Rise of Nightmares - sírva röhögünk az irányításon

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Az előző Rise of Nightmares előzetesben egy nagymama nézett morcosan a táncikáló gyerekeire. Az a trailer azóta "érdekes" módon lekerült a Sega hivatalos YouTube-csatornájáról, aminek valószínűleg köze van ahhoz, hogy az egyik gyerek vörös volt. A hiányt azonban pótolja az új, minden korábbinál betegebb kisfilm.

Újabb bepillantást nyerhetünk a napokon belül megjelenő Rise of Nightmares irányításába ennek az új, abszolút mértékben elmebeteg előzetesnek a magunkba szippantásával. Nem egyszerűen vicces, de zseniális is, ahogy ezt összehozták a srácok. A játékhoz pedig nagy reményeket fűzünk: nem csak az első hardcore kinectes anyag lehet, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a fejlesztőknek vajon sikerült-e kiküszöbölni az eddigi Kinect-játékokra komolyan jellemző lagot.

16.
16.
DollSyndrome
Nekem kéne ingyér, szétverném a lakást közbe hörögve írtanám a béna zombikat.
15.
15.
ferikesz
hát ez nagyon béna...engem ez leginkább 1 olyan mini játékra emlékeztet aminek nincs konkrét célja.igaz a játékkal még nem játszottam de a látottak alapján ez igy is fog maradni.engem ez a zombi irtós téma nagyon érdekel.részemről ez a játék 1 nagy fos ha meg megjelenik a demo liveon akk letööltöm és teszek 1 próbát de 1 ekkora fossra pénzt biztos nem adok ki.a undead nightmare sokkal izgalmasabb és érdekesebb pedig az csak 1 kiegészittő...
14.
14.
Extol
Nekem ez a zombi irtós téma már kezd a második világháborús vonalra csúszni. Lehet ezen a téren még újat mutatni?? Már vagy 100 módját ismerem hogy hogyan lesz valakiből zombi, van még olyan aki elő tud állni valami jó történettel ötlettel?
13.
13.
Neo1989
Ezek az arcok öcsém ennyi erővel a bell bridge-i boszorkányt is betehették volna reklám arcnak :D
De am nem egy olyan gamnek tűnik ami az év játéka lesz de szimpla zombi irtásra jó :)
12.
12.
Nem ez lesz az a játék ami a kinectnek elhozza a megváltást... Így ránézésre persze nem sok látszik, de egyenlőre 3-5 pontos a cucc... :)
11.
11.
Mortis
Meglátjuk...Egyszeri marhulásnak, egyenlőre úgy fest megteszi.
10.
10.
nero66
#8,6: Detto + sztem a game is sz@r...
8.
8.
xelalex19
#6: Ugyanez. Elöbb sírók a levegőben lévő kezektől, mint a nevetéstől.
7.
7.
ilor14
ez nagyon jó lesz de drága xD :D
6.
6.
Netsu
Oké, és ebben min kellett volna nevetni? Egyébként nem tudom hogy gondolták azt, hogy a játékbeli karakter kezei nem csatlakoznak a testéhez.. Elég szánalmasan néz ez így ki.
3.
3.
kebi90
Hát a végén én is majdnem sírva röhögtem a csávón :D
2.
2.
Matt8888
#1: I agree with you my friend .)
1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...