Counter-Strike: GO - kiegyenlített küzdelmek

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
Az e-sportra kihegyezett új Counter-Strike-ban minden a képességekről szól majd, ezeket viszont nem úgy kell elképzelni, mint egy RPG-ben látott képességfát. A játék figyelemmel követi a játékosok teljesítményét és csak olyan emberkékkel kerülünk össze, akik nagyjából olyan szaktudásúak, mint mi magunk.

"A legfontosabb dolog a Counter-Strike-ban, hogy minden a képzettségekről szól, kiváltképp a Te képességeidről" - mondta Chet Faliszek, a Valve megmondóembere. "Szóval ha beugrasz egy játékba nem az lesz a mérvadó, hogy találkozol egy olyan sráccal, aki már több ezer órát játszott, csomó új fegyvere vagy skillje van, amit Te még nem szereztél meg. Minden adott lesz számodra is" - tette hozzá.

"Minden képesség folyamatosan ragad rád, minden küzdelem tisztának ígérkezik, ha kikapsz tudni fogod, hogy azért történt, mert a másik srác jobb volt, vagy hibáztál."

Faliszek elmondta, hogy pont ezért építették be a Global Offensive-be a játékosok képességein alapuló partnerkeresőt, így mindig a mi szaktudásunknak megfelelő emberekkel hoz össze a sors bennünket. Nem kell attól félni, hogy brutálisan kikapunk, elvégre azonos képzettségű játékosokkal vehetjük fel a kesztyűt. Noobnak lenni már nem szégen.

A Counter-Strike: Global Offensive jövőre várható PC-re, XBLA-re és PSN-re.

24.
24.
shooter1234
Itt ki lehet venni a menüböl pár új fegyvert, plusz akad olyan is, amit használ a játékos.
http://www.youtube.com/watch?v=qqbTx-5LSA0
23.
23.
jszili32
#22: Jah, de tényleg, én játszottam mindkettövel, de nem találtam a cod-ot olyan szorakoztatonak mint a cs-t.
Cs-ztem egy csomo ideig törtszeron, és mindig akadtak olyan kocka game-erek akik mindig megöltek téged, és amikor nagy nehezen kijátszottad ezeket a game-ereket, akkor az vmi nagyon jo érzésnek volt!És ugy éreztem, hogy fejlödök, szoval elmenne egy szerepjátéknak is :)
22.
22.
milkatej
látszik hogy kezd megmutatkozni a programozók emberiessége de ezt talán nem egy olyan fps játékban kelen megtenni amit szerintem nyugodt szível nevezhetek a lövöldözős játékok csúcsának bárki bármit mond inkább cs-zek mint a cod bármeny része
21.
21.
jszili32
#9: És ki mondta, hogy erröl a matchmaking-töl beszélek!
Én csak simán dicsértem a cs alkotoit!
Mert szerintem ennyire ütös AI soha nem lesz.
20.
20.
Hubert Cumberdale
#19: Nem hinném, hogy kötelező lesz ez az opció, szerintem a szerver keresőnél lesz ilyen, hogy vegye figyelembe a statisztikádat, vagy ilyesmi.
19.
19.
simon 555
és mi van ha én a haverommal akarok játszani aki jobb nálam?vagy épp fordítva én vagyok jobb nála?remélem nem ezzel fogják elcseszni.
18.
18.
Raam989
Most akkor arra ácsingózik az Őrmester odalent, hogy támogatni fogja a játék a Ranked Match opciót, amit a konzolos játékok már évek óta használnak? Haladnak a korral a srácok...
17.
17.
Khaszás
#5 ez így igaz nem túl sok értelmét látom én se..
sztem nem is fog tökéletesen müködni..
de ha még is müködik akkor nincs meg az esély a fejlődésre.. mer ha teszem azt Noob vok és össze rak sok hülye noob-al azoktól csak a noobságokat leshetem el vagy még annyit se pedig elég sok mindent el lehet lesni a jobbaktól feltéve ha mindenkit lehet majd spect módba figyelni h mit csinál (taktikát , különféle helyeket, hova érdemes gondolkodás nélkül gránátot dobni , honnan tól érdemes "lopakodni" vagy falat megtunkolni stb. )
16.
16.
William Munny
Azt nem értem, hogy funkcionális analfabéták minek írnak? Nem, nincsenek "skillek", amiket "unlockolhatsz" - magyarul leírni ezt gondolom snassz lett volna - a te saját, játékosként birtokolt képességeid, mint reflexek, taktika, célzás, ésatöbbi határozzák meg, hogy kikkel kerülsz össze, elkerülendő a "tizenegy vesztes vidám esete a tavalyi országos bajnokság halálosztójával" féle vidám-mókás eseteket.
15.
15.
AnimeWarlord
Most akkor fegyver meg skill unlockolás lesz a CS<---be ??? A CS-BE!?!?!?!?!? Na ne nevettessük már ki magunkat...
14.
14.
Darox
"csomó új fegyvere vagy skillje van"
Jah... Fegyver unlockolás? Skillek? Ez nem CS... "Versenjáték" nah meg a....
13.
13.
Mortis
Csak azt felejtik ki, hogy a szerencsén és az időzítésen is sok múlik...Szerintem, ez felesleges.
11.
11.
crazymonkey
XD "Noobnak lenni már nem szégyen." micsoda szlogen :D
10.
10.
FekaFOB
Valamint egy videoban fegyverválasztásnál még MP7 és MP9 is látható.
9.
9.
wardprod
#4: :D

