Metro: Last Light - az E3-as demó első része

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 15.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt a THQ tegnap megígérte, végre megtekinthetjük, hogy mivel is készültek a 4A Gamesnél az egy hónapja lezajlott Los Angeles-i expón. A játékmenet már most is hívogató, csak kár, hogy rohadt sötét van a metrójáratokban. A föld alatt már csak ilyenek a fényviszonyok.

A THQ sorban ki fogja adni az E3-as prezentációját, aminek mi nagyon örülünk. A háromrészesre tervezett műsor első darabja van most terítéken. A Metro: Last Light játékmenete nem változott túlzottan, ismét a lassú, megfontolt előrehaladás a célravezető. A környezet gyönyörű, a Reich névre keresztelt neonáci brigád már nem annyira. Jól el is kenjük a szájukat.

A Metro: Last Light jövőre érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

20.
20.
kopic
#16: Hát ezt rosszul tudod, mert még kijön Xbox 360-ra meg PS3-ra is. Úgyhogy ez multiplatform cím lesz. Igaz az első rész az csak PC-n meg 360-on jött ki, de ez most PS3-ra is csinálják.
Meg ott van egyébként is a videó alatt hogy mire jön ki.
19.
19.
LtK
#15: Felesleges a könyvből hasonlítgatni. Egyrészt azért mert ez már egyáltalán nem könyv alapján készül, másrészt meg a könyvben se shotgun-ról se Volt driver-ről se a szigonypuskáról és a Revolverről sem olvashattál. A könyv alapján csak AK-val lövöldöztünk volna =S=D 13. Ha annyira bukta lett volna biztos nem csinálnák a 2. részt. Azon kívűl meg szerintem elég nagy rajongótábora van a játéknak. Ha ez neked közepes kiváncsi Lennék melyik FPS neked az isten. Had találjam ki, csak nem valamelyik COD? =D
18.
18.
Ryukian
Ha már csak arra odafigyelnek, hogy az első rész által megadott mércén ne adjanak alul, már jó lesz.

Én ezen a videón tátottam a szám, a Gatlin' odavisszab**z:D
16.
16.
NECROSMOKE
BEDURVA ECSÉM !!! Hadtaláljam ki, ez PC-re jön igaz-e?
15.
15.
paganmantis
Remélem, nem a hentelésre mennek rá a fejlesztés során, mert ennek a története a lényeg, na meg az atmoszféra. A könyvben nem olvastam gattlingról :D
12.
12.
nagyonfaya
az első rész is fantasztikus volt. ez a második rész is annak bizonyul. tuti vétel lesz! és egyben nagyon várandós:)
11.
11.
Moldren
Jó lesz! Fú de még mennyire :D
10.
10.
Falcon
Ígéretes gamnek tűnik!
9.
9.
Vopesz
Nagyon várom, az első rész a kedvenc fps-em.
8.
8.
miki1105
A grafika felőlem még lehetne az egyből is csak egy kicsit kell rajta finomítani, a story a lényeg szerintem de, amikor ott "bográcsolnak" és majdnem rábórúlt a gúlyás leves kialudhatott volna a tűz gondolom azért lőtt bele a kolega. Csak ennek a játéknak annyi baja van hogy k...a soká lesz még kiadva addig meg lehet az első részt vagy 50x kitolni meg mellé a stalkert :-D
7.
7.
herlius
Piszok jól néz ki a cucc. Remélhetőleg sikerült javítaniuk az MI-n, ami az első részben kissé gyengére sikeredett. A hangulat és a grafika adott, ha azt a szintet tartják a srácok, nem fogunk csalódni.
6.
6.
IceColdKillah
Ha csak fele olyan jó lesz mint az elődje, akkor nekem már tökéletes lesz!
5.
5.
Jery
Huhu de utos lesz mar alig varom, h kiprobalhassam! Amugy valaki nem tud valamit az uj STALKER jatekrol valamit? Hir vagy esetleg trajler?
4.
4.
g.man580
Azt a mindenit! Egyre szebb és szebb ez a játék!
3.
3.
AnimeWarlord
Jó kis programnak ígérkezik, bár az a darálás nem kellene a végére (mondjuk, ízlés kérdése)
2.
2.
nagyon várós az elsó rész fenomenális volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...