Új DLC-t kapott a Team Fortress 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
Most, hogy a Team Fortess 2 immáron ingyenes üzleti modellel számíthat az egyik legjátszottabb címre Steam-fiókunkban, a Valve elérkezettnek látta az időt, hogy új letölthető tartalommal lássa el a játékot. A Soldier Victory Packban két új fegyver és vicces öltözékkiegészítők kaptak helyet.

A csomag neve pontosan így hangzik: Dr. Grordbort's Victory Pack, mely extráinak leginkább a Soldier karakterosztályban jeleskedő játékosok örülhetnek majd. Két impozáns fegyvert: a Cow Mangler 5000-et és a Righteous Bisont tartalmazza - előbbi egy lőszert nem igénylő bivalyerős sugárpuska, míg az utóbbi frankó részecskegyorsító alkalmatosság, szintén nem jár hozzá muníció. Beletelik egy kis időbe, mire újratöltődnek. Kapunk egy megnyerő sisakot is, frankó szemüveggel, valamint arisztokratikus beütést sugalló pipát is.

A Steamen elérhető már a DLC, melynek érdekessége, hogy a filmek vizuális effektusaiért felelő WETA Workshop is közreműködött a fejlesztés során a Valve-val. Bővebben itt tudakozhatsz róla.

46.
46.
gustaved
#45: Jó hát gondolom nem szoktál warozni vagy lobbyzni. Én csak azé mondtam me csak azt szoktam szinte csinálni oszt hát ott olyan h direct hit nem egészen létezik. meg mindenki azzal játszik amivel én csak mondam h sztem jobb az alappal nem az ilyen 1 shotos szarral. Na meg persze én nem mellé lövök hanem lábra, felpattan oszt airshot.....
45.
45.
LtK
Igen valószínűleg az a jó egy ilyen játéknál ha nehezebben tudod megölni az ellenséget. Ajánlom akkor , hogy csak késsel,kalapáccsal, kardal és az ehhez hasonló fegyverekkel induljatok harcba mert akkor megmutathatjátok, hogy olyan f*sza gyerekek vagytok akik szeretik ha keményen megkell küzedni 1 fragért ='D. Nem olyan könnyű azzal eltalálni valakit. Az alapnak meg nagy a területi sebzése szóval azzal elég ha valaki mellé lősz ;) Szerintem épp ahhoz nem kell tudás ,hogy ne találjak el valakit =D
44.
44.
gustaved
#41: hát igen én nem szeretek könnyen gyilkolni mert hamar megunom a gammát. szerintem sokkal jobb az, ha vki tud is vmit me élvezetesebb szerintem. de te félreértetted me én arra irtam, hogy a gyerek azt irta h, a direct hit sokkal nagyobb tudást igényel me ez egyáltalán nem igaz.
43.
43.
Garfartix
#41: Meg amúgy is, szerintem a legtöbb class alap fegyverzete sokkal keményebb, mint néhány később megszerezhető.
Példának okáért a kémet emelném ki. Az alap felszerelése a finom középút, semmi hátránya nincs, de túl nagy előnyei sem - ahogy minden classnál. Késnek meghagytam a pillangókést, mert a többinek valami iszonyatosan zavaró hátránya van - például az Ethernal Reward (bocsi, ha nem így írják) használatakor nem tudom magam álcázni, álcázás nélkül meg nem spy a spy. A pisztolyok többsége is valami szar hátránnyal bír, ami most nekem van, A Nagykövet az jó nagyot sebez ha hs-t osztok, máskor viszont elég keveset, és nagyon lassan tüzel.
42.
42.
Garfartix
#41: Vannak olyan emberek, akik igenis arra mennek, hogy ne egy találatból öljenek.

Szerintem szét ölhetném az ellenséget ha a mesterlövészemnek sniper riflét adnék, de inkább maradok az íjnál, amit szerintem nagyon nehéz használni -vagy csak én vagyok vele béna -.
41.
41.
LtK
#37: Ja igen, és te kemény vagy és inkább mész az alappal mert az sokkal nagyobb tudást igényel és te nem szeretsz könnyen gyilkolni :ASD:DAS: Na ne röhögtess már.
40.
40.
Darox
#37: A Dircet Hit lényege véletlen nem az hogy PONTOSAN kell vele lőni mert sokkal kissebb a robbanási rádiusza? Javíts ki ha tévedek mert lehet már megint átírkálták néhány fegyver tulajdonságait mert múltkor is eljátszották hogy két héttel fegyver megjelenés után már totál mást tudott...
39.
39.
gustaved
#38: alap. Rocket launcher, shotgun , equalizer.
38.
38.
zibuprofen
#37: te soldier-ként milyen fegyverrel mész?
37.
37.
gustaved
#29: Hát qrva nagy skill kell hozzá :1, a direct hitet nehezebb reflectelni a pyronak 2. a 125 hp sokat ált egyböl " 1 makk shotbol kinyirja" 3. könnyebb eltalálni az embert, 4 nehezebb kitérni elöle. 5.könnyebb airshotolni 6. airshotolás minicritt...
36.
36.
Garfartix
#31: Oh, köszönöm, hogy kijavítottál :D Van egy kék-fekete szemcsi, ha az van az ellenfélen, legtöbbször széjjellőnek, ha láthatatlan vagyok :).

