Spider-Man: Edge of Time - októberi érkezéssel

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Comic-Conon végre lehullt a lepel a legújabb Pókember-játék megjelenési dátumáról. Ahogy az várható volt, a Spider-Man: Edge of Time az ősszel kerül majd boltokba, s ha minden jól megy, legalább hasonló minőségre számíthatunk, mint a Shattered Dimensions esetében.

Ehhez ugyanis minden adott. Mint arról beszámoltunk, a Spider-Man: Shattered Dimensions relatíve jó kritikái után az Activision úgy döntött, hogy nem váltogatja tovább a Pókember-játékok fejlesztőit, mostantól minden epizódot a Beenox fejleszt majd. Az Edge of Time ennek megfelelően megint náluk készül, és ők a változatosság kedvéért megint az alternatív univerzumokat veszik elő.

Csak éppen most nem négyet, hanem kettőt. A történet szerint az Amazing világ Pókemberének meg kell akadályoznia a saját korában valami óriási balhét, különben 2099-ben apokalipszis lesz, oda meg aztán mi a négylábú pókunknak kevés lesz az ereje, ez garantált. A játékmenet érdekessége, hogy mindkét univerzumban kalandozhatunk majd, de amit a jelenkorban csinálunk, az kihatással lesz a jövőre is. A történetet egyébként Peter David, a Spider-Man 2099 megálmodója írja.

A Spider-Man: Edge of Time október 4-én kerül boltokba, PS3-on, Xbox 360-on, Wii-n és 3DS-en kereshetjük majd. Csekkoljátok az új trailert is!

10.
10.
bsg09
A Shattered Dimension sztorija engem kikészített. Nem tudom miért jó az, hogy rögtön az elején elbaszunk valamit aztán 7-8 órán keresztül azt kell helyrehozni... Egyébként kellemes darab volt, de az ilyen történetektől feláll a szőr a hátamon.
9.
9.
giga321
#2: Én is ezt nézem hogy most mivan?????????
8.
8.
DON GONDOCS
A shattered dimensionsnak ott a helye minden idők legjobb szuperhős játékai melett BATMAN: ARKHAM ASYLUM és X-Men Origins: Wolverine. Már azis kitűnő hogy eza rész kap 1 folytatást.
7.
7.
givi6
#6: de akkor mi a fasznak kell átmennie a a jövőbe, a másiknak meg a múltba ??? ?!?!?!?!? mert talűn a jövőbeli pókember tudja mit kell csinálni mi? simán szólhatna neki... xD ugy mint ahogy a vidiben mikor visszámolnak..
6.
6.
Gábor36
Jónak néz ki, remélem változatosabb játékmenete lesz, mint az SD. Ja és jóval hosszabb is legyen egy csavaros történet és gyűjtögethető extrákkal. Szerintem ez után tuti egy olyan játék jön, melyben a noir és az ultimate lesz benne, így nem kell őket siratni.
4: Nem! Az amazing spider-man-nek meg kell akadályozni a saját idejében, hogy ne legyen világ vége 2099-ben, amit gondolom az ottani pókember már érez.
4.
4.
givi6
nekem nem colt semmi gondom a shatterd dimensionnal, engem igazán a történettel és a játékbeli pályák környezetével tudnak elragadni, szóval a web or shadow számomra elég nagy siker volt, nagyon bejött, utána valahogy már erőltetnek éreztem a pókembert, mert a web or shadow óta valahogy már nem igazán voltak olyan izgalmas helyzetek, mint pl a dimensionban már enyhe túlzásnak vettem hogy a fejlesztők már olyanokkal áljanak elő mint hogy 4 dimenzió, ... bár ez lehet hogy benne volt a képregényben ,, :?
ennek az újnak meg kicsit zavaros a története ...
akkor most a jövőbeli és jelenbeli pókember dimenziót cserélt ?
és ha igen akkor minek ????? tökre hülyeség....
3.
3.
Falcon
Ez sem tűnik jobbnak mint a többi!
2.
2.
Garfartix
Most mi, ez nem fog jönni PC-re?
1.
1.
Mr.C
a shattered dimensions engem a playstation egyes pókemberre emlékeztetett felturbózva. Noh úgy elég nosztalgikus volt, és imádtam végigvinni. érdekes lett a trailer. Csak nem lesz rosszabb az elődjénél...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...