp
Na, én a "Tour de France játék" kifejezésre találtam ide, de már bánom... :)

A kedves cikkírónak egy kis adalék: (nem szégyen az, ha ért is ahhoz, amiről ír...)
http://www.cycling-manager.com/pcm/index.php?rub=pcm2010-pc

"For nearly 10 years, the Cycling Manager series, created by Cyanide studio, has offered a clever mix between sports simulation and management. It has continuously increased its audience through its different versions, each introducing novelties and each becoming the new video game benchmark for hundreds of thousands of players."
47.
47.
cucu007
miért nincs kézis játék?
45.
45.
anadrex
Hú trailer alapján nagyon izgalmas alig várom. xD Második nézésre azt is észrevettem, hogy a bicigliken a bobefettből készített klónsereg ül mert mindegyiknek eléggé ugyanolyan a feje nézzétek meg 0:31-nél! :D
44.
44.
KenyeresB
#42: Hu én már nagyon várom! :) Amúgy tényleg ez milyen elvetemült emberkének az ötlete lehetett. A kreatív irodában gondolkodtak, h vajon mi hiányzik a játékpiacon, amiben rengeteg potenciál van. Háá bicikligáma. Mi más! :D Pc-n lehetne faint space-eket nyomogatni h tekerje. :)
42.
42.
Mortis
Úristen, mennyi kommentet szült ez a hír. Mondjuk várható volt. Ilyen játékra azt közösítenék ki, aki azt írja, hogy jó lesz és várja. x) :D
41.
41.
Garfartix
#40: Fuck, de jó, hogy mondod, triatlon játék jobb lenne :D
40.
40.
Tocy
#37: Lol, és akkor lehetne szimultánban tolni, pl tekerés közben Guitar Herot tolni, esetleg egyik kezedben egy Wii kontrollerrel tolhatnál teniszt, egy másik Wii-vel meg golfot, miközben a Tour de France-on tekersz xboxon. Igazi Iron Man-eknek való kihívás lenne. A vasember triatlon bekaphatná.
39.
39.
Garfartix
#33: Miért, ez nem jön PC-re? :O O.O A %@##!!!!! annyukat!
38.
38.
vuliem
#37: Az mekkora lenne! :D innováció felsőfoka!
37.
37.
strike19
Remélem adnak hozzá ki szobakerékpár kiegészítőt mert az lenne az igazi.Legalább lehetne fogyni otthon.Nem csak a semmibe tekersz hanem versenyzel.:D
36.
36.
Kocsis92
#33: oo eddig teljesen abban a tudatban voltam h lesz pc-re :(
35.
35.
ReNegAdE
Ki tudja?Akár még érdekes is lehet!Én tuti nem veszem meg,de nagyon sokan vannak ezen a bolygón!És hát ugye a nagy számok törvénye!
34.
34.
Kumite
#32: Jav.: természetesen a "cikk legyen cikk"-et úgy értettem, hogy egy hír legyen hír, véleménynyilvánítás nélkül.
33.
33.
Vopesz
Vajon miért nem olvastam olyan kommentet, hogy "Pc-re nem is jön? A %@##!!! annnyukat!!" :)
32.
32.
Kumite
#30: Ezzel egyetértek. Egy cikknek, cikknek kell lennie. Egy teszt vagy egy blog lehet csak véleménynyilvánító szerintem.
31.
31.
Vurgi
30.
30.
Akvik
Nem vitát akarok generálni de volt szerencsém mint a COD-hoz mint a PCM-hez(pro cycling manager ennek a játéknak az elődje tulajdonképpen a pc-s verzóija) és hát azt kell hogy mondjam hogy mindkét játék lekötött.Mindkettő jó a maga nemében.Igaz biciklizni még mindig jobb kint a szabadban.De ahogy a cikkben írnak a játékról hát enyhén szólva is felháborító.Cikkben tulajdonképpen semmi értelmeset nem lehet olvasni csak a biciklizés folyamatos baszogatását és a játékhoz való hozzánemértést.Játák nem a semmiből jött mivel van egy pc-s előzménye és az alapján csinálta meg a cyanide.Aki meg itt a cod-hoz hasonlítja a játékot meg fikázza ezt a játékot annak ajánlom játszon egyet és pcm-el mondjuk a tavalyi pc-s verzióval és kiváncsi vagyok mennyire ügyes benne:) (kb 1-2hónap mire megértené a játékot...)
29.
29.
Vurgi
#8: egyébként tényleg, a videó elején úgy harangották be, mintha a világ legjobb fejlesztőcsapata csinálná, akik már sokat letettek az asztalra.... hát nemigazán! :D
24.
24.
Kumite
Ugyanmár, akár egy bicikli manager játék is lehet. Nem tudom, hogy hol járnak a menedzser szimulátorok, kb valami FA Manager 2000 előtti verzióval játszottam utoljára, de olyat is el tudok képzelni, hogy neked kell koordinálni a csapat minden dolgát, kezdve az edzők kiválasztásától, az utánpótlás nevelésen át a keréknyomás beállításáig. A versenyzős rész meg kinect vagy move használattal egybekötött biciklizéssel.
Biztos meg van ennek is a célközönsége, és az is valószínű, hogy az nem GK olvasókból áll, ennyi.
Nem kell mindent egyből leírni. Mond valakinek valamit az az unalmas koncepció, hogy csúzlival kell lődözni madarakat malacokra?!...
21.
21.
HipCross
#20: Ennyi.. :D Amugy ha azt vesszük az életünk is lineáris.. felkelsz reggel, elmész dolgozni, hazajössz, lefekszel és ez mindennap (persze ez csak lerövidítve mert munka után oda mész ahova akarsz)
16.
16.
vuliem
Néhol elég ratyi az animáció, de ez az egész akár még jól is elsülhet.
15.
15.
drat576
még alárakták ezt a monoton zenét is... hát nagyon meggyőző :)
13.
13.
Kocsis92
köszi gamekapocs h ennyire ellen-hypeot generáltok a játéknak :D mitől több egy autószimálor mint, ez? hogy ott a gázt nyomod? :D teljesen jó játék, volt régen még egy nekünk ps2-re nem emlékszem a címére de tetszett:) meg a pro cycling managerrel is sokat játszottam anno, egy próbát megér majd ezis:)
11.
11.
galmat
Ha verseny játék, akkor az autó még nyilván oké, mert sebesség van, meg látványos farolások, de egy ilyen túl szabályos bicikli játék akkora bukás lesz mint a ház. Majd lehozzák ilyen 50-60%-os értékelésekkel az újságok.
Nem értem minek csinálnak ilyen játékot, mégis ki fogja ezt venni?? Merthogy nagyon kevesen néznek bicikliversenyt a tv-ben, akit meg ez a sport érdekel, valószínűleg szabadidejében megy és a VALÓSÁGBAN űzi, mintsem a monitor előtt. Remélem csinálnak 100 m-es futóverseny-szimulátort is, mert annak is hasonló az értelme..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...