Dead Island - az első 20 perc

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Nem maradunk Dead Island kedvcsinálók nélkül a mai napon sem. Lassan már a Deus Ex-szindróma jellemző a játékra, tehát sokkal többet látunk belőle a megjelenés előtt, mind kellene. Ezúttal a zombi-invázió sújtotta szigeten töltött kalandunk első 20 percébe tekinthetünk bele. Nem elég, ugye?

A kedvcsináló végigvezet minket a játék prológusán, megtekinthetjük a szerteágazó képességfát, levezetésképpen pedig élőholtakat gyújtunk fel és kést dobálunk foszladozó testükbe. Örömünk nem lehet felhőtlen, itt-ott felfedezhetünk sarkalatos pontokat a játékmenet terén, de a végleges értékeléssel inkább várjuk meg a végleges verziót, mely szeptember 9-én esedékes.

14.
14.
yakuza07
sziasztok.sztem,mível sajnos nincs raklapnyi mint bármilyen más műfajból,a zombis témák játékok ,,fanjai" igenis örülhetnek azé a Játéknak.hogy mekkora hibái,hiányoságai lesznek,mi lesz az utovélemény megint más.van tökéletes játék?hibák hiányoságok nélkül??.2011 et írunk,olyan játékok jelenek meg amik kevesebb 2 hónap alatt ugy eltünnek mintha ki se adták volna őket.a viva pinata-sok aligha várják,de ezzel sincs semmi gond:)sztem.nincs sok zombis játék,hadd jöjjön.máá:)
13.
13.
kekvillam
Fuu életembe nem látam ennél uncsi zombis játékot
12.
12.
SütiMester00
nekem eddig sem jött be, most sem jön be.
ez van. ízlések és pofonok.
11.
11.
Ares
Szeptember 9? Az már nincs messze.
10.
10.
DarkKony
#1: én is számolgatom a perceket, másodperceket...de csak nem jön ki :|
8.
8.
LAZLOW20
#3:Kinek a pap,kinek a papné.
7.
7.
nero66
Bármelyik game, bármennyire is tetszik, egyiknek se nézem meg az "első 20p-s videóját" ,mert sztem az első 20 perc a legélvezetesebb a játékból, mikor először játszol vele :D Majd meg tudom milyen az 1. 20p ha már én tolom :P

VÁRÓS!!
6.
6.
Markijoe
Tetszik, várom szeretettel!
5.
5.
bali182
Ha jól látom ezek gametrailers-ről felvett videók (a végén a GT-s "végződés" látható) megnézem, hátha ott jobb minőségben megvan.
4.
4.
KENKILL
#3: Ezért a kommentért meg írni nem volt érdemes, kösz.
3.
3.
givi6
ez sem lesz akkor siker aminek beharangozták :P még csak letölteni se lesz érdemes
2.
2.
Kocsis92
a youtube-os accounton megtalálható a maradék 11 perc
1.
1.
ilor14
bárhogy számolom nincs 20 perc xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...