Csak nem azért kell őket magasztalni, mert beteszik a matchmakinget ami kb bullshit, mivel úgysem fog tudni rendesen balanceolni, ahogy sehogy másik gameben sem tudnak. Dedikált serverekről ne msokat tudok, de ez a fajta seggkinyalás már megmutatta, hogy mit eredményez pl MW2 ugye...

Sosem fognak tudni K/D-n kívül + egy-két egyéb adaton kívül mást figyelembe venni, ami meg hát nem feltétlen a leg mérvadóbb statisztika ugye.

#5 erről nem is beszélve.
8.
8.
FekaFOB
#2: Bizony lesznek dedikált szerverek, valamint új fegyverek is, melyek közül eddig ennyi ismeretes:
- Decoy Grenade
- Molotov
- IMI Negev
- Taser
- Tec-9
- Mag-7
- Sawed-Off
- PP-Bizon
7.
7.
nermal93
Mit jelent az, hogy "csomó új fegyvere"?
6.
6.
ribizly
#5: +1
Ez pont az a játék volt mindig is, amiben mindig jött szembe olyan, aki jobb nálad. És ez adta a játék szavatosságát. Ez adja még ma is. Én nem azt mondom, hogy nagyobb élmény lesz, mint egy mai sztár multi fps (mert magam is elcsábultam már egy ideje a perkek és egyéb hókuszpókuszok felé), de biztosan jó szórakozás lesz. Vagy legalábbis remélem...
5.
5.
Szerintem nem gáz az, ha erősebb csapattal, vagy emberkével kerülünk össze, legalább annál keményebben próbálkozunk. Ráadásul másik pályán meg lehet, hogy simán elverjük őket...fejlődni úgy lehet legjobban, hogy összejössz egy vadállattal, aki úgy lerohan, hogy csak lesel, de a végére ha már pontod is van ellene, még büszke is vagy rá. Csak egy vélemény...
4.
4.
jszili32
Ez azért valami!Programozo királyok
3.
3.
strike19
Valaki tudja. Lesznek új fegyverek?
2.
2.
strike19
De remélem lesznek dedikált szerverek mert én magyar szerveren akarok játszani haverokkal.Engem nem nagyon érdekel hogy velem egy kaliberű játékosokkal játszak. De ha lesz benne ilyen server kereső ez már csak pulsz pont. +1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...