Battlefield 3 - fél órán át a fegyverekről, videóval

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 26.
  • Videó
Link másolása
Néhány szerencsés már játszhat a Battlefield harmadik részével, ők az alfaverziót tesztelhetik, amiből az utóbbi időben egyre több screenshot és gameplay videó érkezik - nemrég a fegyverválasztó képernyőt és a különféle testreszabási lehetőségeket nézte meg az egyik tesztelő. Itt a videós bizonyíték!

A Battlefield 3-ban a sorozat korábbi részeihez hasonlóan több kaszt kap majd helyet, mindegyik más fegyverekkel és kiegészítőkkel lesz felszerelve. Különféle testreszabási lehetőségek várják a játékosokat, akik a harcmodorukhoz leginkább passzoló eszközöket és mordályokat válogathatják össze a harc előtt. A Battlefield 3 jelenleg is futó alfatesztjéből készültek az alábbi felvételek, készítsetek be némi hideg élelmet, mert fél órán tartanak majd!

Apropó, alfateszt: a DICE külön blogposztban ecsetelte a gyengébbek kedvéért, hogy a most látható anyagok még nem a bétaverzióból származnak, továbbá jelenleg nem is a bétateszt zajlik a cégnél. Az alfatesztre a DICE külön hívott meg tesztelőket, míg a szeptember 11-én rajtoló bétára azok jelentkezhetnek majd be, akik megvásárolták a Medal of Honort a hozzájáró bétakulccsal. Aggodalomra tehát semmi ok, senki nem fog lemaradni a nagy eseményről!

A Battlefield 3 október 28-án fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

29.
29.
wiluboy
#27: Akkor ez egy szégyen lesz.
28.
28.
gustaved
#24: Én nem így vagyok vele.
27.
27.
Józsi_Doe
Aztán ütős legyen a BF3, szégyen lenne ha elvérezne a mw3 ellen.
26.
26.
danez11
nagyon bírom, ahogy ugrik és meghal :D jó animációk
25.
25.
nagyonfaya
remélem itt is hasonló hang beállítási lehetőségek lesznek. bfbc2-ben is nagyon tetszett hogy személyre szabhattad az egészet. dinamikus hang powwa..
24.
24.
nagyonfaya
#20: codnál ezerszer jobb multival rendelkezik a bfbc2!
23.
23.
galbalazs87
PC-n nagyon jó lesz, konzolon viszont 24 fős multi, gyengébb grafikával, valamint kisebb térképekkel.. Várom már a konzolos (zárt) béta tesztelést - ami úgy egy hónapon belül esedékes -, hogy szemügyre vehessem a játékot.
22.
22.
hehe, azért a Mirror's Edge befigyel. tetszik, hogy látszik a karakter lába, keze stb., amikor ugrabugrál...
21.
21.
falselight
aki akar, jelölhet bc2-ben, ott is ez a nickem.
20.
20.
xboxman
Én cod fan vagyok de ez jólnézki. Tuti hogy meg veszem ezt és a cod mw3-at. de kérnék egy kis segítséget milyen a bfbc 2 multiba ?
19.
19.
jymri
Én is tolnám a BC2-t veletek! Pm és küldöm a nevem.
18.
18.
Bisur1996
Nem vagyok nagy grafika mániás szóval nem értek hozzá, de szerintem ez nagyon, nagyon szépen néz ki. Nekem bejövős... csak a tényleges gépigényre leszek kíváncsi... aztán szerintem beszerzem :D
17.
17.
Donpedro
Valszeg hamar le fogják szedni :)
16.
16.
Cuppak
#13 Én is tolnám veletek.
Akinek megvan BFBC2 az írjon privát üzenetet plox :D.
14.
14.
Necreon
#9: Ennyire nem szokás primitívnek lenni.
10.
10.
DzsungelCsirke
#9: Ha külön generáljátok jó sokan :D

Amúgy a srác tényleg nem a legjobb, elég összeszedetlenül szövegel, kábé 10 percben is el lehetett volna mondani amit fél órán át húzott. De hát az alfába nem előadó képesség szerint válogatnak be...
9.
9.
Thaddeus
Na kíváncsi vagyok, hányan fogják fikázni, meg hiányolni az alfában megszokott, dolgokat (robbantás, más sebzés, glitchek).
8.
8.
JacoB
6.
6.
ZERO88
Én most vettem meg a Battlefield badcompany 2 és baromi jó a multija azon a szeron ahol nem csalnak persze :D Ezt megjelenéskor meg is veszem pc-re az tuti :)
5.
5.
Balintka98
A föld valami eszméletlen jól ki van dolgozva! Ilyen szépen megcsinálva még sehol sem láttam. Engem nem akarnak meghívni tesztelésre? :(
3.
3.
hakydakillah
Aki ezt a hírt is elkezdi káromkodás, sértegetés, és felesleges veszekedés irányába vinni, annak már most megelőlegezem a figyelmeztetőt!

Ráadásul már vagy ezerszer megírtátok, hogy miért jobb a COD, vagy a BF, szóval ettől most kíméljetek meg minket. Akit érdekel, hogy egyik-másik miért jobb, ott az előző hír, és a 129 komment….
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...