Igen, a nyomik már kezdenek paranoiásak lenni, amit még imádok, az a heavy, aki megállás nélkül lő minden sarokba, hogy hátha felbukkan egy-egy spy.

A medicnek is van egy "szobra", mint közelharci fegyver, amivel mindig látja az emberek életét, így azt is, ha megsebeztek egy spyt. Ez is elég nagy baromság.
35.
35.
zibuprofen
#34: LtK-nak akart menni, elkelne egy szerkeszt gomb.
34.
34.
zibuprofen
#33: letölti mint frissites és vagy craftolod a meglevő cuccaidbol, vagy megveszed pénzért
33.
33.
izomkukac
#32: letölti magának (mint az előző 200 valahányat :D)
32.
32.
LtK
4 : Szerencsétlen Balf*sz =D. Am akkor ezt Letölti magától a játék? Vagy külön kell valahonnan letölteni?
31.
31.
izomkukac
#28: "ha jól tudom, már olyan szemcsi is van, ami kiszúrja a láthatatlan spyt." nincs
"Az álcázásról meg már lassan le kell mondani, mert lassan olyan idióta lesz minden ember, hogy lát egy csapattársat és oszt neki három headshotot." jajj, a sok nyomorék a biztonság kedvéért rálő a csapattársára, hátha spy... mekkora kretének
30.
30.
zibuprofen
#4: azért mert te az vagy vele, nem jelenti azt hogy más is, de ez jó hozzáállás mindenki magából indul ki
29.
29.
Darox
#4: Te nem vagy normális... A Direct Hit sokkal nagyobb tudást igényel mint a sima Rakétavető...
28.
28.
Garfartix
#15: Hát én már csak azért sem váltok. Kevés már az értelmes spy, a legtöbb az olyan, hogy fogja magát, a meccs elején, felkészüléskor átalakul ellenséges scouttá, mediccé vagy pyrová, odajön, és elkezd lőni a revolverrel mindenkit, ha meg jön egy sniper vagy egy heavy, és megseksuálja, akkor meg jön a QQ.
Az én igazi bajom, hogy tele van a gém olyan cuccokkal, amik direkt a spy ellen szólnak, ha jól tudom, már olyan szemcsi is van, ami kiszúrja a láthatatlan spyt.
Az álcázásról meg már lassan le kell mondani, mert lassan olyan idióta lesz minden ember, hogy lát egy csapattársat és oszt neki három headshotot.
25.
25.
huszti
#23: akkor is csalhatnak össze-vissza meg lehetnek 10 éves segghülyék ha fizetős, ezen nem múlik. Amúgy a VAC sztem nem nagyon engedi át a csítereket
24.
24.
Horvi14
mikor lesz valyon meet the pyro? D:
23.
23.
johnnydick
#16: Mert össze-vissza csalnak + némelyik segghülye 10 éves kis pöcsös ++++++
22.
22.
Optimus Prime
Csak nekem fest úgy, mintha a bugos lenne... az egész? Néhol eltűnik a fegyver vagy rosszul jeleneik meg.
19.
19.
Wikho
"Minden szar rossz szemét undorító a KALAPOK rontottak el mindent! Teljesen más lett a játék amióta a karakterek feje nem kopasz hanem van rajta valami! AZ EGÉSZ JÁTÉKOT ELRONTOTTA AZ HOGY MÁSOK A KARAKTEREK FEJÉN A PIXELEK! Hülye Valve..."

Csak én unom már az ilyen típusú emberkéket? :D Elég nyomorultak lehetne szegények.

A TF2 a legnagyobb online fps jelenleg a piacon - nyilvánvalóan szar a Valve és nem tudja hogy hogy kell játékokat csinálni...
16.
16.
huszti
mert a f2p játékosok miért basszák el a játékot? mert elkezdenek vele játszani? szegény ti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...