Counter-Strike: Global Offensive - az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A híresztelések szerint a Valve, hasonlóan a Portal 2-höz, megengedi, hogy a PC-sek és a konzolosok együtt játszanak majd, bár erre még nem vennénk mérget. A Counter-Strike az e-sport szempontjából tagadhatatlanul népszerű, az új rész első előzetese már megtekinthető.

Talán nem véletlen a Global Offensive alcím, elvégre a Valve céja az, hogy egy mindennél nagyobb közösséget alkossanak a csézők, ami már nem csak a PC-sek kiváltsága. A debüt trailerben kapunk némi visszatekintést az arcunkba, majd megcsodálhatjuk a Source motor jelenlegi arcát is. Nem néz ki rosszul a cím, de ugye úgyis a kiegyensúlyozottság és a netkód számít.

61.
61.
LtK
#45: Nem vagyok én semmilyen fanboy, csak nem értem az ilyen fajta hozzászólásokat, főleg, hogy játszol is vele. "sokan írják, hogy a CS maga AZ ISTEN, de lássuk be: MÁR NEM." . Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy neki melyik a TOP játék. Azért mert neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy "korridor fos".
60.
60.
Csemegekukorica
#59: át dolgozták hát ezaz ugyanaz csak egy kicsit szebb grafika de még így is szar -.- semmi nem változott nagy szar az egész
59.
59.
Hubert Cumberdale
#58: Te jól kivagy. Teljesen újból van csinálva minden pálya, új karakterek vannak, ahogy elnézem, és rankok is lesznek asszem, a többiről, amin hőbörögnek, szó sem volt, hogy megváltoztatják, szóval a felháborodást nem igazán értem (annak ellenére, hogy szerintem is elfért volna benne mondjuk a célzás meg jobb animációk). Ennek ez volt a lényege, hogy szebb lesz. Ez tök olyan, mintha valaki mondaná, hogy kapsz egy nagy kék labdát és te felháborodsz rajta, hogy "hé ez egy nagy kék labda én nem erre számítottam" Még ha be lettek volna ígérve ezek a dolgok akkor megérteném. De azért bírom, ha egy játék eltér az előző résztől, akkor fos mert már nem az a játék, ha meg nem tér el, akkor fos mert ugyan az a szar. Jó nagy sóderes kukit mindegyikőtöknek!
58.
58.
Csemegekukorica
Ugyanaz a grafika ugyanazok a pályák ugyanaz a felállás nagyjából ugyanazok a fegyverek, SEMMI SEM változott a CS:S hez képest és a sok fan meg "ÓÓ basszus új CS megkell vennem meg kell vennem, állati jó lesz." közben egy nap kalap fos lesz. Már a Source is csak grafikában tért el az 1.6 tól...
És akkor még szidják a Black Opsot amiért új DLCket adnak ki az emberek meg viszik mint a cukrot. Ugyan ez történik itt is csak fele annyi munka nincs ebben a játékban mint egy DLCben....
56.
56.
Mortis
Valakiknek tényleg az a bajuk,hogy ez is olyan, mint az előző részek? Jesszusom, ez kb. minden játéksorozatnál így van. :) Több térkép, több játékmód, több fegyver. Ezt várom el.
Mondjuk ez a kereszt-platformozás szerintem sem túl jó ötlet...
54.
54.
gamerplayer
"A híresztelések szerint a Valve, hasonlóan a Portal 2-höz, megengedi, hogy a PC-sek és a konzolosok együtt játszanak majd, bár erre még nem vennénk mérget."
0:37nél írja a vidiben...
45.
45.
Folti90
#40: Ahogy írtam a Killzone széria, vagy akár Halo. Retardált, Öcsém te sem vagy fura fanboy.....
44.
44.
Folti90
#41: Kurvára nem vagyok battlefield-es, és aláírom amit mondasz, de az akkor volt, és most már teljesen "korszerűtlen". (én szoktam cs-vel gamelni, de nem minden nap). Csak sokan írják, hogy a CS maga AZ ISTEN, de lássuk be: MÁR NEM. Nosztalgia stb. amiért néha leülök gamelni ha az új rész a régire épít ki tudja mi sül ki belőle, csak ne egy Duke Nukem szindróma üssön be. Ha multi akkor Killzone 2 v. 3!!!!!
43.
43.
exonic
Én sose értettem a CS értelmét és lényegét, én hamar ráunok az olyanokra, ahol egy pályán kell körbekörbe futkosni, majd ha vége a körnek ugyanez elölről, és még semmi EXP-t nem kap érte az ember.Arról meg nem is beszélve hogy minden 3. ember valamilyen cheatet használ . De ez csak az én véleményem, nem vetem meg azokat akik ezt tolják, nekik meg lehet hogy a CoD vagy a Crysis nem jön be
42.
42.
Bisur1996
#33: soha nem CS-tél látom, akkor tudnád mi ebben a lényeg. A CSS ben nem a kemper, gránátvetős, airstrike buzgó nyer...
41.
41.
Khaszás
#38: Elmondom neked akár meik fps játék most a kedvenced bár a Cod-ot szarozod sztem Bf-párti vagy de nem ez a lényeg hanem az h . Ha ez a "ultra gagyi fos szar" CS nem lenne akkor most a multis Fps-ek nem lennének ott ahol ma vannak... Teljesen új szint vitt a lövöldözős multi gamek világába én azért nem becsülném alá..
40.
40.
LtK
#38: Azért, hogy az ilyen hozzád hasonló retardáltak feltudják tenni ezt a hülye kérdést ;) Nincs az egekbe magasztalva. Jó játék és ki is érdemelte ,hogy ezt mondják rá. Még mielőtt jönne a duma , hogy te csak elmondtad a véleményed, nem, te kijelentetted , hogy ez szar szóval jogosan baszhat le akárki. Egyik kedvenc FPS-edet pedig említsd meg nekünk csak, hogy tudjuk melyik is az az igen fasza játék ami mellett labdába se rúghat se a COD se a CS.
39.
39.
shatterhand
El nem hiszem,hogy itt bárki is vmi csodát várt az új CS-től.
Az elöd se volt szép, mégis sokan tolják.

