Uncharted 3 - tippek a bétateszthez

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 30.
  • Videó
Link másolása
PS Plus előfizetőként hozzájutottál az Uncharted 3 bétájához? Nagyokat pislogva kutatod a lehetőségeket, de még sok minden nem világos a számodra? Semmi gond! A Naughty Dog kiadott egy új videót, melyben az online játékosok teljes fejtágítását vállalják magukra. Így már nem nehéz az élmezőnyben végezni.

A bétateszt tegnapelőtt indult a PS Plus felhasználóinak, míg mindenki más számára július 4-én lesz elérhető. A filmecske betekintést nyújt a karakter-testreszabási lehetőségekbe, a valuta-rendszerek magyarázatába, a fegyverek vásárlásába, illetve a Facebook-integrációba.

Hétről-hétre új térképekkel és játékmódokkal bővül a repertoár, természetesen már elérhető a sima DM és TDM, de sokkal inkább érdekesebbek a Co-op Hunter és a Co-op Adventure lehetőségek.

18.
18.
lukaka
#17: Nekem semmi hiba nem volt még
17.
17.
NECROSMOKE
#14: Ez ha így marad a BETA végégig akkor FUCK Naughtydog and FUCK Uncharted 3 BETA.Az ilyet már tudni kellene, hogy nagy terhelésnek lesznek kitéve a szerverek és bővitteni kellene(szerintem)Így, hogy lehessen élvezni a BETA-t ha a mecs után vagy elötte megfagy a PS3? No, de mind1 :(
16.
16.
hakydakillah
Nekem tetszik :-) Valamiért a TPS multikat sokkal jobban szeretem, és Uncharted 2 multijával is sokat játszottam.
15.
15.
danez11
#1: én a 2 multijával 5 percet játszottam. elég is volt. pont akkora fos volt mint ez, de uncharted a singleplayer szinonímája :D
14.
14.
Robbie17
#12: Nálam normális megy, kivéve mikor nem látom az ellenséget és csak egy fehér négyzet van a helyén pár pillanatra. WTF
13.
13.
JacoB
#12: Nekem először szaggatott a játék nagyon , de újraindítottam és működött rendesen. Szerintem azért történnek ilyenek mert túlvan terhelve a játék, hiszen ez csak egy BETA , és sokan akarják kipróbálni.
12.
12.
NECROSMOKE
Valakinéke még szokott megfagyni a PS3-a Multizás közben a U3 bETA-ban?
Nekem szinte minden alkalommal, de csak miután a mecs lejárt.Vajon mi a faxág lehet ?
11.
11.
waynerooney108
#3: Valaki pls írja le finoman hogy mit írt!!! PLS!
10.
10.
shatterhand
#1: hát én se dobtam hanyatt tőle
de betudom ezt a multinak ami engem se érdekel. Számomra ez játszhatatlan meg élvezhetetlen. A sztorit várom csak az meg ne menjen át unalomba.
9.
9.
JacoB
#6: Milyen TV-d van ? :)
8.
8.
Robbie17
Nagyon nagy lett szerintem!! :D
7.
7.
Dark_Temptation
én tegnap játszottam vele kb 1 fél órát és baromira bejön :)
6.
6.
Qbász
Nem tudom hogy a béta miatt vagy sem de marha csúnya a játék. Főleg a menüben. Szinte ki se lehet venni milyen az arca van a saját karakteremnek. Viszont a repülős pálya eleje tetszik :)
5.
5.
Tacskoexe
3.
3.
Slik
2.
2.
waynerooney108
1.
1.
JacoB
Nem lett valami nagy durranás a Multija... , de én a Single részét várom :) az legyen jó, a multi meg nem annyira érdekel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...