Arkham City - 12 perc Macskanő főszereplésével

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Videó
Link másolása
Egy relatíve hosszú próba során megcsodálhatjuk Macskanő látványos kunsztjait a legfrissebb Batman: Arkham City videóban. A Warner tényleg nem mérte szűken a játékmeneti felvételt, a csajjal legalább akkora élvezet lesz nyomulni, mint a derék bőregérrel. A Rocksteady nem unatkozott két évig.

Macskanő rúg, harap és karmol - melyből csak egy dolog az igaz -, mindenesetre nem egyszerű új, nőies skinben mozog Batman, annál azért jóval kiforrottabb az új karakter - természetesen egyedi mozdulatokkal megspékelt repertoárt kap az igazságosztó. És akkor még Robinról szinte semmit nem tudunk.

Az biztos, hogy a kölni GamesCom egyik nagy befutója lehet az Arkham City, aminek olyan nagy nevekkel kell megküzdenie a show legjobbjaként folyó párharcban, mint a Skyrim és a Bioshock: Infinite. Mi drukkolunk a Rocksteady-nek.

32.
32.
Visor01
Ez mind szép és jó,de Harley Quinn-t miért alakították át megint?
31.
31.
lolman598
#29: hehe,szerintem a Bulletstorm hype-ját semmi nem überelheti :DDD
29.
29.
martintoth
Az a bajom az Arkham City hypejával, hogy túl sokat ad...szinte minden nap kapunk valami publikációt. Októberre már az egész játékot közzé teszik, vagy mi? Ezért inkább meg sem nézem őket. :D
28.
28.
paganmantis
9:32-nél milyen átlátszó a csákó :D
27.
27.
26.
26.
tommy93
Ahogy néztem az első pár másodpercét a videónak egyből ez jutott eszembe...tudom én is néha látok képregényeket.

http://www.comicartfans.com/gallerypiece.asp?piece=640642&gsub=98858

Hmm...spoiler vagy easter egg? Meglátjuk Novemberben. :)
25.
25.
Hubert Cumberdale
#7: Adom. A kedvenc részeim voltak a madárijesztő fellépései. Nagyon megcsinálták. Meg remélem, ha már sandboxosítják, akkor úgy megkeverik a sztorit, hogy 20-30 óra játék idő legyen a kis feladványok és mellék küldetések nélkül. Ja de most jut eszembe, 2011 van szóval ez nem túl valószínű. :S
24.
24.
Vopesz
#18: Nincs igazad. Én nem voltam soha nagy batman fan, nem azt modom, megnéztem a filmeket, még kiskoromban képregényt is olvastam, de azért soha nem hugyoztam össze magam egy batman terméktől, vagy számoltam a napokat egy filmig. Az Arkham Asylum viszont 2009 legjobb játéka volt, és nem a főszereplő miatt.
23.
23.
gogolbordello2
Hát nem tudom ki hogy van vele,de szerintem a csaj ritka idegesítő...
22.
22.
smash
#21: A lényeg hogy mindig csinálj valami mozdulatot. Üsd meg, dob el ilyesmi. Ha luftot ütsz akkor annyi a combo-nak, ha megütnek szintúgy. Nekem a max az 48x combo volt, szóval a 17 abszolút mehet :)
21.
21.
Harkat
17x -es kombo? Azt hogy kell? Én az AA-ban se tudtam 7-nél többet, pedig sose álltam meg, mindig püföltem őket. Úgy tűnik velem van a gond. :)
20.
20.
Kerik
bakker már hanyadszorra rakják be ezt a videót?
19.
19.
Joc1
#18: Nehogy azt gondold! Én világ életemben inkább marveles voltam, (volt 2 pókember képregényem :D jó régen) és nem is nagyon szeretem az ilyesmit, de az arkham asylum az egyik kedvenc játékom.
18.
18.
gucho
szerintem ez a a játék csak a Batman fanoknak és a képregény kedvelőknek nagy szám, a többi játékost annyira nem érdekli
17.
17.
Kyuubi
Egy csaj feszülős bőrruhában ostorral csapkod, sorry ha nem egy Batman játékra gondolok :P Jó lesz ez, jó lesz.
16.
16.
metercsiken
Az asylum sem volt rossz,hát még ez! :)
15.
15.
g.man580
Ha ez a rész bejön nekik úgy mint az első akkor már látom a következő címet:
Batman: Gotham City :D
14.
14.
zgreen
hat ez eszmeletlen lessz
13.
13.
Matt8888
Sztem baromi jó lesz a game főleg úgy ,hogy már jóval nagyobb környéken játszódik :) ez igen nagyot nyom a lantba
12.
12.
Gábor36
A grafika tényleg nem igen változott, de szerintem az 1-nek is nagyon jó volt, szóval megfelel ez a 2-ben is. Talán annyi negatívum, hogy kint mikor beszélt batman a férfival fújt a szél, de a férfi haja meg se mozdult. Én is azt mondom, hogy az 1-ben bevált dolgokon minek változtatni? A kombók, kütyük, helyek, sztoriban ígyis sok változás lesz, jóval nagyobb játéktérrel.

#1: Gondolom azért mutatják sokszor Catwoman-t, mert az Arkham City legnagyobb változatossága, hogy vele is lehetünk és a készítők megakarják mutatni, hogy milyen lesz a játékban.

Őszintén szólva én annak örülnék, ha az egyik részben Harley Quinn-ek visszaadnák az eredeti ruháját. Amúgy tök jó, hogy Alfréd szerepel már.
11.
11.
Kravmaga
sztem változott a grafika,batmannek az arca nekem valamiért részletesebbnek tűnt,de ahogy elnézem a készítők egy kis plusz muszklit is aggadtak kedvenc hősünkre:D:D
10.
10.
adikas
#9: Szerintem az első részben is egész jó volt a grafika,én inkább az élményért szurkolok,de úgy tűnik nem kell aggódni.
9.
9.
HipCross
Csak szerintem nem változott semmit a grafika az Arkham Asylum óta?
8.
8.
Razielhu
TWO GUNS BITCH! :D valahol 10:00 percnél :D
am nekem még mindig a Begins féle Batmans tetszik, ahol az egészet a félelemre meg a lopakodásra alapozták
7.
7.
sowsminimal
Jó lenne, ha visszatérne Madárijesztő. Nagyon hangulatos bossfight-ok emlékei ragadtak meg bennem vele kapcsolatban, de egy kicsit nehezíthetnének ezeken.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...