38.
38.
Folti90
Miért kell a CS-t az egekbe magasztalni, ugyanolyan korridor fos mint akármelyik CoD!!
34.
34.
Argetlam
Egyébként az benn a poén, hogy ez is verseny játék lesz és sok kis gekkó meg azt hiszi, hogy a grafika meg a perkek a menők közbe meg a cod és a bf él kb fél évet utána kuka a cs 1.6, css és ez az új go 10-20 évig ott lesz a legtöbben gamelt játékok között.
Ettől függetlenül a bf3-at megveszem mert I are winner és must have kategória!
Az a baj a mai játékokkal hogy kiadás után csak akkor foglalkoznak a készítők vele ha fizetős dlc-t adnak ki vagy havi fizetős nincs olyan mint a valve-nel pl css kibanagy frissítést kapott nemrég tök free... A másik nagy hiba hogy semmi moddolhatóság nincs a mostani gémekbe pl: nincsenek mapok amelyeket a fanok készítenének, fun modok vagy esetleg olyanok, amelyekből később akár eredeti teljes játék lehetne lásd killing floor vagy tf...
33.
33.
Csemegekukorica
Azt a szégyen... Hát ekkora csalódás még az életben nem ért :OO
Ilyen ratyi grafikát :O ráadásul ahogy elnézem a fegyókkal megint nem lehet célozni -.-"
azt hittem, hogy valami ultra jó grafik lesz meg helikopterek megm inden -.-
31.
31.
Goofey84
#29: Elhiszem, hogy így volt, de 2011 van. Kár, mert szívesen rácuppantam volna, de nem tudok elfogadni egy ekkora hiányosságot!
29.
29.
biohazard rex
#26: az a zoom a cs:s-ben is így volt az csak az SGT552-commando/Bullpup-ra volt igaz, a többivel nem lehetett zoomolni
25.
25.
goblinfing
TÖK JÓ! Főleg hogy az egész ugyanaz mint a cs:s csak pár új fegyver és jobb graf...valve 1. szar játéka fog kijönni.
22.
22.
AnimeWarlord
A fegyvert elég bénán fogja. . .
17.
17.
Khaszás
szeb szebb de a mozgások nagyon gagyik ... meg fps nézetben eléggé idiótán tartja a fegyvereket ugy elsőre ennyi de nem rossz :D
16.
16.
Stranger666
Gyerekek az kimaradt mindenkinek. hogy: ranked matchmaking? sztem ez egy kulcsszó.
15.
15.
lackosor6
Részemről a "multis fps" a Counter Strike! Van nála szebb, népszerűbb stb, de még így is van egy hangulata! Ráadásul külön tetszik, hogy nem bonyolították agyon mindenféle szarral (pl airstrike)!
14.
14.
Goofey84
Az én életemből kimaradt a cs, pedig szeretem a multi fpseket és miközben néztem a videót arra gondoltam, hogy megveszem, de aztán láttam, hogy ebben sincs megcsinálva a célzás. Szerintem ez 2011-ben azért vérciki
13.
13.
Hubert Cumberdale
#12: Senki nem mondta, hogy meg kell venni, ha nem kell, akkor maradj a a source-nál, de ha azt megvetted, akkor ugyan az, fizettél érte, hogy jobb graffod legyen, mint az 1.6-nál, még új pályák se nagyon voltak asszem benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...