Binary Domain - pontos dátum és képek

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 22.
  • Képek
Link másolása
A Sega jövő év februárjában elhozza nekünk az újabb robotokkal harcolós FPS-t: a Binary Domain sem törekszik komoly mondanivalóra, a látvány sem egy nagy durranás. Az igazi ízt elsősorban az NPC-kel folytatott headsetes csevegés adja. Végleges dátumunk és új képeink is vannak.

Magunk sem értjük miért kísérjük megkülönböztetett figyelemmel a Sega terminátoros TPS-ét, melyben a nem is távoli jövőben járunk, a gépek az emberiség fejére nőttek, az összecsapás elkerülhetetlen. A látvány ugyan letisztult, de első látásra egyáltalán nem fogott meg bennünket. A kiadó bejelentette, hogy a Binary Domain február 17-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Még a GamesCom idejéből tettük rá a mancsunkat az alábbi képekre, vonja le mindenki a következtetéseket maga:

14.
14.
Nathan
#9: normális volt az igaz de értelme nem sok volt
13.
13.
BloodyDeath
Nekem tetszik. Nem vagyok valami jajde nagy shotter rajongó, de ez valamiért nagyon megfogott. Tuti megveszem, ha csak a megjelenésig nem lomboznak le valamilyen ocska hirrel.
A graff tényleg nem ütös, de kivéelesen ez most nem is agyon izgat. Föleg, hogy kb. 1 hónapja nem is gammáltam újgenerációs masinkán, csak a PS2-n nosztalgiázok. XD
12.
12.
Hubert Cumberdale
#11: Jah bocsi :D Akkor '05-ös grafika :P
11.
11.
morko
#2: öcskös egy kis emlékeztető "kb '95"-ből http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/tekkenforever/uploads/Tekken12.jpg
http://www.dotakiller.com/upload/images/games/screenshot/0/Warcraft-II-Tides-of-Darkness/Warcraft-II-Tides-of-Darkness-ss1.jpg ne keverjük már 1995öt 2005tel ;D
10.
10.
xICEMANx
Hát nem tudom... nekem pedig bejön videó alapján is... a grafika is sztem nagyon okés... elvégre is nem tudom mi lesz majd belőle 2012-ben de első ránézésre nem rosz game-nek tünik.
9.
9.
adriano28
#6: de bazdmeg ne moderáljátok mán, hellóó, ez normális kérdés volt -.-
8.
8.
Nathan
#6: 2011 február már elmult hogy lenne már az ?????
7.
7.
adamsfamily
Ez egy elég nagy szar lesz ahogy elnézem.Lehet az npc-vel csevegés nagy cucc.Ha beszélgetni akarok valakivel akkor keresek egy élő embert.
5.
5.
Mortis
Valoban, inkabb TPS lesz.
Nem fogott meg, igazan mar az elso video sem. Iparos-munkat sejtek.
2.
2.
Hubert Cumberdale
Ha ez FPS, akkor miért minden kép TPS? Amúgy kb. egy '95-ös grafikai szinten van. Az NPC-kkel való dumcsizáson kívül egy semmi. Nekem meg vannak haverjaim, szóval ez sem izgat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...