Dead Island - itt a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Szeretjük a megjelenés előtti előzeteseket, főleg azért, mert az azt jelenti, hogy napokon belül már kezünkbe foghatjuk és szertartásosan lehámozhatjuk a produktumról a fóliát. A Dead Islanden a sor ezúttal, mely a jövő héten dobbant egy nagyot. A képregényfanok duplán örülhetnek.

A Techland váltig állítja, hogy nem szimpla, nyitott világú zombihenttel lesz dolgunk, hanem ötletes szerepjáték-elemekkel is megspékelték a trópusi szigeten folyó túlélést. Az alábbi videóban némi véres akciót és néhány átvezető jelenetből kiollózott finomságot tálaltak nekünk. Co-opban lehet, hogy az idei év meglepetésével van dolgunk. A Dead Island szeptember 6-án jelenik meg.

Ráadásként tekintsünk bele a Marvel gondozásában készülő Dead Island képregénybe is.

24.
24.
drat576
a trailer nagyon ütős, a gém már nem tudom mennyire lesz az
23.
23.
mestermagyar
Hé! L4d-ben szokott olyan lenni hogy minden egyes zombit néhány ütéssel ölsz meg? A dead risingben is millióval jönnek a dead islandban pedig a játk jó részét meleevel kb egyszerre 2-3 az 1 ellen
21.
21.
Piro
20.
20.
Darox
#16: Eléggé sok játékban vannak "lopások", de az nem feltétlen rossz ha egy játékban bevált dolgot alkalmaznak máshol is. Ennek is van egy határa azért de nem kell minden hasonlóságon fennakadni.
19.
19.
giga321
#4: Baszki ezt csak most vettem észre XD , ez kajak kicsit fura.
18.
18.
huszti
#3: hát ennyi erővel a Left4Dead meg egy vérlázító Killing Floor lopás...
15.
15.
Mortis
Változatos helyeken hentelhetünk, ez eddig is tény volt, de vajon mikor süllyed bele a program az unalom tengerébe? 10 óra után? Talán 5? Esetleg már az első fél órában? Számomra ez a kérdéses.
14.
14.
Optimus Prime
Ez eddig a leggyengébb launch trailer, amit láttam. A grafika se... az igaz, a Chrome vagy a Call of Juarez szebb volt.
11.
11.
HerodPK
#3: akkor sajnos a L4D is nagy koppintas....sajnos mar jovel ezek elott talakoztam ilyen tipusu mostakkal/zonnnnyikkal....killing Floor:) uuuuu vérlazito lopas minyya felakasztom én is magam 1 palmara mert igy élni nem lehet:)))))
vagy elnézed az ilyet és tolod jokat funolsz haverokkal...vagy nem veszed meg /és mint nem is érdekel nem irsz hogy ne tantorits el olyat aki nem jartas a zonnyi hentes gammakban:)
10.
10.
HerodPK
Zsir remelem ilyen tulélos cucclessz a multy..keres kocsit kajat fegyvert és toménytelen zombi rusholja a bazist:) 1értelmu vétel és LIKE
9.
9.
Hát, ha az a pálmafára akasztott csóka körül-belül tükrözi a program realisztikusságát és kidolgozottságát akkor tuti vétel :)))
8.
8.
molten
Még jó hogy végeztem a sulival lesz időm zombikat kaszabolni...XD
7.
7.
vytros
#5: Csak az a baj, hogy annak nincsen ága...xD
6.
6.
K2 The Highest
Nagyon tetszik:) Meg fogom venni...Remélem nem lesz csalódás...
4.
4.
vytros
Még mindig ne mértem hogy lehet egy pálma fán felakasztani valakit :D
3.
3.
William Munny
Továbbra is vegyesek az érzelmeim. Ha eltekintek attól, hogy semmi sem lesz igaz a beharangozottakból, egy szégyentelen Left 4 Dead- Dead Rising koppantás, az előbbi kidolgozottsága, és az utóbbi abszurdba hajló humora nélkül. A vizet hányó "Boomer" a végén egyenesen vérlázító lopás.
2.
2.
pjoco
Amúgy meg tiszta Left4Dead csak ennek lesz értelmes sztory része is ahogy elnézem! Coop része miatt biztos sikere lesz multiban!
1.
1.
pjoco
Na nézzük csak! :P Szeretem a zombis gammákat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...