Final Fantasy XIII-2 - Európában a jövő év elején

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár eredetileg reménykedtünk benne, hogy a Final Fantasy XIII-2 még az idei év végén boltokba kerül, a Square Enix utólag megerősítette, hogy csak Japánban lesz premier decemberben. Utána a januárban bíztunk - mint kiderült, ez a dátum pedig csak Amerikára vonatkozik.

A Square Enix legutóbbi üzleti helyzetjelentésével együtt néhány nagyobb címe is körülbelüli megjelenési dátumot kapott, de a Final Fantasy XIII-2 érkezéséről még mindig bizonytalan infóink vannak. Az biztos, hogy Japánban még idén meg fog jelenni a játék, de a korábban hangoztatott januári premier Amerikára vonatkozott, nekünk, európaiaknak továbbra is egy szerény "2012 eleje" meghatározással kell beérnünk, az pedig gyakorlatilag bármit jelenthet.

Szintén érdekes, hogy a Wii-re megjelenő Dragon Quest 25th Anniversary Collection és a PSP-s Final Fantasy: Type-0 továbbra is csak japán dátummal rendelkezik, és ha jönnek is Európába, arra valószínűleg csak a következő üzleti évben, jövő március után számíthatunk majd. A pletykák szerint egyébként a Square Enix azt fontolgatja, hogy a nyugati megjelenésre felturbózva, Vitán és PS3-on adná ki a Type-0-t.

A Final Fantasy Versus XIII-ról továbbra sincs hírünk. Az tuti, hogy a játék hiányzik a kiadó megjelenési ütemtervéből, vagyis jövő márciusig biztosan nem kerül boltokba. Szomorú, hogy a játékon az ötéves fejlesztés ellenére állítólag még mindig egy kisebb csapat dolgozik, és Tetsuya Nomura, a projekt vezetője szerint csak most fogják megkapni a befejezéshez szükséges teljes hátszelet.

10.
10.
Megacsiga
#8: ennyi erővel a hír többi része is kamu, sőt nincs is ff type-0 sőt gravitáció sincs csak mindenki beképzeli, sőt most is csak álmodsz amikor ezt olvasod, sőt nem is létezek csak a te fejedben, sőt igazából semmi sincs csak egy teve gondolatában él az egész galaxisunk, sőt...
9.
9.
Mortis
Jajj, mennyire banom, pedig ugy varom mar...:)
8.
8.
abydos
#7: Ha Magdi néni mondja, attól az még nincs úgy
7.
7.
Megacsiga
#5: nem értem miért kell kötekedni, mert benne van a cikkben, pletyka kény említi de benne van, de a lényeg hogy bitangul sok idelye hegesztik már így is
6.
6.
jszili32
Eddig az ff 12 volt a legjobb rész.
A 13-mal még nem játszottam, de azt mondják, hogy nem nagy szám.
5.
5.
abydos
#3: Melyik cikk írja ezt, mert én nem látok olyat...
4.
4.
Sun9us
A Square Enixnek valami hatalmasat kell durrantania, mert mostanában igen lagymatag volt a felhozatal. Valószínűleg a Hitman nem fogja őket kihúzni a csávából, úgyhogy hajrá.
3.
3.
Megacsiga
#2: azt írja a cikk hogy csak vitán, az az pspn egyáltalán ki sem jön... amúgymeg a ff XIII mal egyidőben lett bejelentve... szóval számold ki hány éveheggesztik...
2.
2.
abydos
#1: Biztos nem annyi idő. Valszeg a Vita legcsúnyább nyitócíme lenne belőle, de a PSP-n így is szép lesz :D Amúgy a modellek és a textúrák biztosan megvannak nagyfelbontásúakként, szal nem lenne probléma, inkább csak az eddig felvett jeleneteket kellene nekik újra renderelni nagy felbontásban.
1.
1.
Megacsiga
a ff type-o vagy agito, már most másfél kétéves csúszásban van L.O.L ... már réges rég ki kellett volna jönni psp-re, erre most át tolják vitára ? az még megint másfél két év.... grat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...