Batman: Arkham City - a limitált kiadás részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
A denevérember októberben minden eddigi próbálkozást felülmúló sötét kalandra készül olyan ellenfelekkel, mint Pingvin, Két-Arc vagy Bane - Arkham City megtisztítása nem éppen hálás feladat. Jó hír viszont, hogy a hazai forgalmazó megosztotta velünk Limited Edition részleteit is.

Nem kell csalatkozniuk a magyar Batman-rajongóknak sem, hozzánk például kétféle limitált kiadás is érkezik, melyek ugyan boltonkért eltérők, de a lényeg ugyanaz: ismét egy, kimondottan fanok számára összeállított csomagot tehetünk magunkévá. Érdemes lesz előrendelni is, hiszen csak így juthatunk hozzá a korlátozott számban elérhető Batman: Arkham Cty pólókhoz. Ráadásul nem kell beérnünk más európai kiadások kópiáival, elvégre a magyar forgalmazó szerint teljesen egyedülálló összeállításnak örvendhetünk, lássuk miknek!

  • Batman Arkham City alapjáték
  • Macskanő grafikás fémdoboz
  • Batman denevéres kulcstartó
  • The Joker’s Carnival DLC: Joker témájú, exkluzív kihívás térkép
  • Ajándék Batman Arkham City póló
  • Batman Earth One DLC: Batman karakter a grafikus novella alapján vagy Batman 1970 DLC: 1970-es Batman karakter (bolttól függ, hogy melyik)


A limitált kiadás nem sokkal kerül többe, mint az alap (a PC-s 11.990 Ft-os, a konzolos verzió 15.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható), a részletekről keresse fel mindenki a legnagyobb hazai viszonteladók kínálatát!

16.
16.
predator20100
Lehet hogy hülyeséget mondok de én ugy halodtam hogy bane is jácható kari lesz
15.
15.
smash
Amúgy ez megint csak CD galaxis és 576 üzletekben lesz kapható? Vagy esélyt hagynak másnak is? :D
12.
12.
Gotham123
Amúgy ezeket a DLC-ket csak le kell tölteni vagy pénzbe kerül hogy letöltsed???
Bocs csak nincs netem és nem értek a live-hoz..
11.
11.
Gotham123
Én inkább a Collector Edition-t veszem meg ...:)
10.
10.
Garfartix
#7: Hát én sokkal jobban örülnék akkor annak a német csomagnak, Robint amúgy is imádom, a 3 skin is biztos király lehet. Egyébként szerintem is rendelhetsz itthonról, attól még hogy németországban ( vagy bárhol) élsz, megveheted a Koreai limitált kiadást.
9.
9.
felegyi
#7: Sajnos nem otthon élsz? Ha én kint élnék németbe nem szívesen mondanám ezt, arany életed van az itteni korod béli srácokhoz képest hidd el... amúgy meg itthonról is rendelhetsz játékot...
8.
8.
Gábor36
Én tuti beszerzem a limitált kiadást. A gyűjtői kibaszott drága, arra nincs pénzem, de ez éppen belefér. Engem a póló nem igazán izgat inkább a többi extra. Mondjuk az 1970-es batman jobban tetszik mint az earth one-os, így a 70-eset szerzem be. CD galaxison már felrakták azt, míg az 576-on az Earth one-os van.Bár a batman beyond skin lenne a legjobb, de mindegy.
7.
7.
koffein
szép kiadás. A németbe csak robin challenge küldetések vannak meg plusz 3 robin skin. Nekem ez a pólós kiadás jobban tetszene csak sajnos nem otthon élek
6.
6.
Garfartix
#4: Sokszor én sem értem, de van egy-két ilyen cucc, amire - persze ha lenne pénzem - befizetnék. Ha gazdag lennék, ezt is megvenném a Jokeres cucc miatt, az Arkham Asylumban imádtam Jokerrel menni :)
5.
5.
smash
#4: Mindig lesz olyan akinek kell, és akinek van rá igénye no meg pénze, az vegye meg nyugodtan :)
4.
4.
givi6
most komolyan,
kinek kell ez a limited őrület ?
azért a pólót elfogadnám
3.
3.
galmat
"Ajándék Batman Arkham City póló"...... Ajándék? Pfff. Azért fizet többet az ember az alapjátéknál, hogy ilyeneket kapjon. Ha a normál kiadásban lenne póló, na az lenne ajándék.
2.
2.
Garfartix
Hát ezek közül engem egyedül a DLC-k érdekelnek.. na meg az alapjáték :)
1.
1.
Józsi_Doe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...