Fejlesztőt cserélhet a Resistance-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár semmi sem biztos egyelőre, az Insomniac kreatív igazgatója egy kissé melankolikus hangvételű nyilatkozatában azt találta mondani: "határozottan úgy látja", hogy a Resistance következő részét már nem a csapata fogja fejleszteni, elbúcsúznak tőle, ahogy a Spyrotól is annak idején.

Marcus Smith, az Insomniac kreatív igazgatója a Gaming Unionnak nyilatkozott úgy, hogy szerinte a Resitance negyedik részét egy másik fejlesztőcég fogja elkészíteni. Hogy ennek mi az oka pontosan, azt nem részletezte, de az kikövetkeztethető a mondandójából, hogy a folyamatos mozgás a stúdiónak is jobbat tesz, ezért nem búslakodnak.

Annak idején az Insomniac a Spyro the Dragon-szériától is három rész után köszönt el, de Smith szerint akkor is az volt a "legegészségesebb" megoldás a csapat számára. Most hasonló a helyzet, a Resistance 3 készen van, büszkék is rá, de úgy néz ki, nem ők fogják csinálni a negyedik részt a Sony mást fog megbízni, ahogy a PSP-s és a Vitás Resistance-játékokat is más cégek fejlesztették.

Bár az infó még nincs formálisan megerősítve (valószínűleg a Resistance 4 bejelentésig nem is lesz), az Insomniacot nem kell félteni: a Resistance 3 és az új Ratchet & Clank után gőzerővel ráállhatnak az EA megbízásából fejlesztett multiplatform címükre, az Overstrike-ra.

5.
5.
arsenal1974
#4: Legyen igazad barátom!De ahoz,hogy megváltozzon a véleményem a játékról ahoz szinte mindent ki kell javitaniuk ami a bétában volt.Erre pedig kevés az esély.Én imádom a RE2 főleg a multiját.Talán ezért vagyok szigorubb vele.Szeretnék jókat játszani de ha igy marad ez nem fog menni.
4.
4.
biolencse
Bánnám, ha ez bekövetkezne, de azt mondom, várjuk ki a végét.
Amit meg nem értek, hogy egyesek a játék megjelenése előtt miért fikázzák a produktumot??? Nem is látták még a végleges verziót. Lehet, hogy valakinek volt szerencséje egy beta demohoz, de könyörgöm. ÁÁÁÁÁ Az ilyen mindig felbosszant.
3.
3.
arsenal1974
Ez a resistance a nyomába sem ér a 2.résznek!Főleg multi terén.Olyan mintha egy rakás alkoholistát irányitgatnánk.Viccet az egész!
2.
2.
Neo1989
Nem e szeretem az ilyen fejlesztő cserér FEAR-nál is ezt játszották a 3. nem is jött be .
Ha most a Resistance 4-en változtatnak az lehet nem fog bejönni .
1.
1.
NECROSMOKE
az akkor NAGY hülyeség lesz.Sztm. hagyják az Insomniac Games-re továbra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...