Final Fantasy Type-0 PS4, PSP, XBOXONE

A Final Fantasy először mobiltelefonra, majd PSP-re bejelentett változata - a játék nyugatra HD-verzióban, az újgenerációs konzolokra érkezett meg.
Típus: Fantasy, RPG

Amerikai toplista: újra vezet a PS4

Megjelent az NPD Group legújabb elemzése, ezúttal az amerikai játékpiac márciusát összesítette a cég. A tavalyi év hasonló időszakához képest a múlt hónap gyenge volt, a hardver- és a szoftvereladások is visszaestek.

Brit toplista: elmaradt a Hardline a Battlefield 4-től

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár a Battlefield: Hardline is az élen nyitott, összességében nem tudta hozni a Battlefield 4 számait, és gyengébben kezdett, mint elődje.

Launch traileren a Final Fantasy Type-0 HD

Amerikában mától, Európában pedig péntektől vásárolható meg a "régi-új" Final Fantasy-játék, a Type-0 HD. Az eredetileg PSP-n bemutatkozott cím felújított változata PS4-re és Xbox One-ra készült el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, mi pedig szokásunkhoz híven összegyűjtöttük őket egyetlen listába. A fő attrakció természetesen a Visceral következő nagy dobása, a Battlefield: Hardline lesz.

Jöhet a Final Fantasy Type-0 folytatása?

A jövő héten érkezik a Final Fantasy Type-0 HD-változata, melynek végén utalásokat láthatunk a folytatásra. A fejlesztők már régóta hangoztatják, hogy tervezik a Type-1-et, így nem ért minket túl nagy meglepetés.

Final Fantasy Type-0 HD - PAX East 2015 trailer

A Square Enix PlayStation Portable-re már megjelent Final Fantasy-játéka, a Final Fantasy Type-0 hamarosan újrakiadást kap, a hádésített változat ugyanis ebben a hónapban fog megjelenni, PS4-re és Xbox One-ra.

Megújult a Square Enix online boltja

Teljes ráncfelvarráson esett át a Square Enix online boltja. Az új oldallal párhuzamosan elindult a megújult Members Rewards Program is, aminek keretében meglepetés ajándékokat kapnak majd a tagok.

Információk a Final Fantasy XV demójáról

Megérkezett a Final Fantasy Type-0 HD utolsó trailere, amely részben a Final Fantasy XV demójára koncentrál. Egy évünk van arra, hogy a kipróbálható változat kódját beváltsuk, utána elveszik az éterben.

Final Fantasy Type-0 - PSP vs. PS4

Egy PSP-PS4 összehasonlítás nyilvánvalóan nem okoz majd megdöbbentő meglepetéseket, azért viszont mindenképpen érdemes megnézni a Final Fantasy Type-0 HD új előzetesét, hogy lássuk, hova jutott a cím.

További kiadásokat kap a Final Fantasy Type-0 HD

A tavaly év végén bemutatott gyűjtői kiadás mellett további kétféle speciális változatot is kap a márciusra datált Final Fantasy Type-0 HD. A két új verzió ugyan kevesebbet ígér, mint a Collector's Edition, de kevesebbe is kerül.