Kaká magyarázza a bizonyítványát a FIFA 12-ben

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports mindig is rajongók kedvében szeret járni (na jó, a héten bejelentett sportbérletekkel kicsit elszaladt vele a ló), így esett meg most, hogy maga a brazil futballklasszis, Kaká válaszol a rajongók kérdéseire a FIFA 12-vel és az életével kapcsolatban. Még jó, hogy nem Dzsudzsák Balázs.

A Real Madrid focistája sokan szemében lehet példakép, pláne a brazil tengerparton, a homokban labdát gurító koszos utcagyerekek számára. Az EA Sports csokorba szedte a rajongók által feltett sarkalatos kérdéseket az idei FIFA kapcsán, s azokat maga Kaká válaszolja meg a hétköznapjairól szóló infókkal kiegészítve. Mi is ez a nagy odafigyelés? Az úriember (is) szerepel ugyanis a nemzetközi FIFA 12 borítóin. Nekünk Dzsudzsák maradt.

Lássuk a FIFA 12 platformlistáját - ami elég hosszú: PS3, Xbox 360, PC, Origin, Wii, PS2, 3DS, PSP, iPhone, iPad, és iPod Touch. Szeptember végén már rúghatjuk a bőrt.

17.
17.
Krisztiááán
Kakának és a nevének hagyjatok békét
13.
13.
TheMiz2
Attól még nem gyökér sport a foci, mert te ritka szar vagy benne... -.-'
11.
11.
lukaka
Amugy Kaka neve brazilul is azt jelenti
10.
10.
izomkukac
#7: Kaká a neve, de nem úgy ejti h kaká. a latin nyelvekben az ékezet a hangsúlyt jelöli, szóval ezt úgy kell ejteni hogy kakA. ami magyarul a szart jelenti.
8.
8.
Xoul
#7: Ne foglalkozz vele.Egy ilyen után szerinted érdemes: "mondjuk a foci télleg 1 gyökér sport :D nem értem mit van úgy oda mindenki érte..."?Ő nem érti.De több millió ember igen.Én meg azt nem értem,hogy miért kell ilyen alpárian minősíteni valamit, amit esetleg nem kedvel az illető.De biztos igaza van...
5.
5.
nasario
#3: Miért mit jelent a Kaká a Magyar nyelvben?
3.
3.
Józsi_Doe
vajon tudja mit jelent a neve magyarul?:)
2.
2.
Quent1n
Hát nem tudom én csípem Kakát de kezd fogyni a türelem. Most már egészséges fullra és mégse igazán találja a helyét. Ha ez így megy tovább el fogják adni.

lukaka: Általános dolgokról van szó. Mit csinál meccsek után, milyen fontosak neki a szurkolók, mi a különbség a két bajnokság között stb. Új info (amit ne mondott volna el korábban) nincs benne. :)
1.
1.
lukaka
Ha valaki tömören összefoglalná,vagy mutatna egy linket a magar feliratoshoz annak nagypon hálás lennék!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...