Nintendo DS-exkluzív Aliens-játék készül

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Nintendo 3DS hónapokkal ezelőtt megjelent, a játékfejlesztők és kiadók kezdeti lelkesedése mintha alábbhagyott volna. Minderre a Sega még rá is tett egy lapáttal: új Aliens-játékot jelentett be, amely kizárólag kézikonzol elődjére a Nintendo DS-re fog megjelenni az ősz elején.

Kíváncsiak leszünk, hányan ruháznak majd be a játékra, mert hát ugye a Nintendo DS már régi egy kicsit, főleg a 3DS mellett, ugyanakkor az is igaz, hogy közel 150 millió felhasználóval és az alacsony költségekkel nem igazán lehet mellélőni. Különösen, ha Aliensről van szó.

Az Aliens: Infestation létezésére már többször is utaltak az ESRB honlapján, azonban a hivatalos bejelentésre és az első képekre máig kellett várni. Az Infestation nem rizikózik, nem vállal sokat, csak az Aliens-univerzum alaposabb megismertetésére törekszik. A játékban 19 különböző tengerészgyalogos bőrébe bújhatunk, és egy raklapnyi ismerős helyszínen, így többek között a Sulacón és az LV-426-on is megfordulunk majd.

Az oldalnézetes, gyűjtögetnivalókkal és fejlődési rendszerrel felvértezett platformjáték karakterrajzait nem más, mint Chris Bachalo (Sandman, Shade, Generation X) készíti, a fejlesztést pedig a WayForward viszi: ők csinálták többek között a Batman: The Brave and the Bold és az A Boy and His Blob című játékokat, jelenleg pedig a Bloodrayne: Betrayalon dolgoznak. A munkálatokba besegít a Gearbox is - ők egyébként most a Colonial Marinesre álltak rá a Duke Nukem Forever befejezése után.

Az Aliens: Infestation szeptember 6-án kerül boltokba.

2.
2.
Sznfctm
Hát, három alienes címet ígért a sega, végülis a harmadik lehetett volna SNESre is, szóval nem jártunk olyan rosszul... :D
1.
1.
Ezért lehet beszerzek egy régi leharcolt DS-t :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...